Iesmiekls

01.07.2010, suudinjsh
Man te iesmiekls uznāca. Pašai par sevi. Un par saviem mazajiem netikumiem, patiesībā - netikumu. Tas nosaucams vienā vārdā - KURPES!! Manam vīrietim ļoti nepatīk, ka es tērēju naudas daudziem jo daudziem apavu pāriem, kā es to mēdzu darīt. Un nav taisnība, ka vīrieši nepamana jaunas kurpes. Manējais vienmēr pamana un tad prasa: "Tev jaunas kurpes?!" Zin, ko es vienmēr saku: "Kas Tu jocīgs esi?! Man šitās jau sen!" :DD Protams, ka Viņš nenotic, bet neko nesaka :DD Iesmieklīgi - šitā mānīties, lai gan zinu, ka man nenotic... Ceru, ka man tiks piedoti šie mazie grēciņi.. kādreiz... :-D

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Dievinu kurpes (l) To nekad nevar būt par daudz manā skapī :)
02.07.2010 13:34 | saite | Atbildēt

+0
Paveicies draudzenēm! ;-) :-D
02.07.2010 06:18 | saite | Atbildēt

+0
Es tiesi iedomajos par to-nesen draudzenei aizsutiju kolosalu Dior jostinu-atradu tirdzina...pilnigi neizsakami forsa!Tapat visam mekleju kurpes...krievi teiktu- :-D dura!!!!
02.07.2010 06:12 | saite | Atbildēt

+0
Mmm, man arī čūskādas ļoti patīk. (l) Tad pat manas veģetārās jūtas un dzīvnieku mīlestība klusē. (s)
02.07.2010 06:02 | saite | Atbildēt

+0
Salome-ludzu uzraksti!!! :-)
02.07.2010 05:14 | saite | Atbildēt

+0
Salome -kaut kas traks!Es ari esmu apsesta uz kurpem!Man patik ari interesantas jostas no istas cuskadas,krokodiladas,strausa utt!Tas pats ar somam!
Vispar loti patik viss tads ists-varbut loti vienkars,bet tomer "rozinite taja ,ka ista manta! :-)
02.07.2010 05:01 | saite | Atbildēt

+0
Hmm, tieši vēlējos savu nākamo dienasgrāmatas ierakstu veltīt savai love of my life - kurpēm. :-) :-P Bet vēl briestu. :-D
02.07.2010 04:44 | saite | Atbildēt

+0
Kurpes nav mana stila,bet piekritu ,ka interesantas! :-)
01.07.2010 18:03 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man gan patik Irregular Choice kurpes.. Man vinas skiet loooti interesantas. (l) (l) (l) (l) (l)
01.07.2010 16:52 | saite | Atbildēt

+0
iesmiekls :D
bet šitās kurpes galīgi garām :-D
01.07.2010 13:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits