Skaistslaiks @ 25.06.2022 13:11Meitene, vai varat lūdzu ielikt šeit viņas storijus, es reportoju un vair neredzu, tas, lai internets vienmēr atceras, kāda patiesībā ir mūsu svētā, labsirdīgā Liene
teberebe @ 25.06.2022 13:16Svešus cilvēkus storijos saliek, bet savu garšīgo restorānā ēdienu neieliek.. Gan jau apēda hotdogu uz stūra un restorānā tikai pačurāt iegāja.
Skaistslaiks @ 25.06.2022 13:11Meitene, vai varat lūdzu ielikt šeit viņas storijus, es reportoju un vair neredzu, tas, lai internets vienmēr atceras, kāda patiesībā ir mūsu svētā, labsirdīgā Liene
Tad tev visas iespējas atrauties no tefteļa.Atceries ,kur pusaudži viņus filmēja un zviedza,šiem abiem nepatika gan,un šis skrēja kauties.Nu jā,kivim tad pirkstiņš salūza.😂😂😂Milaisback @ 25.06.2022 16:52Godavārds sanāktu man to lieni dzīvē redzēt es izvilktu kameru un bāztu viņai sejā, fonā vēl zviedzot kā aita. Normāli uzsist, lai tā kamera viņai izšķīst, tad varbūt pieleks.
Pata @ 25.06.2022 17:37Starpcitu Kiviči dzīvojas šobrīd Orlando, pie manas māsas labiem draugiem ?...Tas pats baseins, suncis...Es, kad ieraudzīju storijā, apsēdos...un māsai teicu, ka nav labi, ka šis pāris tur viesojas. Nāksies, vēl uzturēt šos. Es ceru, ka Kiviči dalās un pērk pārtiku...
McSara @ 25.06.2022 18:05
Tad sanāk viņi kā tādi bomāri paliek pie dažādiem latviešiem uz kakla, bet paspmejas par tiem rajoniem?? Cik tie kivici ir pretīgi cilveki! Lienei vispār ir smadzenu trukums galva!
Pata @ 25.06.2022 18:11
Tā izskatās, ka izmanto latviešu viesmīlību savās interesēs.
Diemžēl.
McSara @ 25.06.2022 18:14
Bet no sevis viņi abi izraisās kā tādi stāri ⭐️
Pat viesnīcu nevar sev nodrošināt! Un storijos kladzina, aizbraukt uz ASV taču nav dārgi!