ha ha (ļauns smiekliņš)

16.04.2010, Ginge
tram ta ram ta ram!!!! piektdiena ir klāt- wo-hoo!! saksu ar to ka novelu jums visām superīgu nedēļas nogali ( te man bija jāapstajas un jāpadomā kā latviski pateikt ''weekends''. pašai par sevi kauns). tagad sēžu un izbaudu savu rīta kafiju (pie mums pus 10). man koledžā jābūt tikai 13.00 tā kā varu izbaudit savu rītu. šorīt no rīta uztaisiju savam mr brokastis un ātri vien palaidu uz vilcienu. viņam šajā nedēļas nogalē bijaparadzēts lidot uz berlīni uz četru dienu(nakšu) ilgu vecpuišu balliti,bet vulkāna dēļ laikam lidojums būs atcelts. vel turam īkšķus. ja lidojums bus atcelts puišiem nekas cits neatliks kā uztaisit kartigu vecpuiseni tepat uk pilsētās. vel runājot par vecpuiša balliti- es esu pārsteigta cik loti mieriga esu neskatoties uz to ka manējais dodas uz berlini,kur viņi nodzersies,svinesies un izbaudis nakts dzivi. no greisirdibas ne miņas. domaju ka bushu nedaudz satraukusies ,nemieriga bet nekā- laikam loti viņam uzticos :-D un tapec ka es nesu greisirdiga viņš ir pastiprinati mīļš un viss ir vel foršāk neka domaju. kad viņi uzzinaja ka lidojums bus atcelts citas puishu draudzenes esot smīkņājušas unn bijušas priecigas,par to ka pasakumu varbut naksies atcelt. ko dariju es? atbalstiju savejo morali,teicu ka viss bus labi,ka gan jau lidojums būs un ja nebūs lai viņi izmanto vilciena biletes kuras jau ir nopirkuši un lai uztaisa kartigu vecpuiša balliti galvaspilsētaa. zinu ka viņi šo pasakumu planoja ilgiu laiku tapec man pat prata nenaca priecaties par to ka kkas varetu neizdoties. un vareja redzet,ka tas viņam daudz nozimeja,dzirdeju kā viņš lielijās drasugiem pa tel cik es atbalstoša esot bijusi ha ha. + nenideju ka visu nedeļas nogali bušu viena ,tā vieta es izplanoju pati sev superigas brivdienas- balites pie draugiem,BBQ,pusdienas ar darba biedriem . tā kā es pati biju prieciga par saviem planiem. man pat likaas ka viņam iekšā uz beigam paradijas mazs greisirdibas velniņš .sakara ar to ka taa vieta lai celtu scenas es uztaisu balliti :D ejot prom viņš pateica lai es esu laba meitene :D ha ha baigi garais murgs sanaca,bet nu tas kuras negrib lasiit jau pec pirmiem teikumiem apstasies :-D un zinu ka man ir looti daudz kludas textaa,bet man tiesam slinkums parlasit

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
cacao- re shitaadu meitenju deelj kaa tu ir prieks iemest kko blogos. juus jau pasas ar esat pozitiivas. :-) paldies tev liels (l) (l) (l) ronja- nu ja nevar viss but rozains. bet es tak ik pa laikam pasaku ka man ir besis vai ka man ir loti slikti ar veseliibu,bet taadaam lietam tak varu tikt paari. js ir slikti- jaakjeparojas un nedrikst nolaist rokas (l)
20.04.2010 14:44 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
20.04.2010 14:37 | saite | Atbildēt

+0
viss jau nemaz tik pozitīvs nevar būt kā viņa raksta.. :) vnk pieņemumu,ka viņa noklusē.
19.04.2010 23:25 | saite | Atbildēt

+0
jā, arī es varu tikai piekrist, Tev Zachiite. šie mazie irakstiņi ir kā mazs saules zaķēns pelēkā dienā. :) neesmu redzējusi nevienu blogotāju, kurai būtu uz pusi tik pozitīvi ieraksti kā Cheeky*. Tādām kā Deizy vienkārši skau;z, ka viņa par savu dzīvi neko tik pozitīvu nevar uzrakstīt. PALDIES, Cheeky par tavu jaukumu- lai Jums ar MR viss turpina ritēt tik past mīļi, saudzīgi, draudzīgi un superigi, cik esi darījusdi mums zināmu līdz šim. :)
19.04.2010 19:31 | saite | Atbildēt

+0
ups ieprieksejo raxtiju es (s) aizmirsu ielogoties
19.04.2010 01:10 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
es vienu daamiti zinu ar niku deizy kura mani ciest nevar (bijushaa draga tagadeejaa) ka tik shitaa nav taa pati. varbut kludos,ja taa tad baigaa sakritiiba. katram jau var nepatikt- bet tiesam- neviens neliek lasit. es neko ''nekjidaaju'' bet dalos savam emocijaam. man nav ko sleept- esu laimiga savas attiecibaas,kapec lai tajaa nedalitos? stapcitu es ''nekjidaaju'' katru soli un dienu- labi ja nedelaa reizi ierakstu. par pareizraxtibu- man vina tiesam ir vnk drausmiiga,man liekas ka taas kuras jau ir palasijushas manus blogus zina ka tas taa ir un buus. vienmer raxtu aatri,un nesekoju lidzi ko raxtu.. zinu ka varetu ''piestradaat'' pie taa,bet tad visa doma pamuuk...
zachiite- liels liels tev paldies par komentaaru. liki pasmaidiit dikti platu smaidu. tu esi super. paldies (l)
19.04.2010 01:08 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Deizy,neviens tev neliek lasīt,ja nepatīk. Cheeky* ierakstus lasu vienmēr un es tikai priecātos,ja te katru dienu būtu jauns ieraksts(te tu smagi kļūdies Deizy,ka katra diena te tiek atspoguļota). Man patīk lasīt šo blogu,jo zinu ,ka 99,9% te būs tikai pozitīvisms, nevis,kā citas te ņaud par depresiju,salauztu sirdi, neveiksmīgu seksu utt. Un vēl Deiz'y,ja būtu vērīgāka,tad saprastu,ka Cheeky* nedzīvo LV(tātad nav garumzīmju un ja cilvēks ilgstoši ir prom no mājām tad valoda un pareizrakstība sāk pieklibot gribot-negribot).Man katrā ziņā tas nesagādā problēmas!
Eh, Cheeky* piedod,ka tik gari, bet gribējās tevi vnk aizstāvēt ;-) Un cepums tev par savu rīcību ar savu Mr.Lielisko (l)
18.04.2010 21:27 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nav mana dariishana, bet, kaa Tu vari visulaiku kjidaat te savu personiigo dziivi, katru soli, katru dienu?un " greisirdiiga" ETC!meiteniit Tev ir probleemas ar rakstiishanu, turklaat lielas probleemas!
18.04.2010 00:32 | saite | Atbildēt

+0
dolchi - nezinu pasai galigi divaini liekas. es nekad tada nesu bijusi. draudzene par mani briinijaas :-D un tas atmaksajas- tiktiko sanjemu sms ar textu ka vinsh ir mani iemilejies tik loti kaa nekad nav bijis. (l) (l)
17.04.2010 00:50 | saite | Atbildēt

+0
es ar taa gribeetu iemaaciities..bet man veel iekshaa ir tas greizsirdiibas didekliic..bet ciinos:D
16.04.2010 20:00 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!