par godu Deizy

19.04.2010, Ginge
:-D :-D :-D Taa ,kaa meitene ar niku ''deizy'' sudzejas par to ka es parak daudz raxtu par savu privato dzivi izdomaju ieraxtiit vel. nevar tachu ''fanus''. ha ha bija man pasakaina nedelas nogale. taa kaa manejais ka juus zinat ir vecpuishu ballitee, veltiju nedelas nogali sev. gaju ar draudzeni uz pludmali est saldejumu, gajam uz klubu un uz kino noskatities ''dear jhon''. kluba gaja vnk superigi- satiku tik daudz sen nesatiktus cilvekus ( bildee ar savu dienvidafrikaanju ''braali''. superigs cilveks kursh man ir loti miilsh). izdejojaamies un iztrakojaamies. sen taa nebiju tizlojusies ha ha. filma- meitenes ja skataties iesaku panjemt kabatas lakatinju. es apraudaajos,masica arii :-D ceru ka jums bija jauka nedelas nogale daamas (l)

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nu karoch vina man baigo draudzeni teeloja- tagad droshi varu teikt teeloja :-D kipa paprasija piedoshanu par pagajusho vasaru,likaas ok- man tak vienalga. katram var uznakt. apstiprinaju
22.04.2010 01:29 | saite | Atbildēt

+0
Jocīgi. vispār man jau arī skaipā ir cilvēki kurus nafig nevajag :D Bet nu bijušo draudzenes gan nē. Varbūt tas arī tāpēc ka maniem bijušajiem nav draudzenes :D moš uzradīsies un saaicinās :D
22.04.2010 00:54 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nav mulkiigs- mulkigs ir iemesls kapec vina man ir kontaktos. pati nezinu,vina mani vienreiz uzaicinaja es apstiprinaju. draugos vina man nav tikai skypa :D laikam aju jadzesh araa. lidz shim nebija traucejusi
22.04.2010 00:52 | saite | Atbildēt

+0
muļķīgs jautājums- bet kā nākas ka tev skaipā ir tava bijušā puiša tagadējā draudzene ? :D :D
22.04.2010 00:28 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man slinkums logoties ieksha- nu mana bijushaa puisha tagadeejaa izmanto niku deizy. un vinai tagad skaipaa ieraxtits ''go to hell bitch (finger)'' HA HA gan jau ka tas man :D
20.04.2010 17:10 | saite | Atbildēt

+0
hahahaha, Deizy ir kāda no tavām paziņām? :-D hahahaha, gan jau greizsirdīga, ka tev iet labi, bet viņai neiet nekā.
20.04.2010 15:11 | saite | Atbildēt

+0
deizija tagad meetaa ''smukus'' textus skypaa,ja taa ir tapati kuru es domaju (l) (l) (l) neszinu kas vinai nepatiik- bet lai jau meiteens nolaiz tvaiku :D
20.04.2010 14:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
tik pozitīvu cilvēku kā Tevi vēl būs grūti atrast!
prieks par tevi! (l)
20.04.2010 00:16 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
opā, man tieši tā filma no 5dienas ir kompī, tad jau laikam jānoskatās. :-)
19.04.2010 11:41 | saite | Atbildēt

+0
Melessii- katram gadaas so-so periods. tas ir labaak nekaa slikts periods :-) galvenais nenolaist rokas sirsnin. turpini buut pozitiiva un buus labi (l) paldies par komentaru,liki pasmaidiit
19.04.2010 04:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!