Pirmais...

10.07.2010, buxiic
Eh... Skatos, ka te vairums no Jums blogo, tad nu pienākusi kārta arī manam pirmajam... blogam :-) Tikko izlīdu no dušas, palutināju ķermeni ar viegli aromatizētu ķermeņa krēmu, izžāvēju matus un esmu ieritinājusies savā mīļajā un mīkstajā laškrāsas halātiņā... Ā, un, lai arī ir jau diezgan pavēls, bet man blakus stāv krūzīte ar kafiju... Mani tā kā drusku ir pārņēmusi grūtsirdība... :-/ Tas laikam dēļ tā, ka ikdiena man ir palikusi par pilnīgu IKDIENU... Katru dienu viens un tas pats - celies, ej uz darbu, nāc mājās, taisi ēst, sakop mājā, kas kopjams, nomazgājies un ej gulēt... tā 5 dienas paskrien mērkaķa ātrumā un klāt it kā divas brīvdienas... Bet... pēdējā laikā arī tās brīvdienas ir kļuvušas vienmuļas... Ar manu vīrieti pēdējā laikā attiecības ar ir tādas kādas ir, tas ir - nekādas... Tā vien brīžiem šķiet,ka eksistējam viens otram blakus un viss... Bet tas domājams, ka pāries, jo mums tā nav ne pirmo,ne pēdējo reiz... Pie tā ar laikam vainīga drusciņ ir ikdiena... Darbs, pēc kura mēs esam izsmelti, viens ar otru knapi runājam, jo esam ne tikai noguruši, bet arī "sagruzīti"... Darbā jau jūtama tās slavenās krīzes ietekme, visi staigā "uzvilkti", naudas uzņēmumiem nav, un dzīvesprieks, par darba prieku nemaz nerunājot, jau sen kā pazudis... Draugi man saka - mīļā, pasmaidi! Es pasmaidu, bet laikam jau tas smaids nav patiess... Eh... viss laikam jānoveļ uz tā, kas slēpjās zem vārda "NOGURUMS"... :-D Es patiešām jūtos ne tikai nogurusi, bet pārgurusi... Tādēļ arī tā grūtsirdība... Vismaz man tā šķiet... Ne???

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pumčik,kam to otru rindkopu rakstīji? :D
bet ja tā loģiski padomā,tad patiešām strādāsim mēs visi vel ilgi un kad vel būs bērni,tad jau būs vairāk jāstrādā un tad pārim vel vairāk attiecības ieslīkst rutina tāpēc jau tagad vajag,ko darīt kamer jauni mēs tikmēr vajag tik skriet :D
12.07.2010 17:04 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
12.07.2010 17:01 | saite | Atbildēt

+0
Saprotu kāda ir vienmuļā ikdiena. Tas mani nogurdina visvairāk, apzinoties ka esi kā vāvere ritenī. Un tādas 5dienas nedēļā. Arī attiecības tā ātri vien aiziet rutīnā. Jauki ka atradāt laiku viens otram, tā vajag biežāk- piemēram darbdienas vakarā vismaz reizi mēnesī aiziet uz kino un vakariņās, vai pastaigā pa parku. :-)
12.07.2010 13:25 | saite | Atbildēt

+0
nu man ar tā ir bijis daudz reizes ar draugu.vnk tad ātri jādomā,ko darīt.mēs šo nedēļas nogali labi atpūtāmies,tas palīdzēja tagad liekas,ka ir ok.vajag tik to noturēt tāpēc es viņu tagad tik visu laiku bakstu.Jo galu galu jāstrādā būs vel ilgi tāpēc nav vērts par to cepties :D :)
12.07.2010 11:27 | saite | Atbildēt

+0
Dāmas... Un, jā, es aizbraucu uz laukiem ar savu vīrieti un pavadījām fantastiskas 2 dienas :) Atpūtāmies, veltījām laiku viens otram, bet arī visam pārējam. Nebija mums "naked weekend", bet bija "naked hours", bet ar bij labi... :)
Rīt gan jāatgriežas darbā, bet nekas... brīvdienas būs bijušas piepildītas :)
12.07.2010 04:32 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
uztaisiet naked weekend,moška atdzīvosies attiecības (l)
10.07.2010 17:23 | saite | Atbildēt

+0
he, man ar tādas pašas sajutas bija nesen (tik darbu nomainija skolas stress)
Nu ko-neteikšu,ka ir diži labāk, jo tagad man nav ne skolas, ne darba :-D bet tik un tā-nespēju izrauties no IKDIENAS :-|
10.07.2010 03:10 | saite | Atbildēt

+0
bui :D:D:D čepse=lašara :D
10.07.2010 02:13 | saite | Atbildēt

+0
Buxiic-tu vienreiz teici,ka mums kaut kas saskan!!! (l) :-) Tu uzrakstiji pilnigi par mani!!!Es neteiksu tiesi saja momenta ...bet ir ta bijis!Tapec ari saku terapiju foruma!!!Tagd mani ir "iemajojis" cits cilveks-tads ,kas smejas ,nedoma pilnigi par grutibam,kadas noteikti ir vairums cilvekiem ,visa pasaule!!! |-) :-O Man ari pagajuso reizi bija gruti ielikt bildi!Varbut par lielu!!! |-)
10.07.2010 02:09 | saite | Atbildēt

+0
jā, bui, varbūt šajās brīvdienās aizbrauciet kaut kur ar draugu divata, pasauļojaties, izpeldaties...veltat laiku viens otram! Es saprotu par ko tu runā, kad ikdiena ir vienāda... to ir grūti maijnīt...bet tapēc ir brīvdienas, pie kurām var izrauties no rutīnas ;) Saņemies! :-)
10.07.2010 02:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits