Kā viņu atrast IG?Danuta @ 24.06.2023 17:14Nu Skrīvere pamatīgi ieberzās darbā taisot amorus ar Uģi. Ja jau viņai bērna tēvs ir apnicis, ko nešķiras?
Rumblerx @ 25.06.2023 00:40Man arī nesena pieredze ar dr Janovsku.. gaju ka pie profesionales, kurai katarm individuala pieeja, iedziļināšanās un bla bla bla. Problēma man bija pastāvīgi apsārtusi sejas āda un taukainums, kas ļoti trauceja. un šeku reku no kabineta izgaju pec 5min ar sarkano receptiti -roaccutane ? Ar piebildi, tikai nelasiet blakusparādibas utt,jo ari ibumetinam poe blakusparadibam briesmam esot sarakstitas.. bez analizem, bez “padziļinātās izpētes” ar spēcīga medikamenta recepti,ko parasti lieto pie specigas aknes. Zāles nenopirku, un aizgaju pie citas ne ig dakteres ? Rezultātā - analīzes un atklāta ādas ērcīte,ko ārstē pavisam ar citiem medikamentiem..
Danuta @ 24.06.2023 17:14Nu Skrīvere pamatīgi ieberzās darbā taisot amorus ar Uģi. Ja jau viņai bērna tēvs ir apnicis, ko nešķiras?
Tu arī zini kaut ko par šo?Danuta @ 24.06.2023 17:14Nu Skrīvere pamatīgi ieberzās darbā taisot amorus ar Uģi. Ja jau viņai bērna tēvs ir apnicis, ko nešķiras?
Danuta @ 24.06.2023 17:14Nu Skrīvere pamatīgi ieberzās darbā taisot amorus ar Uģi. Ja jau viņai bērna tēvs ir apnicis, ko nešķiras?
Zebradivi @ 25.06.2023 09:25
Man šķiet , ka Latvijas dermatologi ir īpaša suga. Arī es kādu laiku staigāju no viena pie otra , problēmu atrisināja , bet dēļ zālēm visa seja pigmentos palika. Pie Janas gan neesmu bijusi, bet laikam labi , ka tā!?
Izlasīju rakstu - iespaidīgi.Linduxis @ 26.06.2023 15:34
Un tomēr mani ļoti, ļoti pārsteidz šīs atsauksmes vairumā. Vienu laiku sekoju viņai kā iedvesmai - patiešām, pēc šīs intervijas https://jauns.lv/raksts/pastaiga/267378-genijs-lubutena-kurpes-jana-janovska-lauz-stereotipus-kadai-jaizskatas-zinatniecei likās wooow. Vienā brīdī atsekoju, jo tā rozā un mūžīgo foto sesiju kļuva par daudz. Un tagad sāk peldēt augšā šāda tipa atsauksmes, un ne viena vien... Dīvaini.
CallMeAnnika @ 26.06.2023 17:31Izlasīju rakstu - iespaidīgi.
Apskatīju viņas profilu, tekstus zem bildēm, aprakstus maratoniem. Jāsaka, ka atstāja kaimiņienes Zigrīdas piesitienu, ne ārsta-profesionāļa.
Sieviete jautāja: "vai ir plānots vienkārši skaistuma, veselības un super pašsajūtas maratons bez liekā svara pieskaņas?"
Atbilde no Janovskas: "sveika šis ir šāds maratons. Jo ir ļoti daudz cilvēki kas piedalās kam nevajag tievēt, bet gan piedalās lai saņemtu siļķu Ivars zināšanas, Live ēterus."
KAS IR SIĻĶU IVARS? Arī komentāros ir tieši tāds pats jautājums. Un šis nav vienīgais tāds piemērs. Atbild bez komatiem, garumzīmēm, kas neatstāj profesionālu iespaidu, kas lauž stereotipus.
Tā šķiet, ka agrāk centās, tiešām arī ir gudra, bet izauga tik strauji, ka aizmirsa, ka jāturpina ir sniegt kvalitatīvus pakalpojumus un jāieguldās arī cilvēku atbildēs, ja sniedz maratonus par 100+ eiro, citādi no malas izskatās, ka tos tikai taisa, lai nāktu nauda.
Zebradivi @ 26.06.2023 17:37
Maijas Armaņevas pēdējā reelā , viņa arī neatstāj izglītota ārsta iespaidu. Man kautkā pat sveškauns pārņēma uz Janu skatoties
Jā, tas pats "Vakariņš ar savējiem", bet ne vienā nedēļā ar Egitu. Jāteic, ka žēl un prieks vienlaicīgi, jo NL ar Chogan vienā raidījumā būtu šovs, bet priecājos, jo Lita atstāj inteliģenta cilvēka iespaidu, lai gan nolasās, ka bieži pārspīlē ar savu pozitīvismu, bet varbūt tā tiešām arī ir un kļūdos. Egitai ar Litu noteikti nebūtu par ko runāt, jo viena spiež ārā bezjēdzīgus storijus, jo jādara, otra rāda interesantu dzīvi gan ar ģimeni, gan saviem hobijiem un blakus lietām.amnēzija @ 27.06.2023 00:12Vai tik Spuļļu ģimene arī nepiedalās tajā šovā, kurā Egita - "Vakariņš ar savējiem". Tas ko viņi uz mirklīti ļāva redzēt, izskatījās ļoti skaisti sagatavots. Jūras krastā.. tur tiešām varētu būt kaut kas skaists un fantastisks.
CallMeAnnika @ 27.06.2023 10:28Jā, tas pats "Vakariņš ar savējiem", bet ne vienā nedēļā ar Egitu. Jāteic, ka žēl un prieks vienlaicīgi, jo NL ar Chogan vienā raidījumā būtu šovs, bet priecājos, jo Lita atstāj inteliģenta cilvēka iespaidu, lai gan nolasās, ka bieži pārspīlē ar savu pozitīvismu, bet varbūt tā tiešām arī ir un kļūdos. Egitai ar Litu noteikti nebūtu par ko runāt, jo viena spiež ārā bezjēdzīgus storijus, jo jādara, otra rāda interesantu dzīvi gan ar ģimeni, gan saviem hobijiem un blakus lietām.
Tāpēc teicu, ka iespējams kļūdos. Abi ar vīru ir ar labu humora izjūtu, izdomu (par podiem un citām reklāmām), ceļo, izbauda dzīvi, ēd, sporto, pavada laiku ar bērniem.amnēzija @ 27.06.2023 11:14
Ja nemaldos, Lita iepriekš arī bija NL un tie storiji bija tik pat pozitīvi. Iespējams, ka viņa pa dzīvi tāda arī ir ☺️
Un tas, ko Lita rāda, nemaz ar Egitu nav salīdzināms..