Lasīju, ka pētījumā par vidējo statistisko amerikāni noskaidrots, ka mūžā sievietei vidēji esot 9 vīrieši, bet vīrietim - 13 sievietes. Nezinu, ko domāt - tas ir daudz vai maz. Ja skatās no tā viedokļa, cik vispār ir uz pasaules cilvēku, laikam jau maz, jo nav teikts, ka no šiem vidējiem statistiskajiem trāpīsies arī tava īstā otrā pusīte, dvēse...
Šorīt tā pēc plkst. 4 mūsu daudzzīvokļu mājas pagalmā izvēlās jauniešu kompānija un skaļā balsī sāka apspriest savas „dzimumdzīves” (kā viņi to sauca) problēmas, kā arī to, kāpēc gan pēc apprecēšanās nevarot turpināt dr...... ar visām, ko sagribas. Meitene sāka stāstīt, ka tas esot baušļos paredzēts, bet puisis iebilda, ka vai tad tur esot kas t...
Kā es svinēju savu jubilēju 2 dienu garumā :D Vakar tik tiešām bija fantastiska diena, izbraukumi ar mopēdām un kvadracikliem, tik nākamreiz būs mazliet benzīna jāpaņem līdzi. Kā mēs ar meitenēm mēģinājām pešķilt lauka vidū ugunskutu,kas beigu beigās izdevās, jo kāda bija paķērusi cirvīti, nu īstas 21. gadsimta amazones, labi tomeŗ es vairāk pri...
Eh... Skatos, ka te vairums no Jums blogo, tad nu pienākusi kārta arī manam pirmajam... blogam :-) Tikko izlīdu no dušas, palutināju ķermeni ar viegli aromatizētu ķermeņa krēmu, izžāvēju matus un esmu ieritinājusies savā mīļajā un mīkstajā laškrāsas halātiņā... Ā, un, lai arī ir jau diezgan pavēls, bet man blakus stāv krūzīte ar kafiju... Mani t...
Redzot, kā zīds liegi skar sievietes samtaino ādu, kā tas maigi, kā eņģeļa spārni, plūst pār viņas augumu, es sapratu, kā sieviete vēlas tikt glāstīta........
TĀLĀK NELASI ............. . Ja tev ir problēmas, ja esi seksuāli nomākta vai nevari saprasties ar vīriešiem :)) Es - veiksmīgs, ar dzīvi apmierināts un neatkarīgs vīrietis, neatteiktos no jaukas sarunas ar asprātīgu un pievilcīgu meiteni. Man patīk pludmale, ceļojumi un piedzīvojumi. Man patīk romanika un iekāre... Man patīk īpašas sievietes !
padomāsim loģiski--- gadā ir 12 mēneši... 9 no tiem man nepatīk ... 3 mēneši rullē. tad nu lūdzu bez nosodījuma,bet saprotat arī mani! svinu šo skaisto vasaru jau 16 dienas,un man pofig uz visu!!!! takš trakajiem pieder pasaule :-D :-D :-P :-P :-P
Jā,tas ir pienācis dzimsānas diena, diemžēl Zemgales pusē ar ne saulainu laiku,bet lietu un vēju, eh bet kas par to :D Lai jums arī visām pārējām šī diena ir bezgala interesanta... :)
Jo vairāk es izklaidējos, jo vairāk viņš man patīk!!! Jā jā es tik padauzīšos :D:D:D Tagad kad esmu pārbraukusi mājās... man viņa pietrūkst!! ilgojos! un pat besos.. jo atceros tikai to foršo - izteikta idealizaacija... bet reāli apzinos, ka ar šo vīrieti man kopīgas nākotnes nav un nebūs! ne tapēc ka tas nebūtu iespējams, bet tāpēc ka nemaz to ...
Sodien gari smagas darba dienas nogalee, kad praats tapa priecigaaks, jo tuvojas brivdienas, koleejge uz mani sadusmojaas. Sadusmojaas tiesam dusmigi! Par pilniigu siikumu! Bet tas ir pozitivi, jo ja vina speeja dusmoties par taadu siikumu, vinai laikam trukst lielaku un sapigaku lietu par ko uztraukties un dusmoties. Man prieks par to. Es ari g...