Lasītāju blogs

15.07.2010 | baiba_rudzite_

Mūsdienās, tas ir ļoti stilīgi būt mazai un stulbai, rakstīt savu vārdu ar lielajiem burtiem, lai kļūtu pamanāmāka , klausīties grafomanu un 6x dienā skatīt viņa profilu, lai pārleicinātos ka viņam tiešām ir astoņkubik prese, pie reizes nosiekalojot monitoru un uzrakstot viņam slepenu mīlestības vēstuli, kuru tā arī nenosūtīt, jo tu taču esi maz...

13.07.2010 | cikitina

Gan jau ka daļa zin,kas es esmu,bet tās kas nezin pašas vainīgas. :-D Tad nu šodien no rīta uzrāpos uz svariem,kas pat nesalūza un skaidri un gaiši uzrādīja nemainīgus 72,1 kg. (Ja salīdzina ka nesen vēl bija 82kg ir ok. :-D ) Pašlaik manā kuņģī atrodas auzu pārslu putra,viens saldējums,gurķu maizīte un viens mazs zaļš brīnumiņš no Hell,kurš ir ...

12.07.2010 | Ginge

Sveikas manas miilas sen ''neredzetaas'' daamas. Tad nu staastu kur es biju pazudusi- biju slima. jup jup. Tikai es maaku shitaa nolikties vasaras laikaa,taa ka pakustet chetras dienas nevareju. Pagajusho piektdienu aizgaju uz darbu jutos neparak labi,sapeja kreisais saans taa nu es ik pa divam h ieriju pa 2viem paracetamoliem un meginaju izvilk...

12.07.2010 | labdabība

32,5 pēc celsija Esmu laimīga,jo piecēlos diezgan vēlu ap 12.3o. Ieguvu sen kāroto foto statīvu, būs jāsāk meistarot augšā kaut kas.:)

12.07.2010 | TedTed

Nolēmu arī pablogot! Tēma par ko runāt atnāca pati, proti: "Ja Tu pret cilvēkiem sāc izturēties tā pat kā viņi pret Tevi, tad šie cilvēki ņem un apvainojas...?!" Tātad, pēc ilgākām pārdomām un pabūšanas ar sevi, manī izkristalizējās daudzas lietas - tie, kuriem Tu patiešām esi svarīgs, piezvanīs Tev, painteresēsies par tevi, atbrauks c...

12.07.2010 | piparene

Te ir pilnīgs pretstats manam iepriekšējam ierakstam. Man ir smagi, pat iekšēji smagi…varētu jau norakstīt to uz 4. Prognozi ( kuras es jūtu), bet tas ir kas cits… Dažas gan jau atceras manas pagājšnedēļas pārdomas par lauku braukšanu…..biju tur-izdzīvoju, bet sapratu, ka tas pilnīgi nav priekša manis, man tur riebjas…..riebjas, riebjas!!!!!!! U...

11.07.2010 | roxija

Nedaudz dīvaini lasīt draugu portālā dažu profila parakstos tādus vārdus kā " nopērciet man o karti" , "pasūtiet man statistiku". Kaut kā pēc tādas kā ubagošanas gluži nē, bet kaut kā līdzīga izklausās. vai arī nē? Varbūt man arī jākļūst mūsdienīgākai un jāieraksta, piemēram, - "pārskaitiet manam trešajam pensiju līmenim...

11.07.2010 | roxija

/pārdomas pēc lasītā kādā forumā/ Ja cilvēkam būtu iespēja piepildīt vienu vēlēšanos, vai viņš, teiksim, pēc minūtes dotā pārdomu laika spētu ko jēdzīgu pateikt? vai atbilde mainītos, ja varētu domāt stundu, divas, dienu? ja tās būtu trīs vēlēšanās? Pirmā - mūžīgu jaunību? Otrā, mmm, nu, lai nebūtu kara vai kaut kā tā.... Trešā.... P.S. Kā sačak...

11.07.2010 | roxija

Tuntuļoju pa pilsētu, šalle, kas mutei priekšā, apsarmojusi balta, pie loga termometrs rādīja mīnus 17 grādus. Un pēkšni, autobusu pieturā pamanu - OĀZE pašā ziemas viducī!!!! Stāv meitene, gaišiem matiņiem, bez cepures, īsā praķītī (ja teiktu, ka bezmaz pliku vēderu, izklausītos vēl labāk, bet nu to tomēr nevaru apgalvot), lēnā garā velk cigare...

11.07.2010 | roxija

Pieturā redzēju mazu sunīti, kurš izmisīgi skatījās apkārt, skrēja pie pieturā stāvētājiem un lūkojās viņiem acīs. Metās te uz vienu pusi, te otru. Viņš neievēroja pa ceļu traucošās mašīnas, steidzīgos gājējus. Viņš meklēja ko pazaudētu - kādu skatienu, kas uzlūkos ne tā, kā pārējie garāmgājēji; kādu roku, kas pastiepsies glāstā; kādu balsi, kas...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits