LilyLady @ 09.02.2024 15:37Leņķis ar vepri slēpo Uzvaras parkā. Plancka saģērbusies atkal kā kašmaršovā.? Un kaut ko attainojas, ka vienīgās tremnuškas esot par lielu. Kāpēc dižajai sportistei, richlifestyle ir tikai vienas treniņbikses un kāpēc nenopērk sev tādas, kas der, gan nav skaidrs..?
qwe @ 09.02.2024 16:05abiem būtu tikai atvieglojums, ja bērnu viņiem noņemtu. Drīzāk Andris nedzer, jo nierakmeņi un citas veselības problēmas. Mias dēļ jau neietu sevi iegrožot
yay @ 09.02.2024 16:51
ko ta sportistei nav sniega bikšu :D
Mercury6 @ 09.02.2024 13:33
Jā, alkoholisms ir liels posts, tur vajag pašam ar sevi daudz strādāt un parasti arī iesaistīt profesionāļus, lai pa īstam cīnītos ar lielākas stadijas alkoholismu. Bet ar kaut ko ir jāsāk. Es vairāk ceru uz to, ka viņi varētu piespiedu kārtā saņemties. Tur varētu būt iesaistījušās iestādes un Andra veselības problēmas spēlēt lomu. Domāju, ka drīzāk Andris ir tas, kurš var un daļēji grib atmest dzeršanu. Liene varētu tikai pavilkties līdzi. Jau mēnesis bez alkohola un Mias vešanu uz dārziņu ir labāk kā bija iepriekš. Tie pēdējie dzerstiņi jau gāja pāri visām robežām.
LabaDabaDa @ 09.02.2024 17:59
Protams, ka laba ir katra diena skaidra. Bet reāli - Andris var atmest dzeršanu uz dienām sešām, vai? Tieši tik "ilgi" viņš šī gada sākumā izturēja.
Viņš nevar atmest. Gribēt viņš varbūt dažreiz grib, bet alko viņš tomēr grib vairāk.
Cilvēkam ir pašam jāsaprot, ka viņam ir problēmas. Ir jāsaprot, ka viņš pats ir problēma. Un to atzīt ir ļoti grūti. :(
protams, ka izstaipīts pa dīvānu valstoties un piržotteberebe @ 09.02.2024 19:06Tas šausmīgais brūnais sporta tērps bija kaut kāda #davana vai #sadarbība, ja pareizi atceros. Tāpēc jau izmērs ir kāds ir, pati atļauties nopirkt nevar. Man gan izskatās vienkārši nošļucis un izstaipīts, bet ko gan es zinu, salīdzinot ar stilīgāko sievieti Londonā ?
Incognito @ 09.02.2024 15:44Man tā piedur visas šitās dienas zagļu aktivitātes darba dienas vidū ?
Bet Kivis nu tik uzkrītoši tagad atņirdz savu jauno redeli, pats laikam dikti priecīgs
Mia6 @ 08.02.2024 14:12Paskatieties Tiktokā @lipsofkiss kāds tur Lieņuks smuks pēdējā video.
Ameliya @ 09.02.2024 22:20Ejo, lezbas, paskatieties vēlreiz lipsofkiss video. 25-30sek. Viņa tur pat izmanto kaut kādu face app, vairākas reizes mainās sejas platums, ko nodod arī matu šķipsnas ieliekuma izmērs. Slimi. https://failiem.lv/f/mhhhh5pq9f
Rozāforums @ 09.02.2024 20:07''lielā sportiste,tenisiste'' utt... kura ar sportu uz tu , pēc dažu stundu ākstīšanās slēpju trasē,paziņo ka rīt gan jau sāpēs visi muskuļi :D un kivis tusdams ,lamādamies arī atskārst ,ka labāk uz dīvāna mājās hihīī
Ragana @ 09.02.2024 21:49Pa kuru laiku Kivim tā seja uzblīdusi? Tik grūti paskatīties uz viņu. Nav jau visiem jābūt tieviem kā skaliem, bet izskatās pēc riktīgiem kāmja vaigiem, kuros sagrūdis krājumus nākamajiem pieciem gadiem. Tik ļumīgi kā tādi maisi! ?
Rozāforums @ 09.02.2024 20:07''lielā sportiste,tenisiste'' utt... kura ar sportu uz tu , pēc dažu stundu ākstīšanās slēpju trasē,paziņo ka rīt gan jau sāpēs visi muskuļi :D un kivis tusdams ,lamādamies arī atskārst ,ka labāk uz dīvāna mājās hihīī