Klāt ilgi gaidītais atvaļinājums, bet...

02.06.2010, Marta11
Biju izdomājusi, ka nozagšu savu draugu internetam, viņa draugiem un mūsu dzīvoklim, lai aizvestu kkur, kur būtu es, viņš, daudz seksa, svaiga gaisa, putniņu čivināšanas un silta laika...un jau 2 dienas no mana 2 nedēļu ilgā atvaļinājuma aiz loga nepatīkams slapjdranķis, bet blakus viens slims bumbainais īpatnis ar asiem rugājiem....fui...ne man sekss, ne siltais laiks... Lai ikdienu mājās un mana bumbainīša ārstēšanu nepadarītu par savas dzīves centru, esmu ķērusies klāt kkam tādam, ko agrāk neesmu darījusi. atradu netā sarakstu "1001 Movies You Must See Before You Die" un tagad apzinīgi pa nakts stundām pildu šo sarakstu...tāpat miegs nenāk un bumbainim slimošanas dēļ ir tāda krākšana, ka aizmigt varu tikai pēc pāris glāzēm, mēbeļu pārgrūstīšanas (ā, jā - to arī pa šīm 2 dienām esmu kādas 6 reizes izdarījusi....) vai tikai tad, kad viņš ir pamodies... ...ok, nu gan pietiek runāt, netraucējiet man skatīties filmu...

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Noskatījos Andalūzijas suni un sapratu, ka gribu vairāk baisu filmu. Kas gan var būt par labāku veidu, kā pavadīt atvaļinājuma naktis, ja ne skatoties baisas filmas...Vai kādai ir kādas filmas, ko ieteikt?
02.06.2010 17:32 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
02.06.2010 17:26 | saite | Atbildēt

+0
Eh, paldies, tagad man ir mērķis noskatīties, vismaz pusi filmu no šī saraksta :-D (l)
02.06.2010 13:38 | saite | Atbildēt

+0
:-D Jā, varētu būt pagrūti!
Es vairākas franču filmas internetā nevaru atrast - atliek vienīgi pirkt DVD ierakstus ārzemēs.
No tām agrīnajām, dīvaini, ka nav minēta Luis Bunuel & Salvador Dali radītā "Un Chien Andalou".. manā uztverē baisākā filma ever. :-D Kad man aptrūkstās ideju filmām, es skatos imdb.com TOP250 movies. :-)
02.06.2010 06:36 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, noteikti noskatīšos. Saraksts nav pilnīgs, bet no tā daudz ko jaunu man ir izdevies uzzināt. Tagad atliek tikai atrast netā tās filmas. Tagad skatos vienu no 1940tajiem gadiem, bet nez kā būs, kad sākšu meklēt 20to gadu filmas...
02.06.2010 06:17 | saite | Atbildēt

+0
Jā, jā, es jau atradu. Mans ieteikums - ja skaties 1. un 2. Godfather daļu, tad noteikti noskaties arī 3. (sarakstā nav minēta).
02.06.2010 05:59 | saite | Atbildēt

+0
http://www.listology.com/flogged/list/1001-movies-you-must-see-you-die Lai labi skatās :-)
02.06.2010 05:55 | saite | Atbildēt

+0
Būs jāievērtē saraksts. :-)
02.06.2010 05:51 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)