Labestības diena!

31.05.2010, maz...maz
vakar kārtējo reizi sapratu, ka par savu padarīto darbu ne vienmēr vajag mantisku atlīdzību. vakar otro gadu pēc kārtas piedalījos Labestības dienā par brīvprātīgo! visas dienas garumā mēs kopā un katrs atsevišķi rūpējāmies par to, lai šī diena būtu izdevusies un visiem patīkama. ar lielu prieku palīdzēju mazajiem ķipariem darināt rotas. un tās visas pozitīvās emocijas ko viņi izstaroja,es savācu sevī. jā, tieši emocijas, ko es vakar ieguvu ir mana darba alga par padarīto darbu! katrs smaids un smiekli, ko izpauda rotu darināšanas procesā un gala rezultātā ir neaizmirstošs, katrs "paldies", ko izteica mazi un lieli manī vēl ilgi dzīvos un liks smaidīt. varbūt arī tavs darbs šajā visā pasākumā bija niecīgs, bet tomēr patīkami apzināties, ka tu ESI PALĪDZĒJIS. koncerta gaitā daudz aizdomājos par to, ka mani ir jābūt vislaimīgākajai pasaulē, jo mani tuvinieki ir veseli. un tās problēmas pa ko es uztraucos ir niecīgas, salīdzinot ar tām problēmām ko vakar dzirdēju. un man vairākas reizes bija jānorij asaru kamols visu to dzirdot. Tāpēc meitenes mums ir jābūt laimīgām par to, ka mēs un mūsu tuvinieki ir veseli. bieži par to mēs neaizdomājamies!

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nu tā varētu gan teikt :D
01.06.2010 18:42 | saite | Atbildēt

+0
nu to jau es sapratu :-D bet nu kādu laiku gājām gan reizē :-D
01.06.2010 18:31 | saite | Atbildēt

+0
es vairs tur neeju :D
01.06.2010 18:25 | saite | Atbildēt

+0
Ronja, tad jau mums kopīga skola ;-) Jo man tieši Anna zināma :-)
01.06.2010 18:15 | saite | Atbildēt

+0
jā, es arī apbrīnoju Annu, kas neskatoties uz visām problēmām cīnas. bet man pašai dažreiz pie maziem sīkumiem nolaižas rokas.
01.06.2010 15:45 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
jā,TĀ meitene Anna iet arodvidusskolā,kurā es agrāk gāju.Gribēju par viņu te uzrakstīt,jo apbrīnoju to,ko viņa var.iet normālā skolā,spēt ko izdarīt neskatoties uz to,ka mēs veselie bieži čīkstam,bet tā meitene ir apbrīns vērta. :) Te es Ronja.nevaru ielagoties te nez cik reizes :D
01.06.2010 15:41 | saite | Atbildēt

+0
Jā, jābūt gan pateicīgiem... Diemžēl tādas lietas novērtē tikai atsevišķos mirkļos, bet atcerās visu laiku, kad ir jau par vēlu.
31.05.2010 20:00 | saite | Atbildēt

+0
Jā, tas gan, nepareizi izteicos (s)
31.05.2010 16:46 | saite | Atbildēt

+0
visi ir pelnījuši, lai mēs palīdzētu :)
31.05.2010 16:42 | saite | Atbildēt

+0
Tikko paskatījos,ka arī man zināma meitene piedalījās :-) Malacis, viņa noteikti ir pelnījusi, lai viņai palīdzētu!
31.05.2010 16:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)