Tieši nodomāju - BEIDZOT viņai normāli 2 storiji! Par vilcieniem. Biežāk liktu kaut ko tādu.Mercury6 @ 07.02.2024 21:50Liene, tā turpini. Ej pie friziera, kop savus matus, priecājies par vilcienu, ved meitiņu ragaviņās uz dārziņu, apmeklējiet piemājas laukumiņu un gatavo savai ģimenei un lūdzu tagad nenoraujies dzērienā uz 2 nedēļām. Un aizvedat meitiņu pie zobārsta. Lai jau viņa liek savus infantilos sajūsmas storijus par matiem, planku, grāmatām un gatavošanu. Ka tik nedzer un ved meitu uz dārziņu un neventilē sūdus mēneša garumā.
Smilla @ 08.02.2024 09:52Es ļoti reti viņu paskatos, bet kā redzu ir tikai viena doma - tā mātīte taču ir dēļ pip...les pametusi trīs meitas.. Kā viņa vispār var smaidīt un dzīvot. Nožēlojamā mātīte. Nekad, nekad viņa nevarēs atmazgāt baltu savu tēlu.
AiKaaaSaaap @ 08.02.2024 09:01‘’ mmm, skaitule’’
Es esmu vecāka par Lieni,bet man daudz labāka sejas āda.Ne krāteru nekā.Nelietoju ne krēmus,ne gājusi pie kosmetologiem.Ūdeni gan dzeru daudz.AiKaaaSaaap @ 08.02.2024 09:01‘’ mmm, skaitule’’
AiKaaaSaaap @ 08.02.2024 09:01‘’ mmm, skaitule’’
LilyLady @ 08.02.2024 12:19Visi šīs sievietes, kas sāk špricē sejas un lūpas, un pakaļas, drīz kļūst tik līdzīgas viena otrai kā copy/paste transvestīti. Pazaudē savus unikālos sejas pantus un uzpampst. Ir gadījies ar tādu spoku parunāt tuvplānā, tas bija baisi, sejai nekādas mīmikas, nekustās neviens muskulis. Un, galvenais, pat ar visu to, ka aizšpricē krunciņas, nu, neizskatās viņas jaunākas. Paliek kā iekonservētas mūmijas. Es nesaprotu, kā viņas pašas to neredz.?♀️
LilyLady @ 08.02.2024 12:19Visi šīs sievietes, kas sāk špricē sejas un lūpas, un pakaļas, drīz kļūst tik līdzīgas viena otrai kā copy/paste transvestīti. Pazaudē savus unikālos sejas pantus un uzpampst. Ir gadījies ar tādu spoku parunāt tuvplānā, tas bija baisi, sejai nekādas mīmikas, nekustās neviens muskulis. Un, galvenais, pat ar visu to, ka aizšpricē krunciņas, nu, neizskatās viņas jaunākas. Paliek kā iekonservētas mūmijas. Es nesaprotu, kā viņas pašas to neredz.?♀️
McSara @ 08.02.2024 13:31Vakardienas storijā, kur lenka purina salokotos matus, tur viena taisna neizveidota šķipsna!
Tā es mājas apstākļos varu izveidot, bet ne jau frizieris! Ta mazliet dīvaini ko tādu redzēt frizētavā!