Vidēji līdzināties!

11.07.2010, roxija
Lasīju, ka pētījumā par vidējo statistisko amerikāni noskaidrots, ka mūžā sievietei vidēji esot 9 vīrieši, bet vīrietim - 13 sievietes. Nezinu, ko domāt - tas ir daudz vai maz. Ja skatās no tā viedokļa, cik vispār ir uz pasaules cilvēku, laikam jau maz, jo nav teikts, ka no šiem vidējiem statistiskajiem trāpīsies arī tava īstā otrā pusīte, dvēseles radinieks... nu, kaut kas no tām augstajām sfairām. (l)

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Salome-Forsi pateici-par tam sievietem!!!!Labs jautajums vispar!!! |-)
11.07.2010 03:45 | saite | Atbildēt

+0
Izklausās, ka forša laulība jums! Nu, brīva! :-P :-D Interesanti, sakariņi ar sievietēm arī skaitās pie tiem 9iem, vai arī tam ir atsevišķs cipars? :-P Par to pieredzi varu piekrist, jā.. jo vismaz vīrietis visu ideāli zina un tā, bet nu mani mulsina nedaudz, ka viņam ir bijis TIK daudz (es gan pat aptuveno skaitli tikai nojaušu :-D).
11.07.2010 03:25 | saite | Atbildēt

+0
Salome-liecies miera :-D !Jo lielaka pieredze jo labak!!! :-PVienmer atceries precets nav miris!!! :-D Es tikai tagad domaju-butu istais bridis"dakterim" (l) -kamer dibentins vel nav "noslucis"
Tagad nozeloju ,ka redzeju sevi -saku piekasities! (l)
11.07.2010 03:20 | saite | Atbildēt

+0
Haha, emanuelle, cik ilgi Tu jau LĒNĀM tuvojies tam mērķim, m? :-P :-D Precēta taču! :-P Par sevi neko neteikšu, bet manam tagadējam vīrietim arī ir bijis krietni, krietni, krietni vairāk sieviešu.. Jāsaka godīgi, ka nebūt par to nepriecājos. (t) :-D
11.07.2010 02:50 | saite | Atbildēt

+0
Manam viram ta patika si statistika-vins saka ,ka vinam esot daudz ,daudz vairak sievietes bijusas! :-D Par sevi varu teikt -lena gara tuvojos merkim ,bet saubos ,vai saja dzive sasniegsu!! :-D :-D (l) Man patika!!!
11.07.2010 01:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits