Lasītāju blogs

26.06.2010 | lucia

Jauno 2010. gadu iesāku līdzīgi kā daudzas meitenes - ar kādu apņemšanos. Mana apņemšanās diez ko oriģināla nav - esmu nolēmusi svaru rādītājus, kas tobrīd rādīja 74kg uz maniem 172cm, padarīt krietni mazākus. Sākums bija veiksmīgs, viss ritēja pēc plāna - nelieliem tempiem kļuvu arvien vieglāka un vieglāka, sakārtoju savu ēdienkarti un fizisko ...

26.06.2010 | Salomē

Man kārtējais pārdomu vakars. Šovakar par poētiskāko tēmu, par mīlestību (tās fikcionālo daļu). Jau ilgu laiku uzskatu, ka tā nepastāv. Jā, kaut kur ideālajā pasaulē un starp ideālajiem cilvēkiem - varbūt... Bet ne šeit. Ne man. Diemžēl jāatzīst, ka vienīgais cilvēks, ko es jebkad esmu mīlējusi, esmu es pati. Egocentrisms tā pārākajā pakāpē, zin...

25.06.2010 | Inese2

kad citiem vel pēcsvētku eiforija nav nogājusi, es jau nedaudz sāku šūmēties par it kā jau sīkumiem, bet tomēr nepatīkami. Manas attiecības ar draudzeni sāk iet pilnīgā pakaļā. (e) Vakar pēc kārtīgas svinēšanas mana jaukā draudzene mani vēl aizvilka uz Vecrīgu, kur nodevās savu mīlas peripētiju izklāstam. Nu labi, vismaz viena kopīga lieta mums ...

22.06.2010 | labdabība

Sanāca brīvāks laiks, līdz 14.oo pagulēt mājās,pēc tam izgāju ārā,jo beidzot to varu,nestaigājot ar kruķiem un samežģītu celi. Laikam šogad kaut kā nevēlos skaļi rīkot ballītes un aicināt draugus uz līgo vai jāņiem... Jā,jā divvientulība :) Vai man pietrūkst mani pusaudžu vecums,nē,bet nespēju sagaidīt savu dzimšanas dienu,lai gan tas ir jūlijs,...

20.06.2010 | Aiva Egle

ieejiet saja adrese un nobalsojiet ar 5 zvaigznitem,tiesam ja nu paveicas... :) bilde ir tacu ar tik jauku dzivniecinju :D http://www.tvnet.lv/tehnologijas/foto_konkurss/3-samsung_fotokonkurss_esi_gatavs_svetkiem/pic/402

20.06.2010 | Zane5

Šodien pamodos ar tādu pacilājošu sajūtu. Vakar nosvinēju izlaidumu. Atkal! Un tās nebūt nav beigas! jāsaka šī banālā un sen nobružātā frāze - katra dzīves posma beigas ir sākums kaut kam jaunam. Ar augsti paceltu galvu pakāpos augstāk! Vēl vienu soli augstāk! Bet vai es redzu sava ceļa mērķi? Nevarētu teikt.. Ir priekšā krustceles, ir kāda ceļa...

19.06.2010 | Ginge

vakar bija -baliiiteeeeee. secinajums- dzekiem patik aizliegtais auglis,jeb aiznemtas meitenes. hahahhahah

19.06.2010 | labdabība

ATzīsšo neesmu nekāda pieredžejusī stopētāja,bet ar draudzeni līdz Dobelei tikām un pārējie arī :) Putu ballīte bija lieliska,vienīgais,ja manas pārgalvības dēļ skrienot pa mežu pie telts,nebūtu pamežģījusi kāju,tad būtu vnk ideāli,īsti nepaejot pusi no 7 nogulēju teltī,jo ļoti sāpēja kāja,ap 6 jau meklējām kā tikt mājās atpakaļ uz Jelgavaviņu,a...

17.06.2010 | Inese2

šodien jau atkal grēkoju ar sēdēšanu cosmo.lv vien, jo man taču rīt ir eksāmens, nopietnākais un grūtākais no visas sesijas [nekas esmu nodrošinājusies ar kalnu kafijas un enerģijas dzēriena pudelīšu], tomēr es te esmu, lai padalītos ar iespaidiem un pārdzīvojumiem. šī diena man atgādina amerikāņu kalniņus, jo emocijas lēkā augšup lejup non-stop...

17.06.2010 | caffe_latte

Piestāj taksis un es iekāpju ar vīna pudeli rokās. Viegli krēslojošās debesis vēl vairāk lika manai sirdij lidot ar viegliem taureņu glāstiem vēderā. "Rīt būs sekss un austeres" pārliecinoši un tieši Rihards to vakar man teica pēc skūpsta. Es biju tā apreibusi no tā skūpsta, ka man gribējās jau tad viņu ieraut iekšā gultā, bet viņš vie...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits