Upene36 @ 08.02.2024 13:59Kas vainas ieveidotiem matiem? Šo gan es nesapratu, meitenes, kopš kura laika lokas skaitās "ne mūsdienīgi" vai "kā uz 9.klases izlaidumu"? Nopietni???
Lokas un viļņaini mati ir klasisks ieveidojums, kas nekad neiziet no modes. Pinterestā papilnam bilžu ar fifīgām modīgām Influencerēm ar identiski ieveidotiem matiem. Instagramā arī! Visu laiku matus ieveidoju ar taisnotāju un nudien neteiktu, ka skats būtu kā pensionārei pēc ķīmiskās loku matu ieveidošanas. Vai kas ar to domāts?
Upene36 @ 08.02.2024 13:59Kas vainas ieveidotiem matiem? Šo gan es nesapratu, meitenes, kopš kura laika lokas skaitās "ne mūsdienīgi" vai "kā uz 9.klases izlaidumu"? Nopietni???
Lokas un viļņaini mati ir klasisks ieveidojums, kas nekad neiziet no modes. Pinterestā papilnam bilžu ar fifīgām modīgām Influencerēm ar identiski ieveidotiem matiem. Instagramā arī! Visu laiku matus ieveidoju ar taisnotāju un nudien neteiktu, ka skats būtu kā pensionārei pēc ķīmiskās loku matu ieveidošanas. Vai kas ar to domāts?
LabaDabaDa @ 08.02.2024 14:09
Pa pa pa. Nevajag jaukt visu vienā katlā. Ir lokas. Ir cirtaini mati. Ir viļņaini mati. Tas nav viens un tas pats. Un šis konkrētais variants sievietei pēc 40 nav mūsdienīgs. Es zinu, ko runāju, es pati esmu čirkaina sieviete pēc 40 :D
Upene36 @ 08.02.2024 14:11
Un kas par to? Visi varianti ir skaisti, vai kas, tu tagad noteiksi, kas ir skaisti, bet, kas no no no? Pa pa pa, nestum mākoņus ar degunu.
Un tas konkrētais variants izskatās skaisti. Jā, arī Ļenkai izskatās skaisti un piestāv.
Cita lieta, ka viņa melo, ka viņai visi ir savi. Labi redzams, ka savi ir stipri īsāki, bet pārējie peisaki gan jau kaut kad pieaudzēti.
Mia6 @ 08.02.2024 14:12Paskatieties Tiktokā @lipsofkiss kāds tur Lieņuks smuks pēdējā video.
Upene36 @ 08.02.2024 14:11
Un kas par to? Visi varianti ir skaisti, vai kas, tu tagad noteiksi, kas ir skaisti, bet, kas no no no? Pa pa pa, nestum mākoņus ar degunu.
Un tas konkrētais variants izskatās skaisti. Jā, arī Ļenkai izskatās skaisti un piestāv.
Cita lieta, ka viņa melo, ka viņai visi ir savi. Labi redzams, ka savi ir stipri īsāki, bet pārējie peisaki gan jau kaut kad pieaudzēti.
EsRedzējuKa @ 08.02.2024 14:23
Pēdējais video vēl tā. Bet tur vēl pāris tā iestāde ielika. Konkrēti šim matu video es nesaprotu jēgu. Tieši šai daļai.
Ķip pirms un pērc procedūras?
Vai Lienei veica frizūras un procedūras pakalpojumu, attiecīgi pret video samontēšanu? Viņa tak mums ir pr un kāda vēl tik mediju speciāliste.
Paskatieties šī tiktoka daļu. ?
https://failiem.lv/f/zwyn9n6w33
Kurpīte @ 08.02.2024 21:16Šunelis grib būt moderna sieviete un ir sākusi savas pārdomas publicēt Treaheds. Pie ieraksta par filmu mātes piens, gan modernā sieviete sarkasmu komentārā nesaprata un tāpēc neizdzēsa ?