Lasītāju blogs

12.06.2010 | labdabība

Arī es tur biju vismz iebaudīju 9klasnieku izlaišanos tikai dzieodot nu jā,diezgan pohaini snaāca,ja pirms tam svinēts 2dienu garumā un negribas jau bērniem sabojāt izlaidumu ar šausmīgām galssāpēm noturot notis :D Bet šitajā gadījumā,lai dzīvo cigaretes...zemenes un paniņas :D Bet mani parasti izglābj kumelīšu tējas.

12.06.2010 | Ginge

es mīlu savu vīrieti,bet tas dzimums tak ir pilnīgi nejēgas. pirmais - vakar iemigu kkur ap diviem naktī. kad jau sāku sapņot savus saldos sapņus mans mobilais sāk nenormāli bļaut. paceļot manējais otrā galā paziņo ,ka viņš tikai gribēja pateikt,ka viņš tagad iet mājās un ka viņš mīl mani. (vakar viņiem bija night out ar darbabiedriem). grrrr- v...

12.06.2010 | Inese2

šodien nonācu pie vairākiem secinājumiem... Pirmkart, jau pie tāda, ka esmu pamatīgi ieķērusies tajā vīrietī [draudzene jau to sāk definēt kā vieglu iemīlēšanos, tomēr mani šis vārds biedē]. Vienkārši nevaru pavadīt nevienu dienu bez viņa un galvā arī ir pilnīgs tukšums. Vai man dieniņ', tas nu galīgi nav labi, jo iepriekš biju jauna, veiksmīga ...

10.06.2010 | Ginge

šodien aizejot uz darbu iezvanijās telefons- ''unknown'' nummurs. paceļot kāda pieklaiga dāma iepazistināja sevi,kā koledžas kkādas tur nodaļas direkore,apvaicājās kādēļ es nēsot atbildējusi uz vēstuli kuru viņi esot izsūtijuši maija vidū. man pirmā dzirdēšana -nekādu vēstuli nebiju saņēmusi. kad apvaicājos par ko iet runa viņa paskaidroja,ka es...

09.06.2010 | Andre Balodis

Sveiki Cosmo lasītāji, draugi mani sauc par kalkulatoru :), jo bieži rēķinu kur izdevīgi investēt lai nopelnītu. Patlaban piedāvāju darbu arī citiem cilvēkiem, kas tiešām vēlas nopelnīt naudiņu. Darbs saistīts ar valūtas kursa svārstībām, respektīvi peļņa uz valūtas kursu. Esmu izstrādājis vairākas metodes, pēc kurām tagad stabili pelnu naudu un...

09.06.2010 | sunce

Šodien man pa domām maisās divas lietas: 1. Cik gan raksturīgi ir cilvēkiem izmantot savu iztēli un no pāris lasītām frāzēm uzburt sev priekšā otru cilvēku un viņa dzīvi! :) Un tikpat raksturīgi ir kļūdīties savā uzburtajā tēlā - kad vēlāk īstenībā atklājas, ka cilvēks ir pavisam, pavisam savādāks, un situācija ir pilnīgi cita, nekā mēs esam ied...

08.06.2010 | Inese2

šodien beidzot iesniedzu kursa darbu. BEIDZOT! strādājot ar punktiem uz "i" vien tika pavadīta visa nakts, tomēr tagad esmu laimīga, jo beidzot nu tas ir izdarīts. Pašreiz ir pat tā, ka vērtējums man ir gandrīz vai vienaldzīgs, galvenais, ka esmu tikusi no tā vaļā... Brīvi uzelpot gan nevaru, jo jau rīt sākas sesija. Gaidāms eksāmens a...

08.06.2010 | labdabība

Esmu sasniegusi stāvokli,kad esmu harmonijā ar sevi. Un apkārtējiem šķiet,ka esmu kaut ko mainījusi izskatā,bet mani caurstrāvo miers un apmierinātība ar pašreizējo. Vieglāk koncentrējos,laikam jau tas vakardienas lietus no manis nomazgāja rūpes,uztraukumu un lielākās bailes kļūdīties. (Atkal viena no metaforām).

07.06.2010 | caffe_latte

Karsto dienas vidu sāka nomainīt patīkamā vakara saule, viegli uzpūšu smaržas un esmu gatava lielajam pasākumam. Šodien es apmeklēšu jaunā "Diluar" restorāna atvēršanu Vecrīgā. Šī bija viena no tām atklāšanām, kuras es gaidīju ar patiesu prieku, jo "Diluar" pasniegs manis radītos kokteiļus, kas vēl ir sastopami tikai manā bār...

06.06.2010 | labdabība

Šodien tāda krākulīga diena pavadīta vairāk nekā 2h mēģi ar pīppauzēm,kameņu slaktiņu un beigās ar lapseņu atbrīvošanu,jo nez kāpēc visi vīrieši ar instrumentiem izmuka ārā un es šo radījumu vienkārši ar papīra gabaliņu raidīju pareizā virzienā brīvajā dabas lidojumā :D Eh bez tā visa uzzināju,ka icilvēks ar kuru domāju nu stabila LV klints, dom...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits