Lasītāju blogs

30.05.2010 | Ginge

Tad nu stāsts sākas ar to,ka vakar manējais gāja ārā ar saviem draugiem. es nepiebiedrojos,jo iemesls kapec viņi gāja ārā bija -drauga dzimšanas diena,tad nu tas bija puišu pasākums. man pret to nekas nebija pretī,jo tas nozīmeja- es varu iet ārā ar meitenēm. Biju sartunājusi ,ka iešu ārā ar labu draudzeni,bet viņa beigās mani nedaudz piekāsa. n...

28.05.2010 | Salomē

Pēdējās dienas sanāk ļoti daudz domāt. Par dzīvi... par savējo. Par to, kāda tā BIJA. Nemelošu, ka toreiz (un arī atskatoties atpakaļ tagad) mana dzīve man patika daudz vairāk. Tajā bija prieks. Emocijas. Nozīmīgi man cilvēki, kuri man, vismaz it kā, rūpēja. Šķiet, ka esmu izaugusi.. nobriedusi - kļuvusi nopietna un... neinteresanta. Auksta. Jā,...

28.05.2010 | caffe_latte

Piektdienas vēlais vakars. Sarkanās debesis tikko tērpās savā melnajā nakts kleitā, kad trīs starojošas zvaigznes, iesoļoja "Skyline bar". Es ar savām biznesa sievietēm, Aritu un Kristīni, paņēmu neoficiālo tikšanos. Mēs sapazināmies pirms mēneša satikāmies vienā slegtajā mākslas pasākumā, kopš tā laika mēs katru nedēļu satiekamies vie...

27.05.2010 | rrrrr....

Šorīt, sēžot darbā, izdomāju ielūkoties cosmo diskusijās. Varētu teikt, tas notiek katru dienu, laikam pie cosmo.lv esmu pārāk pieradusi :-/ Tā, palasot pāris diskusijas, ievēroju vienu būtisku tendenci. Ja kāda meitene prasa palīdzību, izstāsta savu mīlas stāsta neveiksmes(džeks pamet, krāpj, izmanto, izturas drausmīgi utt.), tad gaužām pārstei...

27.05.2010 | olgastar

Ir grūti.. Ir grūti aizmirst to,kas tev bija dārgs... Patiešām dārgs.. Es biju perfekta-ideāls šim cilvēkam.. Un mani mīlēja. Kā nevienu citu.!Mani cienīja.!Par to es biju pateicīga. Draugi vienkārši ieslēdza video: "vo, paskaties! Vairs nekad dzīvē neapdzīšu nevienu uz ceļa un neskriešu uz 120km/h". Ok, es skatos. Video apmēram 10min ...

26.05.2010 | caffe_latte

Ir jau dienas vidus un saule Rīgā ir kārstāka par somu pirti, tādēļ es novelku Martas aizdoto jaku, atstādama balto blūzi un šortus, kurus es atvedu viņai no Anglijas, kad devos pie Mika krustmātes. Šīs atmiņas vēl vairāk mani pārliecina, ka rīkojos pareizi. Mēs ar Miku dzīvojam Albreta ielas dzīvoklī, kuru viņa vecāki nopirka, kā vidusskolas ap...

26.05.2010 | caffe_latte

Viegla vasaras brīze ieskrien pa mašīnas logu un, aprinķojusi visu salonu, tādā pašā vieglumā izskrien ārā. Es nejūtu vairs to apmulsumu, kas parasti pārņem cilvēkus pēc sliktas rīcības. Vispār es nenožēloju to, ko izdarīju. Es ieskatos aizmugurējā spogulī ieraugu, ka pati neapzināti smaidu. "Vai tiešām es to tik ļoti gribēju? Īstenībā jā. ...

26.05.2010 | Daina Baikova

Iaso tēja. Dr. Millera Iaso tēja kuru formulēja doktors Bills Millers (zinātņu doktors Uztura zinātnēs) Džeksonā, Tenesijas štatā - ir unikāls, drošs augu maisījums, kurš sastāv tikai no dabīgām izejvielām; gatavots, lai maigi attīrītu gremošanas traktu un ķermeni. Dr. Millera Iaso tēja ir ar labu garšu un droša, ķermeni attīroša tēja. Agrākos l...

25.05.2010 | Ginge

sveikas forshaas cosmo daamas. nu tad taa- biju savaas pirmajas skotu kazaas. atsauksmes? IDEALI! ceru,ka manas kaazas bus tikpat izdevushaas, viss bija izplanots lidz pedejam sikumam. taa ka jaunajam parim nav nepar ko jauztraucas,viss noriteja bez sarezgijumiem... taa kaa kaazas notika 200 miles no musu dzives vietas,lielaka dalja no viesiem k...

25.05.2010 | Salomē

Biju skriet. Tāds skaistums ārā - viegli saules stari, vēju radītie viļņi un absolūts klusums. Tikai ūdens šalkas un dažu kaiju saucieni. Izpeldējos viļņos - tik fantastiski baudīt vienatni jūras krastā. Būt divatā ar dabu - ar jūru, smiltīm un priežu kokiem - izjust to smaržu un sajust, kā jūra Tevi apskauj. Whaah. (l) *Un kurš teica, ka laimei...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)