1.

04.07.2010, anda strazdiņa
Beidzot arii man ir savs blogs (l) Vasara ie pilnaa sparaa,ta4u peedeejaas dienas seezhu maajaas....aukstumpumpas :%27-( ko nu padariit,par skaisto iedegumu jaamaksaa attieciigaa skaistuma cena :-/ Jau pagaaja nedeelja,kop6 peedeejaa tik6anaas reizes ar miiljumu,6ausmiigi skumstu :-( un kst,aatri mums jau pusgadinj6 (l) :-) pilniigi neticaas,preiks par to. Nekad nebiju domaajusi,ka Vinj6 ir tas cilveeks, kur6 spej mainiities (manis deelj uz labo pusi)...kljuudiijos. Ir patiikami apzinaaties, ka neesi viena, esi miileeta un miili pati <3 P.S. milzum-liels paldies Cosmo (jau sen gribeeju savu blogu)))

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
es zinu tikai to,ka man ar draugu pēc pusgada sākās pirmās domstarpības,bet kopā esam jau tagad.un par kopā būšanu es skaļi nedomāju,nepriecājos,jo tad vienmēr viss izjūk.Domām liels spēks,tas vienmēr jāmāk labi pielietoto. Es zinu pārus,kas apprecās pusgada laikā un jau pēc gada izšķiras.
05.07.2010 12:43 | saite | Atbildēt

+0
Nepiekrītu par pusgadu :D Ir tak tik daudz cilvēku, kas šķiras pēc gada, diviem... :) Pusgads nav nekāds kritērijs :D Vienīgais tas varētu būt, kā lūzuma punkts... Vismaz manam puisim bija tāda pusgada krīze, kad viņš nesaprato ko īsti vēlās :D Ar daudzām šis bija izšķiries pēc pusgada, ar mani nē :D
05.07.2010 12:21 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
gan jau ka X ir raksta autore pati un gribēja paspidēt ar savu mūža lovi :-D :-D :-D
05.07.2010 04:17 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
X, ļoti interesants apgalvojums :-D Un pilnībā nepiekrītu. Rozā brilles vel tajā pusgadā biezas virsū :-P 8-)
05.07.2010 04:01 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tieši pusgads ir viens no rādītajiem, ka arī pēc 5 gadiem būs kopā.
05.07.2010 01:45 | saite | Atbildēt

+0
zināji, ka 6 vietā parasti lieto š burtu? :D tiešān kaitinoši lasīt, ja gribi, lai tevi uztver kā pieaugušu cilvēku, vai vismaz nobriedušu pusaudzi, tad nelieto tādu sīko tīņu valodu!
Bet tā priecājos, ka esi laimīga un pus gads nav nekas attiecībās, redzēsim, ko teiksi, pēc 5 gadiem :D
04.07.2010 23:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits