yay @ 27.06.2023 10:19Beidzot sapratu, ko viņa man atgādina šajā baltajā kleitā.. atcerieties kādreiz bija tāds Čučumuižas leļļu teātris, braukāja pa skolām..tur bija tāda Rūķu mamma, gariem blondiem (iedzelteniem) matiem.. tik ļenkai acu skatiens ļauns. Gribētu to sievieti redzēt tagad. Gan jau stipri labāk par ļenkuci izskatās
za4iitee @ 27.06.2023 10:37Kivim ir savs viedoklis par DzS, Ļenka viena vilksies? :D
https://failiem.lv/f/6tz729gaf
za4iitee @ 27.06.2023 10:37Kivim ir savs viedoklis par DzS, Ļenka viena vilksies? :D
Krizdole @ 27.06.2023 10:47
Šis labs ? Liene tad varbūt ies ar savām soulmeitām Kerkiru, tetovētāju un Dāliju
OlgaTi @ 27.06.2023 11:45Tā kā Lienīte mūs īpaši neiepriecina ? ar jaunām paštīksmināšanās bildēm un matu glāstīšanas bumerangiem, paskatījos citu instagrameru storijus. Interesants šķita atkal_forma. Izskatās jauka ģimene, instagram profila autore ar humoriņu. Pašlaik ceļo, ir Horvātijā, apmetušies apartamentos ar SAVU personīgo baseinu. Ā, un gandrīz aizmirsu pašu svarīgako, viņa (atkal_formā, ne jau mūsu mīļā, kārtīgā Liene) šorīt bija ielikusi labrīta storiju, kurā ir kafijas krūze ar tīru maliņu. ☕
beidz, teftelis bez 5 min gandrīz bija Kultūras ministrs 🤣🤣🤣Minelūše @ 27.06.2023 11:46Atradušies īstie, kuri spētu novērtēt Dziesmu svētkus. Nekulturālais kuilis būtu labāk paklusējis. Dziesmu svētku koris skan nesalīdzināmi labāk par viņa smokošajiem pirmsnāves gārdzieniem.
sidzha @ 27.06.2023 12:03beidz, teftelis bez 5 min gandrīz bija Kultūras ministrs ???
Tusnelda @ 27.06.2023 11:56
Man patīk, ka atkal_formā dažreiz parāda tādas foršas parodijas par Ļenku. Vai nu pastāsta, ka Vīnē nav bijusi tajā pusē, kur orģijas , vai uzkrītoši staipa matus visos virzienos. ???
Beidz!!! Tak neatstās zelta cīsiņu vienu pašu, vēl uz Daugavpili aizkries. Varbūt sadzersies pie ieejas vārtiem 😅 Un tad būs storiji - cik kolosāli, saviļņojoši, būs teksti,ka jau no agras jaunības zina dziesmu vārdus visām dziesmām… Beigās atklāsies ,ka Ļenka arī bija cītīga koriste 3.klasītē, tātad - profesionāla koriste…Bet, man neticās,ka taisās par to maksāt. Noteikti cerēja uz kādu sadarbībiņu 😄Krizdole @ 27.06.2023 10:47
Šis labs ? Liene tad varbūt ies ar savām soulmeitām Kerkiru, tetovētāju un Dāliju
Laikam noskatījušies TV3 sižetu, kur kundzei, kura pie kases raudāja, jo nedabūja biļetes uz koncertu, viens pāris uzdāvināja biļetes uz ģenerālmēģinājumu, lai tantei tiek. Laikam domā, ka šiem arī labdari uzradīsies :D Bet tie nesalīdzināmi gadījumikuššššš @ 27.06.2023 12:46Es piekrītu tam, ka visticamāk gaida un cer, ka DMos ieslīdēs kāds, kas piedāvās sadarbībiņuun biļetes vnk bez maksas. Tāpat kā ar tiem Jāņu vainagiem. Lieņuks iemeta storiju un dabūja. Bet ar šo tas tā nenostrādās.
protams, viņš taču pipelārākais mīziķis LV kam vienmēr full haus 🤷LabaDabaDa @ 27.06.2023 12:48Es plātu muti. Skaidrs, ka alkoholiķiem nav paškritikas, bet vai tiešām Fetmens domā, ka viss Dziesmu svētku noslēguma koncerts ir viena viņa "apsveikuma" vērts? Nopietni? ?
kuššššš @ 27.06.2023 11:05
Koris viņu biedējot :D:D:D
Iešaus aliņu un vairs nebiedēs :D. Man liekas, viņš vnk ir tāds pozeris un dirsējs, ka pats vairs nespēj atcerēties kur un ko ir kādreiz teicis. Gan jau par šo arī ir aizmirsis.
kuššššš @ 27.06.2023 12:46Es piekrītu tam, ka visticamāk gaida un cer, ka DMos ieslīdēs kāds, kas piedāvās sadarbībiņuun biļetes vnk bez maksas. Tāpat kā ar tiem Jāņu vainagiem. Lieņuks iemeta storiju un dabūja. Bet ar šo tas tā nenostrādās.