jap. Ja esi slima, sēdi mājās. Vīrs tak var aizdoties uz aptieku vai bodi pēc paikas, ja ko vajag. Kur diez viņa slima būdama brauc ar auto?LabaDabaDa @ 08.05.2023 18:15Vai man vienīgajai liekas jocīgi, ka Liene atkal filmējas auto? Uz kurieni viņa ir sataisījusies? Bērnu taču uz bērnudārzu neved! Pati arī slima! Būtu abas ārstējušās mājās.
Vai vienkārši nevar mājās notīrīt pat 1 kaktiņu filmēšanai? Vai grib dalīties ar vienīgo, kas šai pieder - baciļiem?
Adele4 @ 08.05.2023 18:38jap. Ja esi slima, sēdi mājās. Vīrs tak var aizdoties uz aptieku vai bodi pēc paikas, ja ko vajag. Kur diez viņa slima būdama brauc ar auto?
Linus @ 08.05.2023 18:46Varbūt Andža nikns un Ļenkai bail dzīvoklī ierunāt savus muļķīgos storijus. Paslēpās mašīnā un pēc tam gāja atpakaļ uz dzīvokli.
Chempions Rafaels @ 08.05.2023 19:15Tāda sajūta atvainojos,ka plancka masturbe uz to karalisko gimeni. Nu nekādi nespēj rimties. Jā plancka, tu varēji dzīvot ja ne kā karaliene, bet vismaz sakopta sieviete ar sakoptu, turīgu vīrieti un meitām, bet tev svarīgāk bij izvēlēties skopu, agresīvu taukmenu. Tagad vari dzīvot un filtrēt cik vēlies aizburbušo mūli. Viss tāpat ir skaidrs.
piekrītu par to, ka Ārenu nepameta kivja dēļ. Bet lai ko nu resnais tuntulis kivics dirstu uz Ārenu, bet būsim reāli, lai gan nekāds skaistulis, bet tomēr sakopts un arī izskatā labestīgs cilvēks. Nav agresīvs tusnis ar mazām ,ļaunām ačtelēm, bet plancka tieši tādu pelnījuse.Katzenfamilie @ 08.05.2023 19:49
Man ari skiet, ka vinja gandriz ka apsesta ar to karalisko gimeni, man ir tada sajuta, ka vinja dzivo kaut kur sava iedomu pasaulite un iedomajas sevi ari gandriz piederigu pie karaliskas gimenes, ar savam manierem, milestibu uz makslu un muziku, ka ari ietureto, nedaudz neverigo gerbsanas stilu "old money" stilaa ?Gribetu laikam but kada Londonas apkartne dzimusi dama ar nez kadu anglosaksu uzvardu, bet jasamierinas ar to, ka ir dzimusi Riga kaa Liene Liepinja. Nu no Arena jau vinja gan neaizgaja Kivica del, tur jau pirms tam bija vesela precetu viriesu rinda.
vispar, ja tik biezi SLIMO, vajag pie profesionaliem griezties.Knabsab @ 08.05.2023 15:25Liene Liepiņa atkal saslimusi. Caur filtru gan izskatās, ka ir fingālis uz acs
Chempions Rafaels @ 08.05.2023 19:56piekrītu par to, ka Ārenu nepameta kivja dēļ. Bet lai ko nu resnais tuntulis kivics dirstu uz Ārenu, bet būsim reāli, lai gan nekāds skaistulis, bet tomēr sakopts un arī izskatā labestīgs cilvēks. Nav agresīvs tusnis ar mazām ,ļaunām ačtelēm, bet plancka tieši tādu pelnījuse.
vivii @ 08.05.2023 17:31
Man arī tā likās, atkal pie acs jocīgs pleķis un vienā pusē pie lūpas/vaiga tāds uzpampums.
Un tā runašana, arī tāda dīvaina, it kā knapi turētos.
Chempions Rafaels @ 08.05.2023 19:56piekrītu par to, ka Ārenu nepameta kivja dēļ. Bet lai ko nu resnais tuntulis kivics dirstu uz Ārenu, bet būsim reāli, lai gan nekāds skaistulis, bet tomēr sakopts un arī izskatā labestīgs cilvēks. Nav agresīvs tusnis ar mazām ,ļaunām ačtelēm, bet plancka tieši tādu pelnījuse.
Vārdotāja @ 08.05.2023 19:46Kas Lieņukam ar to evu jurcenko? Publiska persona- skatās kas grib.
Kašķi meklē vai?
Vārdotāja @ 08.05.2023 19:46Kas Lieņukam ar to evu jurcenko? Publiska persona- skatās kas grib.
Kašķi meklē vai?
Nu viņas mērķis nav labi izskatīties, bet būt laimīgai. Redz katrai savs, citai laime ir ģimene un bērni, Lienei skropstas kā birstes.Minelūše @ 08.05.2023 20:54
To es arī nesapratu. Viņa tikai lūrot. A kas viņai vēl bija jādara, uz galvas jānostājas priekš Ļenkas? Instagram lielākoties ir domāts lūrēšanai.
Lieņuks metas aizstāvēt savas skropstas. Viņai tādas patīkot?Pirmo reizi redzu sievieti, kurai patīk, ka viņa izskatās pēc ērma.