sāp.vēl joprojām

27.05.2010, olgastar
Ir grūti.. Ir grūti aizmirst to,kas tev bija dārgs... Patiešām dārgs.. Es biju perfekta-ideāls šim cilvēkam.. Un mani mīlēja. Kā nevienu citu.!Mani cienīja.!Par to es biju pateicīga. Draugi vienkārši ieslēdza video: "vo, paskaties! Vairs nekad dzīvē neapdzīšu nevienu uz ceļa un neskriešu uz 120km/h". Ok, es skatos. Video apmēram 10min garš, kurā tiek parādītas situācijas,kad avarē automašīnas, ietriecoties cita citā.. tas mani tā "paņēma". Es iedomājos,ka, kādreiz man - tik ļoti mīļš un dārgs cilvēks gāja bojā.. un jau 9mēnešus viņa nav.. viņa nav!!! nav!!!! man sāp.vēl joprojām.. :%27-( :-( (s)

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
kaut ari cilvēka mums blakus vairs nav,viņš paliks mums sirsniņā un atmiņās,kuras neviens mums nespēs atņemt...
26.09.2010 17:19 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man tuvs un miiljsh cilveeks aizgaaja pirms septinjiem gadiem..peedeejo reizi sapnii vinju redzeeju iisi pirmss savaam kaazaam.gaish un miiljsh sapnis...sho gadu laikaa esmu sveetiita ar diviem deeliem un kolosaalu viiru.Vinjam sveciiti veeljoprojaam iededzu datumaa,kad aizgaaja...varat ticeet, vai nee, bet toreiz,tai dienaa kad peedeejo reizi tikaamies un atvadiijamiies vinjsh iztureejaas taa itkaa nojauzdams ,ka shii ir muusu peedeejaa tikshanaas.taas bija Lieldienas, kolosaali pavadiita diena.un tad pienaaca atvadas- viss kaa parasti, bet tajaa pashaa laikaa kkas savaadaak.tie vaardi kurus vinjsh teica atvadoties, tas kaa atvadiijaas-gluzji kaa zinaadams,ka peedeejo reizi...
28.05.2010 02:28 | saite | Atbildēt

+0
Rolla, es tev jūtu līdzi.!
paldies, tavi vārdi - tie mani uzmundrināja! :)
27.05.2010 22:12 | saite | Atbildēt

+0
Dzīve man ar pavisam nesen atņēma dārgāko un tuvāko,kas man šajā dzīvē bija, to neviens nekad nespēs aizvietot. Es zinu ka viņa mīl mani, viņa zin to ka mīlu viņu un no manas dzīves viņa nekad neaizies, vienmēr būs manā sirdī,domās, atmiņās...
Dzīve turpinās! :-)
27.05.2010 21:06 | saite | Atbildēt

+0
Viņš? jā.. viņš vienmēr teica,ka ja arī es būšu ar kādu citu,tāpat viņš vēlas redzēt mani laimīgu! a cik tas ir patīkami?!!cilvēks,kuram esmu viss-tāpat man vēl laimi ar citu!!!tāpēc man trūkst tā cilvēka... bet nju ir vieglāk.. ziniet,ka sman liek pasmaidīt?-kad iedomājos-kā mēs kopā sēdējām pie manis pagalmā, dzērām aliņu, sāka lietus līt-iekšā negājām-bet paņēmam lielu lietussragu, iespraudam aso galu zemē un tālāk sēdējām!un vē visvisāda slietas,no kurām gribas pasmaidīt.!
27.05.2010 13:15 | saite | Atbildēt

+0
Tur tā lieta,ka es iedomājos ka tā cilvēka nav, un nekad arī nebūs.! tas arī liek justies neforši. emanuelle2, paldies par līdzījītību!
Tātad, viņa saprata,ka viņam kaut kam jāatdod?un atdeva labās rokās.. čepit, jā-laiks dziedē..paldies meitenes par atbalstu..!
27.05.2010 13:09 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Turies,viņš noteikti vēlētos,lai tu turpini pilnvērtīgu dzīvi.
27.05.2010 13:08 | saite | Atbildēt

+0
Jūtu līdzi...bet šoreiz laiks un tikai laiks dziedēs šīs sāpes... Jāmēģina sākt dzīvot un mīlēt no jauna!
27.05.2010 12:15 | saite | Atbildēt

+0
Olga-man tiesam zel!!!Es domaju ,ka tu vienmer atceresies vinu!Manam viram bija tiesi tapat ,ka tev ar sapniem-vins redzeja savu miruso sievinu sapni katru dienu-lidz satika mani-tad vina atvadijas no vina...!Atdeva man!Virs negribeja, lai stastu so gadijumu,bet man tas liekas kaut kas specials ,tadas emocijas visa taja... (s)
27.05.2010 09:21 | saite | Atbildēt

+0
Manuprāt, nav - jo Tu par viņu domā, pārdzīvo... Un zemapziņa naktī to atspoguļo, bet ir jau, protams, citas versijas - ka grib parunāties, ka pietrūkst... Es iepriekš neticēju dvēseļu eksistēšanā, bet tagad iedomāties, ka NAV... šķiet neiespējami. Un visvairāk jau sāp par to, ka nekad arī nebūs. Nekad. Nekad. Nekad. Piedod, es zinu, ka Tev no šādas manas runāšanas nepaliek vieglāk, bet zini - neesi tāda vienīgā. Un izsāpēt to nav iespējams. Banāli, net laiks palīdz. Un nedomāšana. Es sevi cenšos izolēt no domāšanas "kā būtu, ja būtu"... - ko es varēju darīt citādāk, kā es varēju rīkoties, ko teikt... Arī par to sāp.
Kā jau Gemini kaut kur minēja - cilvēkam tiek dots tieši tik, cik viņš var izturēt. Tā atziņa liek man justies ļoti stiprai. Cerams, ka Tev arī.
27.05.2010 05:16 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)