Lasītāju blogs

30.06.2010 | sunce

Šad un tad lasot diskusijas vai citu meiteņu blogus, uzpeld atmiņas no pašas pagātnes.. :) nu re, šoreiz diskusijas "atriebiba" autorei Maksliniecei apsolīju, ka izstāstīšu atmiņas, kas atausa, palasot viņas rakstīto... Brīdinu uzreiz - būs gari, jo atceroties to visu emocijas plūdīs aumaļām!!! Tad nu tā - tas viss notika pasen, vēl mā...

30.06.2010 | lucia

tā ir pagājusi gandrīz nedēļa, mana ēdienkarte joprojām sastāv no daudz dārzeņiem, biezpiena, dažiem augļiem, graudaugiem, izslēgti ir miltu, cepti un vēl vesela rinda ar, manuprāt, figūrai nedraudzīgiem produktiem un, protams, klasiskajiem 'neēst diētas laikā vai vispār' ēdieniem (čipši, kola, snickers, twix utt.). Ēst cenšos bieži mazām, viegl...

29.06.2010 | suudinjsh

Brīnos par sevi. Nekad neesmu fanojusi par kādu konkrētu aktieri, bet Džerijs gan beidzot mani aizķēra. Šausmīgi seksīgs vīrietis. Es gan laikam esmu redzējusi tikai 2 filmas ar viņu - Ugly truth un P.S. I love you, taču ar to pietika. Mīla uz mūžiem :D Turklāt, manuprāt, ļoti labs aktieris, jo viņa spēlētie tēli arīdzan uzrunā. Tā trīsdienniece...

29.06.2010 | suudinjsh

Reizi pa reizei, atzīšos, visai bieži, es Viņam saku - viss beidzies, vecīt, šitā es vairs nevaru, mūsu attiecības ir pārāk vētrainas, sāpīgas, neērtas un neizdevīgas. Kāda vella pēc mēs vispār vēl esam kopā... ? Reizi pa reizei, atzīšos, visai bieži, es sakrāmēju savas pekeles, un, nokrāmējusies kā bezpajumtniece, kāpju autobusā un braucu pie s...

28.06.2010 | Ginge

tad nu vakar paris meitenes ieminejas,ka gribetu dzirdet,kaa es iepazinos ar savu mr. sakuma negribeju raxtit,jo domaju ka jums jau ir apnicis lasit par manaam attiecibaam.te nu tas ir-kaa es iepazinos ar savu mr. taas kuras vairak neko negrib dzirdet par manaam attiecibam- ludzu talak nelasiet ;-) tad nu taa- mana lidmashina no spanijas (brivdi...

28.06.2010 | piparene

Es jau neesmu baigā blogotāja, bet gribas ierakstīt :) Jo man ir tik laba sajūta :) Viss ir forši-laiks foršs, Jāņi bij forši, draugi man forši, džeks man foršs :D tik darbā nekā nevaru attapties - nu, nevaru un nevaru iesākt strādāt :) Moška vēl vienu baltu kafiju?? es domāju-JĀ! :) Tikai kāpēc nevar savienot naudas pelnīšanu ar sauļošanos jūrā...

28.06.2010 | Ginge

baigi sen nesu neko raxtijusi,tapec pieklaibas pec izdomaju kko iemest. nu man viss ir bummbaas. 4tras nedelas lidz atvalinajumam- wo,hoooo. sooooo excited. shis weekends bija vnk ideals- futbols,maneejais mr,alus,saule,vakarinjas spanju restoranaa. i-d-e-a-l-i. (stapcitu tagad arii iet speelee arg vs mex). savaadak nekas ipashi nav mainijies- m...

27.06.2010 | daniela_vans

Vīrietis!? Ikvienai no mums viņš ir bijis, ir un būs kāda sastāvdaļa no dzīves, pavisam mazs posmiņš, kas liek domāt un justies mazliet savādāk nekā pierasts ikdienā. Runa var būt par vīru, mīļāko, draugu, radinieku vai tēvu. Nav nozīmes, kas viņš uz doto brīdi ir, bet viņš ir, bet var nebūt līdzās rīt. Un tad nu es par to šodien aizdomājos, kā ...

26.06.2010 | Veronika Kirova

(l) Augsti papēži, apspīlētas drēbas un perfekts grimms bija mana ikdiena, biežas foto sesijas, flirts un skaistas bildes. Es dievinājus savu attēlu, un jūtu, ka to nepeļ arī citi, bet tad atkal iestājās- klusums. Mans iekšejais velns ēd nost visu to labo, visu to ko biju sasniegusi. Kādu rītu es pamostos, iztīru zobus, sasienu matus astē, uzvel...

26.06.2010 | labdabība

Pamostos no rīta ar bizēm galvā,atpinu zomg,kā es izkatos,pēc pūdeļa,te tev nu bija lielais kupluma efekts,bet tas netraucē uzvilkt galvā cepuri,ielīst peldkostīmā un iet sauļoties uz balkoniņu ar grāmatu rokā,fonā uzlieku no skaņu mašīnas vilņu skaņas un sajūta,kā pie jūras krasta. Pagatavoju vakariņas,eju atkal parakstīt kaut ko radošu,pēc rei...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits