Lasītāju blogs

18.05.2010 | Daria

Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes life meaningful. /Joshua J. Marine/

16.05.2010 | caffe_latte

Metos cauri kāpām ātrāk, ātrāk pie jūras, koki viens pēc otra aizskrien man garām un es minos cik spēka, lai tiktu līdz ceļa galam. Var ar katru brīdi redzēt vairāk un vairāk zilās debesis līdz beidzot ceļš beidzās, es nobraucu pa celiņu un smiltīm sākoties es nometu riteni, un sastingstu.. nezinu ko darīt, skriet līdz pašam jūras krastam vai pa...

16.05.2010 | caffe_latte

Es noskūpstu savu vīrieti un izlecu no mašīnas izņemdama no aizmugurējā sēdekļa Torley pudeli un siera kūku. Savā laša krāsas kleitiņā un baltajās kurpēs dodos uz skolas salidojumu. Neesmu satikusies ar saviem klasesbiedriem kādus 6 gadus. Jo atteicos no pāris sanākšanām viena iemesla dēļ – Ralfs. Pamatskolas pēdējās klasēs viņš bija pirmais pui...

16.05.2010 | Salomē

Man šodien patriotiski nacionālistisko domu vakars - Prāta Vētras mūzika, Elsberga dzeja un burciņa paštaisīta ābolu biezeņa ar kanēļa šķipsniņu. Un domas. Arī asaras. Bet ne jau savējās, ne jau par sevi vien. Par visiem. Par visiem, kuri šeit dzīvo, kuri šeit ir dzīvojuši un miruši, kuri ir cīnījušies un raudājuši. Citādi kā šodien to daru es.....

10.05.2010 | Ginge

es parak biezi nesu iegriezusies cosmo lapaa pedeejas dienas,jo maneejam mani vajadzeja daudz vairak,kaa jebkad... kad milotam cilvekam ir gruti, viss ko es varu darit ir but plecs uz kuru izradaties un vienkarshi but lidzas... Juutos tik bezpalidziga,tada arii esu... sinii situacija neviens neko nevar mainit. kapec es te to visu raxtu? jo pedej...

09.05.2010 | labdabība

Šodien pamodos, protams kaut ko labu sapņojot, vai nosapņojot, izdomāju papētīt, ar ko tad mans un visu citu Lindu vārds ir nozīmīgs mžukas pasaulē, atradu folk rock britu dziedātāju no `67 Linda Ronstadt un protams Blondies Lindu Perry, Makartnija tiešām talantīgo liktens sivieti Lindu Makartniju, Mans piešķirtais vārds, ko mana mamma man ir pi...

09.05.2010 | labdabība

Šodien pamodos, protams kaut ko labu sapņojot, vai nosapņojot, izdomāju papētīt, ar ko tad mans un visu citu Lindu vārds ir nozīmīgs mžukas pasaulē, atradu folk rock britu dziedātāju no `67 Linda Ronstadt un protams Blondies Lindu Perry, Makartnija tiešām talantīgo liktens sievieti Lindu Makartniju, Mans piešķirtais vārds, ko mana mamma man ir p...

08.05.2010 | labdabība

Vispār jau mani prātuļojumi, no draugiem un apkārtējiem nekad nevar skaidri zināt, nu ja tevi piemirst, tad tu savējos vari vainot, vai arī atrast kļūdas sevī. Es atkal vļos būt tā pati vecā Linda ar orģinālām idejām, lai gan Koko teikusi, ka orģinalitāte ir posts uzz cilvēka balansēšanu starp cirkus arēnu un dzīvību, bet tas manuprāt, skar tika...

08.05.2010 | aiva Gulbe

Sveiki visām , te atkal es. Šoreiz bez līriska iesākuma, bez plaģiātiskiem tekstiem , meiģināšu uzrakstīt to kas mani satrauc , ko es šobrīd jūtu, ko pārdzīvoju, par ko priecājos...Ceru arī uz kādiem padomiem, kritiku vai vienkārši jūsu domām.. Un takā es mīlu rakstīt pa tadiem kā plāna punktiem sākšu, bez nekādas kātības, secības un loģikas.. •...

07.05.2010 | dadance

Deju studija „daDance” specializējas SHOW DANCE jomā savos priekšnesumos un deju nodarbībās miksējot tādus populārus deju stilus un novirzienus kā Go-Go, Ladies style, Strip dance, RnB/Pop, Hip hop un Klasisko deju (baletu). Deju nodarbības ilgums 90 min. (20 min iesildīšanās un pamat kustību apgūšana + 50 min.. kombināciju un dejas apguve + 20 ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits