Lasītāju blogs

24.05.2010 | testpilote

Pirmā diena. Paņēmām mašīnu.Izbraukājāmies līdz rīta gaismai.Tagad jāiet pagulēt. Otrā diena. Pāris aliņi un uzbrūkoši odu mākoņi.Viņa grib kaut ko Tev pateikt. Trešā diena.Viņa saprata,ka viss ir izdomāts.Fail,es esmu zemāk par to mazo urļiku.Damn!Kur mans pašvērtējums? Ceturtā diena. No rītdienas es labošos, jo šodien grēks tā garšo. Piektā di...

24.05.2010 | laurencija

Es vienkārši pačinkstēšu, jo nav kam... Es - pašpārliecināta, veiksmīga, gudra ar labu amatu, par pielūdzēju trūkumu nesūdzos,dzīvi uztveru mierīgi un ļoti, ļoti pozitīvi. Lieliskais ir bijis, bet viņš vairs nav Lieliskais...kopš tā laika vīriešus uztveru vēsi un viss notiek tikai ar prātu, bet bez sajūtām...un še tev...dzīve par tevi ņem un pas...

24.05.2010 | aiva Gulbe

Ehh..Pirmdiena klāt un tas nozīmē ka šodien tiek padots Starts kaut kam jaunam , vēl nebijušam manā dzīvē..Respektīvi - Eksāmeniem! jau ir jutams mazs stress par to kā būs, jau iepirku termokrūzi lai pirms eksāmeniem varētu padzert siltu tējiņu. Nu meitenes, lūdzu padomiņus kā pārvarēt stresu , un pie reizes kādu labu mācīšanās metodi. (l) Un no...

22.05.2010 | enaz13

Nu tad sveiki! Beidzot man ir blogs kuraa runaat visadas mulkjiibas :D es seezhu darbaa,briivdienaaa, un nav man ko citu padarīt kaa tikai straadaat... kkaa stulbi :D draugi aizbrauca uz jurmalu! Bet dzīve rulllee! ;)

22.05.2010 | paradisen

Čau meitenes. :-P Mans mērķis kādēļ izveidoju šo blogu ir tāds, ka man trūkst motivācijas vai pareizāk man nav neviens, kas grūž mani uz priekšu un saka, jā tu to vari. Ceru, ka rakstot šeit savus panākumus, es spēšu sevi vairāk iekustināt, jo jutīšos atbildīga par katru rakstu. Es vēlos, lai mani rezultāti būtu pozitīvi nevis vispār nekādi. Lai...

22.05.2010 | Keita2

Shovakar mans milotais viirietis ir aizbraucis patuset "puishu vakaraa", tapec majas esmu viena un tomer man nav ne garlaiciigi, ne vientuli. Tikai gribeju pateikt, ka man loti patiik shad tad shie "mani vakari" vienatnee :) Un, manuprat, ik vienai no mums vajadzetu shad tad pabuut tikai ar sevi - atpuutaa no visa.

21.05.2010 | cosmonaute

Neatrisināmu problēmu tachu nav vai ne?

20.05.2010 | butterflydream88

Man nesen palika 18. "Sieviešu klubiņā" esmu jaunpienācēja. Taču šoreiz runa nebūs par vīriešiem vai seksu. Sasniedzot šo vecumposmu ( 18 ), esmu sākusi pārvērtēt savas domas un darbus. Acīmredzot, sāku domāt kā pieaugušais. Viena lieta mani neliek mierā nu jau kādu laiku. Esmu sapratusi, ka vēlos izdarīt kaut ko nesavtīgu savas mammas...

19.05.2010 | butterflydream88

Dažreiz jānotiek kaut kam, pavisam vienkārši, apkaunojošam, lai tu spētu uztvert lietas vieglāk. Ar mani notika tieši tā. Kādu sestdienas vakaru nolēmām ar draudzeni aiziet uz vietējo klubiņu, jo mums bija iepaticies viens no tur strādājošajiem bārmeņiem. Iepriekš bijām runājušas par to, kā vispār radīt labāku priekšstatu par sevi. Bez šaubām, n...

18.05.2010 | minka

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)