Sveikas! :) Vakar vakarā abi ar draugu izvedām ārā pastaigāties sunīti, pie reizes iznesām atkritumu maisu un batonu, kurš nedaudz bija jau iepelējis. Izmetām miskasti un turpat netālu pļavā skraidījām ar suņuku. Garām gāja večuks ar savu atkritumu maisu. Mēs ar draugu vērojām, viņš izmeta savu maisu, un ..... paņēma mūsu batonu, kuru nolikām uz...
Pazīstu tikai vienu cilvēku,kas nemitīgi gaudo un sociālajās vietnēs žēlojas par LV, cik te slikti un kā jūs man tur aizokeānijā pietrūkstat. Viekārši posto un gaudies savā intimate blogā un viss,kur tavai ģimenei un draugiem nav jātrin domas par to,cik tad jāsajūtas pašam slikti,ja tu cilvēkam nemaz nepietrūksti. Tas mani mazliet kretinizē pēdē...
Jēēj, šodien arī manā pusē beidzot nolija. Un nevis tā bišķi, bet tā kārtīgi nogāza. (l) Uzreiz varēja just, ka vieglāk paliek elpot. Un tā smarža- (l) . Nenormāla svaiguma sajūta visapkārt. Arī brālis pērkonis ducināja. Un, jā, man, kura pamatīgi baidās no negaisa, šodien mazliet, tikai mazdrusciņ, uz brītiņu patika tie dārdi. :-) jā, jā, ir ci...
Te nu es esmu. Vietā, kuru pirmo reizi redzu. Vietā, kuras nosaukumu pat nezinu. Varbūt taisni tādēļ te viss ir skaistāks un maigāks kā citur. Jo visam skaistajam vārdi lieki. Vilcieni cits pēc cita slīdēja man garām. Bija bail šķērsot sliedes šajā bīstamajā vietā. Skrēju uz priekšu un izmisīgi meklēju savu vilcienu. Tūlīt, tūlīt tam bija jāatie...
Šodien piecēlos, mazliet sūrst muguriņa no vakardienas jūrmalas brauciena. Ej un tu sazin kas tajos mežos par augiem, mazliet apdedzināju kāju,nebij,nebij latvānis. Izdomāju uzcept picu, māja katrā ziņā pildās ar apetlītīgu smaržu.Pirms 5 min uzzināju,ka tante ievesta slimnīcā, pagaidām bezsamaņas stāvokli, tiešām jauks cilvēks, kuram nav paveic...
Beidzot arii man ir savs blogs (l) Vasara ie pilnaa sparaa,ta4u peedeejaas dienas seezhu maajaas....aukstumpumpas :%27-( ko nu padariit,par skaisto iedegumu jaamaksaa attieciigaa skaistuma cena :-/ Jau pagaaja nedeelja,kop6 peedeejaa tik6anaas reizes ar miiljumu,6ausmiigi skumstu :-( un kst,aatri mums jau pusgadinj6 (l) :-) pilniigi neticaas,pre...
ceru ,ka jums bija izdevies weekends ,jo manejais pavisam noteikti tads bija. vispar es miilu ne tikai weekendus,bet vispar vasaru kaa taadu. ideali. kas var but labaks par BBQ kopaa ar draugiem?! tatad - vakar visu dienu pavadijam saulee,cepam galu, pipejam udenspipi,dzeram alu un vnk relaxejamies labu draugu kompanijaa. shorit pieceloties nez ...
Nu tātad- noskatījos šodien filmu’ Love me if you dare’ (par kuras esamību izlasīju arī tepat iekš cosmo). Man patika. Patiesībā baigi ‘kruti’ izskatās tādas spēles ar dzīvēm. Dinamika, intrigas (par to taču mīlam ar Gossip Girl :D), spriedze, piedzīvojumi, pārdzīvojumi, naids, mīlestība, sāpes un spēle visam pa vidu. Bet lai kā arī būtu, jāatzī...
Tūlīt pēc kurpēm manu kaislību sarakstā nāk zeķubikses. Tad nu es atradu šādas, manuprāt, ļoti iekārojamas. Tā kā zēkubikses ir tomēr visai ekstrēma paskata, organizēju balsošanu - vai ar šādām zeķubiksēm var staigāt pa Rīgas ielām vai nē...
Man te iesmiekls uznāca. Pašai par sevi. Un par saviem mazajiem netikumiem, patiesībā - netikumu. Tas nosaucams vienā vārdā - KURPES!! Manam vīrietim ļoti nepatīk, ka es tērēju naudas daudziem jo daudziem apavu pāriem, kā es to mēdzu darīt. Un nav taisnība, ka vīrieši nepamana jaunas kurpes. Manējais vienmēr pamana un tad prasa: "Tev jaunas...