vakar notika sviniigaa atklaasana diplom-shovam. viss bija dikti smuki. esu vairaak kaa prieciiga ar iznaakumu. bildee es ar mammu un teeti (teetis gan aizveris acheles) , un ar russellu un vinja mammu :)
Mīļās meitenes, ja vasaras mēnešos jums ir daudz brīva laika, un nezinat kā to aizpildīt - rakstat! Piedāvāšu jums iespēju vienlaicīgi gan atpūsties, gan izklaidēties, gan nopelnīt! (l)
Es biju ļoti apņemusies atrast jeb kādu godīgu darbu un ziniet vissmagākajā brīdī tāds arī uzradās. :) Un tagad kādu laiku tās garās stundas vergojot sāk likties, ka jāmeklē kas cits. Kāds darbs, kas vairāk velk uz balto cilvēku darba veidu. Tomēr ir tikai bailīgi no esosšās darba vietas kustināties. :D Eh.. Ko lai dara? :/ laikam jau jābeidz ba...
Sveikas, meitenes! Kādas atsauksmes par šo skolu : http://www.fotoskola.lv/ ? Varbūt kāda ir beigusi mācības vai pašlaik iet un varētu ko komentēt? :-) Ir doma stāties iekšā, bet gribu vairāk painteresēties.
Vēla nakts, sēžu, skatos pa logu, redzu zvaigznes, naksnīgu skatu uz ielu, māju logus, kaut kur pazib dzīvība. Aizdomājos par to cik daudz skaistā mums ir apkārt, ikdienas steigā bieži to nenovērtējam, par to cik daudz mums ir dots un bieži raizējamies par to kā mums nav. Skarbi. Bet vai jūs zināt cik daudz kāds no pasaules iedzīvotājiem būtu sp...
Dievinu šo žurnālu...Tā tiešām ir mana dzīvesstila bībele. Es nespēju iztikt bez šī žurnāla nevienu mēnesi/dienu. Kur gan citur lai smeļu iedvesmu grūtos dzīves brīžos. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Esmu augstu papēžu cienītāja, bet ļoti daudzos veikalos es neatrodu savam stilam atbilstošās kurpes.Man patīk kurpes uz platformas zoles. Ko man darīt?Vai kāds zina kādu labu veikalu un kur tas atrodas? :%27-(
Novēlat man veiksmi un izturību , esmu devusies iekarot stokholmu kopā ar daudz pazīstamiem cilvēkiem! Gaidiet mani atpakaļ noteikti uzrakstīšu te , kā man gāja Aiva
Noskaņojums: apātisks Klausos: Green Day Mīlu: jasmīnus (l) Dienas gaišākā doma: Iedodiet cilvēkam visu, ko viņš vēlās, un tajā brīdī viņš sajutīs, ka šis viss nav viss. /Imanuels Kants/ ______________________________________________________________________ Šodien nav mana diena. :-/ Tik nelāgā omā neesmu bijusi jau kopš... lai nu paliek... Man ...