04.06.2010, paradisen
Sveikas :-P Pastāstīšu par saviem rezultātiem, kuri ir bijuši sākot no 21.05.2010 datuma. Esmu diezgan daudz arī sagrēkojusi, jo ir sanācis pieēsties un ēst saldumus kā arī izlaist sportiskās aktivitātes. Nesanāca arī regulāri veikt medus masāžas. Veicu tās ik pa trīs dienām nevis divām. Ko esmu darījusi? Ir veiktas piecas medus masāžas. Pilnīgi esmu atteikusies no baltmaizes, tā vietā ēdu rudzu maizi. Ļoti maz esmu ēdusi kartupeļus tā vietā ēdu rīsus. Cenšos ēst regulāri. Ēdu daudz vairāk dārzeņus un augļus. Vingroju un mazliet skrienu. Visā visumā neesmu neko daudz sasniegusi, tākā jācenšās no sākuma. Arī pašsajūta ir slikta, jo visu laiku domāju par to, ka varētu pierīties šokolādes, medus kūkas un citus gardumus, no kuriem grūti atteikties. :-/ Secinājums.. Rezultātu nav :-D Šeit mans iepriekšējais raksts http://cosmo.lv/blogi/paradisen/velos_beidzot_sakt_veseligi_dzivot_

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ronja, ar sportošanu reizēm nepietiek, jāskatās arī ko ēd. :-)
04.06.2010 21:15 | saite | Atbildēt

+0
Jā bērnam jau no mazotnes iemācītu,ka sports tas ir labi,un ka nevajag nemaz tik daudz,lai uzturētu sevi formā,tad nebūtu tādu problēmu kā svara pieaugums.. :D smejos :D lai es uzturētu sev dietu,nu nē :D labāk sportot :D kāpēc sevi tā mocīt?
04.06.2010 14:43 | saite | Atbildēt

+0
nu, tāpēc nevajag vienkārši tā "hops" un atteikties, vajag vnk ar vien mazāk un mazāk ēst un beigās nemaz pašai īsti negribēsies :-)
04.06.2010 10:53 | saite | Atbildēt

+0
Man ta naca smiekls-rezultatu nav!!!Tas bija tik forsi pateikts beigas!!! (l) (l) Nupat ludzu viram ,lai atkal izprinte ara visu ,kas kur labs utt.Skatos -kartupelis daudz veseligaks par risu.Tie nummuri visur kartupelim par labu :-) !!!!
Katra zina ,lai veicas nakotne ! (l)
04.06.2010 06:03 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)