qwe @ 18.06.2024 12:49izskatās, ka sen nav drāzta. Un šitajiem galvā slimajiem libido ir īpaši augsts
RozīneE @ 18.06.2024 09:16
Nu gaume viņai drausmīga, es pat vairāk nezinu vai tā ir iestrēgšana 2000-šajos vai plika bezgaumība.
Zila žakete, raiba kleita, sarkani apavi un fake soma, kas to visu “paspilgtina”, pa vidu vēl uzkaisām grabuļu miksli un woilā- Liene iziet tautās!
Brintnijas Spīrsas stilā 🤣amoreamore @ 18.06.2024 11:40Oi bļaaa, es nevaru, vecenei 44 gadi. Kas tās par pozām? Kas tās par sejas izteiksmēm? Ko viņa tur gorās kā atpalikusi?
Miaimi, valodniecīte mūsu 😘Ariete @ 18.06.2024 13:36Atslēdziet kāds viņai internetu. Viņa atkal Maiami ???????????????????????????????????
reina @ 18.06.2024 13:50"Atkal esam Maiami." Ļaujiet minēt - bez Mias.
Jo kuram gan bērnam karstā laikā patīk plunčāties pa ūdeni un rakties smiltiņās. No no. Miai patīk darbadienās sust dārziņā un brīvdienu naktīs iegriezt pļēguriem ballītes, un spēlēties ar tukšām pudelēm ?
Lupinlups @ 18.06.2024 15:02Lieņukam nav silikona pupčiki?
Mākoņu Dejotāja @ 18.06.2024 15:15Jā, Lienīt 44.gados tiešām, nav nekādas vainas. Tikai, tavā gadījumā, tu savā galviņa, esi maza un garīgi atpalikusi devuška, kas goras, ka tizlene spogulī un priecājas par to.
Un, atkal tai Miami, nu reāli var sajaukt prāta no viena un tā paša, jau kuro reizi. Izskatās, pēc pašas garlaicīgas dzīves, ko jebkad esmu redzējusi.
šoreiz nav kā parasti, jo viņai ir birojs ar skatu😀😀😀Mākoņu Dejotāja @ 18.06.2024 15:15Jā, Lienīt 44.gados tiešām, nav nekādas vainas. Tikai, tavā gadījumā, tu savā galviņa, esi maza un garīgi atpalikusi devuška, kas goras, ka tizlene spogulī un priecājas par to.
Un, atkal tai Miami, nu reāli var sajaukt prāta no viena un tā paša, jau kuro reizi. Izskatās, pēc pašas garlaicīgas dzīves, ko jebkad esmu redzējusi.
Rietumusawle @ 18.06.2024 15:17Viņa tiešām dzīvo kaut kādā savā pasaulē..kāds viņai vēl birojs? Ko tad viņa dara? https://failiem.lv/u/f5ug5yhxbh
Lasa forumu un liek mīnusus, stalko Madaru, raksta memuārus vai nu par ļauno Siguldu vai arī top jauna nodaļa grāmatā ,kur viss būs par matiem. Nu, nopietna darba diena tā,ka pat uz jūru kompis jāņem līdzi.Rietumusawle @ 18.06.2024 15:17Viņa tiešām dzīvo kaut kādā savā pasaulē..kāds viņai vēl birojs? Ko tad viņa dara? https://failiem.lv/u/f5ug5yhxbh