steiga ir musu dzive..

28.04.2010, Ginge
he he tikko Sunce uz vienu manu teikumu atbildeja ka steiga ir muusu dzive tapec arii tads nosaukums.. jo 100% piekritu. dazreiz apstajos un nodomaju- un kaapec/ kapec mes skrienam ,raujamies uz visam puseem ,lai visu paspetu? lai vakaraa uz divam studinjam apsestos un atpustos pirms mes iemiegam lai atkal saktu nakamo ''skrejamo'' dienu? bet tad atkal pienak tadas nedelas nogales kada man bija sho un liekas- jaa taa skriesana ir to veerta,ja ir iespeja pavadit tik forshas divas dienas neraizejoties par neko. sestdien aizgajam uz vakarinjam un paris kokteiliem ar mana mr kolegiem,pa dienu gajam ieprkties,pirkam man kaazu ''outfitu'' . nopirku gan pasai svingai ceremonijai gan nakamaj dienai. esu apmierinata ,doamju ka bus smuki. vismaz zinu ka manejam tiesam patiks,jo vins palidzeja izveleties. un visu svedienu darijam- pilnigi neko!!!! es pat no pidzamas neizlidu,abi dzivojam pa majam,taisijam est,smejamies,skatijamies tv.... izbaudijam katru minuti. Vakar maneejais apsolija ,ka vinnes miljonus lai mes varam dzivot neskrienot,lai es varu atvert mazu makslas galeriju un baudit dzivi,bez uztraukumiem ha ha ... taa.. kas vel pa shim dienam ir noticis? vienojamies par kopa dzivoshanu. vienojamies,ka ievaksimies dzivot kopaa kkur uz rudens pusi,tad jau arii bus gads kopsh esam kopaa,un nebus ta ka mes visu parak sasteidzam. vienojamies ka abi izvaksimies no esoshajiem dzivokliem un atradisim jaunu kopigu- kur sakt savu kopdzivi. lai varam teikt ''mes ievaksimies kopa'' nevis man vai vinajm butu jasaka ''es ievakshos pie vinjas''. izleemam arii datumu kad abi lidosim uz lv- 20.julijaa. rita iegadasimies biletes. nevaru sagaidiit kad es vareshu vinam paradiit savu dzimteni. (l) pa shim dienam notika ari kada loti loti nepatikama lieta,skumja lieta ,bet par to runat sheit negribas.. kapec vispar pieminu? lai paraditu ka es neuzskatu ka dzive ir viens rozu lauks, es pati piedzivoju nepatikamas lietas,kuras loti saap, bet es meginu darit visu lai tam tiktu pari. shini gadijuma- esu kopa ar savu miloto cilveku cik vien daudz iespejams,lai vinam sniegtu moralu atbalstu. un es ticu ka tas palidz (l) (l) kapec soreiz tada bilde? jo citas shitai pc nava :-D ha ha esu koledza un vieniga ko vareju dabut ir shitas- pashai tiri labi patiik. jau pagajushoreizi runajam par ''tizlum'' bildeem. tad nu te velviena. es citigi kko meginu statiit :D

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Zinu, ka šitādas skolas ēkas ir vairākās lv pilsētās, bet vai šī ir Grobiņā (diemžēl to uzrakstu virs durvīm nevar pilnībā izlasīt)???
13.07.2010 00:40 | saite | Atbildēt

+0
ha ha- jaa man tikai pamatskola,jo aizbraucu pec tam prom. bet jaa- Vikings ir legenda :D
29.04.2010 19:35 | saite | Atbildēt

+0
Njaa, tikai pieljauju, ka Tev pamatskola, man vidusskola. Un jaa, Vikings dziivos muuzham :D
29.04.2010 04:52 | saite | Atbildēt

+0
kaa ta ka manaam. :D ne ne shoreiz russella drauga kaazaam (l)
29.04.2010 01:36 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky, tas kāzu outfits tavām kāzām? (l)
29.04.2010 00:32 | saite | Atbildēt

+0
daamite- nopietni? maneeja ar . neaizmirstami gadi,neaizmirstami skolotaji . (l) (l) (l)
28.04.2010 17:54 | saite | Atbildēt

+0
:-P Mana vecaa skola :D labaakaas atminjas par trakaakajiem dziives gadiem ;-)
28.04.2010 17:36 | saite | Atbildēt

+0
he he sunce atkal jau tev piekriitu. piekritu visam ko nupat uzraxtiji... par sliktajam lietaam- jaa ticu ka viss notiek ar iemeslu.dazreiz gan gribetos no tam izvairiteis,butu ar mieru pat palikt tikpat vaja kaa esu,ja tikai butu iespejams ivairities nos shim sapem. . galvenais ka es shini situacija darit pilnigi neko nevaru- tikai but liidzaas. bet ticu ka tas ir vairak kaa nekas ;)
28.04.2010 16:29 | saite | Atbildēt

+0
Pilnīgi pat sakautrējos, ka Tu mani te citē! :D
Zini, kā ir ar to steigu - šajā laika ritmā nemaz nedrīkst darīt visu lēnām un nesteidzīgi, jo tad Tu izkrīti no ritma un neko vairs nevari paspēt..
vienīgi ar to - šad ta vajag piebremzēt - ir pilnīga taisnība! Vajag mirkli, lai atvilktu telpu, lai apstātos un ieraudzītu kaut ko skaistu, lai veltītu laiku mīļajiem, ieskatītos viņiem acīs un pateiktu, cik ļoti viņus mīlam.. To vajag, lai nākamajā mirklī atkal varētu mesties dzīvē iekšā.. :)
P.S. Par dzīvošanu kopā - es taču teicu, ka ilgi jūs atsevišķi neizturēsiet! Nu re, lēmums ir pieņemts! :) Manuprāt ļoti pareiza rīcība sākt kopā visu jaunā dzīvoklī tā, lai jums būtu kopības sajūta! Man ir sanācis tieši tāpat un to ne mirkli nenožēloju, pat tieši otrādāk - tas man liekas forši! :D Daudz foršāk, nekā ja es būtu pārvākusies pie viņa vai viņš pie manis.. :D Tā turēt, cheeky.. Gaidu stāsta turpinājumus! :)
Ak jā - un turieties - Tu taču zini, ka tieši sliktās lietas padara mūs stiprākus! :)
28.04.2010 16:25 | saite | Atbildēt

+0
(l) (l) he he pidzamdienas pashas labaakaas (l) (l)
28.04.2010 16:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits