šeit vēl neesmu rakstījusi, sajūta ir vairāk tāda, kā rakstīt privātu dienasgrāmatu tādā Bridžitas Džounsas vai Sekss un Lielpilsēta meiteņu stilā, kur ar manu privāto un ne tik privāto dzīvi varēs iepazīties aktīvas, modernas un interesantas 21.gs sievietes, jo pieļauju domu, ka šeit blogo galvenokārt tieši šādas auditorijas pārstāves. :-) Sākš...
Vakar uzraku sasodīti interesantu antīko lietu,faktiski apģērbu un pārējos aksesuārus,lapu,kur tos tirgū, sajūsma mazliet noplaka,cik gan tajā laikā no 20. gs sākuma sievietes bija mazas,trausalas tieviņas,neieskicējot 1. un 2. Pasaules karu. Jau no mazotnes esmu cienījusi antīkas lietas,vispārēji citi šausminātos,kā var virlkt kau ko, kas kādam...
Nekad tā īsti neesmu ticējusi un piedalījusies akcijās un loterijās,šoreiz palaimējās,tiku pie liekiem 20 latiņiem :) Bet tiem čipsiem jāpazūd,neesmu liela cienītāja,iegāju azartā,un dabūju naudiņu :D
Sveikas :-P Pastāstīšu par saviem rezultātiem, kuri ir bijuši sākot no 21.05.2010 datuma. Esmu diezgan daudz arī sagrēkojusi, jo ir sanācis pieēsties un ēst saldumus kā arī izlaist sportiskās aktivitātes. Nesanāca arī regulāri veikt medus masāžas. Veicu tās ik pa trīs dienām nevis divām. Ko esmu darījusi? Ir veiktas piecas medus masāžas. Pilnīgi...
Noskaņojums: ļoti sentimentāls Klausos: LR2 :D Mīlu: šopingu Dienas gaišākā doma: Pieredze ir apzīmējums, ko katrs piešķir savām kļūdām. /O. Vailds/ _____________________________________________________________________ Šogad, pati nesaprotu kāpēc, vienkārši slimīgi gaidu Jāņus. Jau kopš maija. :-D Īsti normāli tas laikam nav... (t) Varbūt tas sa...
Vakar mocījos ar referāta izstrādi Administratīvajās tiesībās. Ilgi mocījos. Bet tā ir, ja visu atliek uz pēdējo brīdi. Nespēdama noturēt vaļā acis, un vēl jo vairāk - izprast lasītā jēgu, uzliku modinātāju uz 5 rītā, cerībā, ka pamodīšos, pabeigšu un vēl uztaisīšu prezentāciju, lai varētu šodien aizstāvēt savu darbu. Protams - nepamodos. Ne pie...
Biju izdomājusi, ka nozagšu savu draugu internetam, viņa draugiem un mūsu dzīvoklim, lai aizvestu kkur, kur būtu es, viņš, daudz seksa, svaiga gaisa, putniņu čivināšanas un silta laika...un jau 2 dienas no mana 2 nedēļu ilgā atvaļinājuma aiz loga nepatīkams slapjdranķis, bet blakus viens slims bumbainais īpatnis ar asiem rugājiem....fui...ne man...
Noskaņojums: Nedaudz apcerīgs (t) Klausos: Nickelback (Dievinu Čada Krogera balsi) (l) Mīlu: Visus veselīgos, zaļos salātus Dienas gaišākā doma: Kas notiek vienreiz, nekad nevar notikt otrreiz. Bet, kas notiek divreiz, nešaubīgi notiks trešoreiz. /P. Koelju/ _________________________________________________________________ Tas bija stulbi, neapd...
kkad vienai no dāmām apsoliju ielikt bildi kur vel esmu jauna un brūna :-D tad nu te nu es esu- jauna,brūniem matiem un vel nesamaitāta :-D hahaha pilnigi cits cilveeks
vakar kārtējo reizi sapratu, ka par savu padarīto darbu ne vienmēr vajag mantisku atlīdzību. vakar otro gadu pēc kārtas piedalījos Labestības dienā par brīvprātīgo! visas dienas garumā mēs kopā un katrs atsevišķi rūpējāmies par to, lai šī diena būtu izdevusies un visiem patīkama. ar lielu prieku palīdzēju mazajiem ķipariem darināt rotas. un tās ...