Tusnelda @ 21.04.2025 16:59
Nepiekrītu! Ja vecvecāki nestrādājoši pensionāri, nekas nevar būt labāks par laika pavadīšanu kopā ar tiem tādās reizēs, kad vecāki darbā vai kur citur aizņemti. Vecvecākiem ir laiks ar bērnu nodarboties! Opis var pusstundu kopā ar mazbērnu stāvēt pie skudru pūžņa, kamēr mazais skatās, ko tās skudras stiepj uz savu māju. Omei nav par apgrūtinājumu izmazgāt virtuvi pēc tam, kad bērns palīdzējis viņai cept piparkūkas vai gatavot mīklu pīrāgiem. Protams, tas viss attiecas uz parastām, kā Kivičs teiktu-"nepatiesām" attiecībām ģimenē.
Ja šis deģenerātu pāris savos storijos neliktu Miu, neviens to bērnu neapspriestu- ne viņas izskatu, ne uzvedību. Tā ka visas pretenzijas vecākiem. Es savus bērnus nelieku storijos nekad. Viņiem ir tiesības uz privātumu un anonimitāti. Bet pakula savos storijos patvaļīgi atrāda arī svešus bērnus.Ariete @ 21.04.2025 20:52Es jūsu vietā te Miu neapspriestu. Man besī kivičs un ļenka, bet bērns neizvēlas kādā ģimenē piedzimt. Iesaku būt saudzīgākām, tai meitenītei visa dzīve priekšā. Neesiet nu tik riebīgas pret mazu bērnu!
Vajag ievērot cilvēcību. Likt diagnozes un apsaukāt mazu meiteni ir stulbi no pieaugušu sieviešu puses.Hermiine89 @ 21.04.2025 21:09Ja šis deģenerātu pāris savos storijos neliktu Miu, neviens to bērnu neapspriestu- ne viņas izskatu, ne uzvedību. Tā ka visas pretenzijas vecākiem. Es savus bērnus nelieku storijos nekad. Viņiem ir tiesības uz privātumu un anonimitāti. Bet pakula savos storijos patvaļīgi atrāda arī svešus bērnus.
Ariete @ 21.04.2025 20:52Es jūsu vietā te Miu neapspriestu. Man besī kivičs un ļenka, bet bērns neizvēlas kādā ģimenē piedzimt. Iesaku būt saudzīgākām, tai meitenītei visa dzīve priekšā. Neesiet nu tik riebīgas pret mazu bērnu!
Viņa savā profila aprakstā var ierakstīt ka ir filmu eksperte 🤣🤭Candelaria @ 21.04.2025 21:39Cik viņai ir tās mīļākās filmas un mīļākie aktieri ?
Candelaria @ 21.04.2025 21:39Cik viņai ir tās mīļākās filmas un mīļākie aktieri ?
ir jau plakanāka par plakanu🤣🤣BugsPony @ 21.04.2025 23:17Dažreiz nesaprotu, kur Lienei laiks visu dienu sēdēt pie teļuka un ķēpāties ar krāsām, līdz atceros, ka ne viņai darba , ne gādīga māte, ne baigā mājsaimniece.
Jāuzmanās tikai ka trīsgadnieces pakaļa nepaliek plakana, visu dienu sēžot uz dīvānu.
BugsPony @ 21.04.2025 23:17Dažreiz nesaprotu, kur Lienei laiks visu dienu sēdēt pie teļuka un ķēpāties ar krāsām, līdz atceros, ka ne viņai darba , ne gādīga māte, ne baigā mājsaimniece.
Jāuzmanās tikai ka trīsgadnieces pakaļa nepaliek plakana, visu dienu sēžot uz dīvānu.
čupojas, čupojas. Ne pirmo reizi. Cinovska tusē arī ar Stendzinieku, tur laikam atraduši, kur saprast viens otru.Tuana @ 22.04.2025 00:38Paga, esmu atkal kaut ko palaidusi garām? Kādā sakarā Žaklīna aizgāja pie Kiviča uz “interviju”? Biju nedaudz labākās domās par viņu.
Tuana @ 22.04.2025 00:38Paga, esmu atkal kaut ko palaidusi garām? Kādā sakarā Žaklīna aizgāja pie Kiviča uz “interviju”? Biju nedaudz labākās domās par viņu.
Aizkraukles Pārdevēja @ 22.04.2025 12:09Kamēr mēs nemīlētās, nelaimīgās lezbes sēžam darbos, Leņķis saulainā dienā sutina uz dīvāna un tik skatās netflix ?
sekkonda @ 21.04.2025 10:29
Neglīti diagnosticēt sindromu neesot profesionālim.
Alkoholiķiem piedzimušie un augušie bērni var būt arī veiksmīgi cilvēki (droši vien lielu lomu spēlē, vai ir kāds cilvēks ārpus ģimenes, kas ievirza pareizās sliedēs) un pretēji no labām ģimenēm nākuši var būt noziedznieki, ja, piemēram, sapinas ar neīstām kompānijām.
BugsPony @ 22.04.2025 12:20
Liene,pēdējās četras dienās, noskatījusies vairāk filmas nekā es gada laikā.
Aizkraukles Pārdevēja @ 22.04.2025 12:09Kamēr mēs nemīlētās, nelaimīgās lezbes sēžam darbos, Leņķis saulainā dienā sutina uz dīvāna un tik skatās netflix ?