Pavasaris manā uztverē.

17.04.2010, aiva Gulbe
Sveikas, manas cosmo draudzenes, kas šobrīd iespējams lasa šo manu blogu. Esmu nonākusi pie ļoti LIELA secinājuma par savu dzīvi : Ik pa brīdim manā dzīvē notiek tāds kā lūzuma punkts un viss sāk brukt , un pats pretīgākais šis laiks parasti sakrīt ar ļoti atbildīgām un smagām nedeļām manā dzīvē. Un tāda ir šobrīd.. Ja es spētu jums izstāstīt visu , paraudāt un vienkārši sajust ka ir kāds kas mani atbalsta, vismaz morāli.. Un ziniet atkal manā kontā ir vairākas jaunas atziņas priekš manis : 1) Nekad neuzticēties ne vienam cilvēkam, pat ja tā ir tava ļoti laba draudzene, bet kas gan tā ir par draudzeni ja tā spēj nodot.. 2) Iemacīties raudāt. 3) Atriebties ir jāmāk. 4) Un jā tiešām - dzīvē viss nāk atpakaļ Un jautājums jums meitenes, spētu piedot draudzenei kas tiešām ļoti sāpīgi nodo tun vēl atvainojas ar sms starpniecību? Xoxo Aiva.. :-)

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Varu derēt sajūta pretīga , BET es tavā vietā uzliktu Tāadu IGNORU ka pati skries tev pakaļ..
Kā čalis reaģēja???
18.04.2010 20:16 | saite | Atbildēt

+0
:'-( :'-( :'-(
18.04.2010 17:08 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
darīja tāpēc, ka viņai pašai viņš patīk ;-)
18.04.2010 15:41 | saite | Atbildēt

+0
Ak paldies jums meitenes, ziniet kas ir stulbākais?? Man tiešām neaiziet kāpēc viņa tā darīja?? Mans vienīgais variants līdz šim - domāja ka varēs nolikt mani aiz muguras, Tādējādi apzinoties ka ir labāka par mani , BET nepadomāja ka vinš varētu man no pastāstīt un pat iekopēt..
18.04.2010 14:58 | saite | Atbildēt

+0
Normāls sevi (un arī Tevi) cienošs cilvēks neatvainotos īsziņā, bet gan aci pret aci.
Un, ja tas puisis būtu kaut cik gudrs, viņš visām tām lietām, ko Tava draudzene par Tevi sarunāja, nemaz neticētu. So - galvu augšā! Viņi abi vienkārši nav Tevis vērti. :-)
18.04.2010 14:09 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
piekrītu par to ka viss nāk atpakaļ. Tā arī ir..
18.04.2010 01:48 | saite | Atbildēt

+0
Galvu augšā!Tas ir pats galvenais!
18.04.2010 01:11 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nitia-nu tu jau vispar ....vienkarsi kolosali-ta vajag...nekad nepadoties!!!
18.04.2010 01:08 | saite | Atbildēt

+0
Man jau šķiet, ka šādas situācijas tikait mūs stiprina.Pastāstīšu kā man bija-jaunajā gadā aizlidoju pie sava drauga,pavadīju burvīgu laiku kopā, un kad bija laiks lidot prom viņš man pa tel. pastāstija ka pārgulēja ar mani bijušo draudzeni un taisās ar viņu dzīvot kopā aaa...un vēl kas no viņa viedokļa ES pie tā biju vainīga!
Pēc atlidošanas man bija 2 dienas,lai sagatavotoes svarīgākajam eksāmenam sesijas laikā un es to darīju vnk uzliku ignoru uz viņa un viss-vnk vēlējos pati sev pierādīt ka es to varu un varu piekāst viņu un par viņu nedomāt!Eksāmenā vēl uzvilku viņa dāvināto ķēdīti,lai atcerētos ka man ir jānoliek eksāmes- ko es ptotams arī noliku (l) Saņemies, tev viss izdosoes šajā nedēļā un turpmāk!
18.04.2010 00:51 | saite | Atbildēt

+0
Paldies par ieteikumu !! (l) Bet sajūta pretīga..
17.04.2010 23:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!