Knabsab @ 07.05.2023 12:51Tak Liene Liepiņa un teftelis abi ir totālā pālī tajos karuseļos! Kirpičs knapi runā, bet Ļenkas spiegšana ir vispār vājprāts. Ja jau tā patīk karuseli - kāpēc Vīnē nebrauca uz atrakciju parku?
Stulbie stulbeni - bērniem esot gribējies tur! Ka tad! Kur Mia kādā karuselī tika? Fak, tie abi egoisti ir tik debīli
vivii @ 07.05.2023 13:19
Bet Latvijā arī nav tā, ka tik mazus bērnus kā Mia, nemaz nelaiž uz tādām atrakcijām? Jo, piemēram, Vācijā un Nīderlandē, mūs nelaida gandrīz nevienā atrakcijā ar tik mazu bērnu. Viss, kas bija atļauts - tie elektriski auto kopā ar vienu no vecākiem vai vilcieniņš.
Jautāju vienkārši intereses pēc.
Bet Latvijā arī nav tā, ka tik mazus bērnus kā Mia, nemaz nelaiž uz tādām atrakcijām? Jo, piemēram, Vācijā un Nīderlandē, mūs nelaida gandrīz nevienā atrakcijā ar tik mazu bērnu. Viss, kas bija atļauts - tie elektriski auto kopā ar vienu no vecākiem vai vilcieniņš.
Un daudz tur būtu sekotāju?Graudiņa,tetovētāja,Kiva un pati Liene no 4 feikajiem profiliem?Aizkraukles Pārdevēja @ 07.05.2023 12:59Normāls cilvēks, pēc šādas aprunāšanas uz 1781 lapu, jau sen būtu uztaisījis privāto kontu.
Arī nevar saprast to story. Sākumā likās, moš stāvoklī? 🤭😄MermaidAlice @ 07.05.2023 13:46Mūsu zvaigznes pārvākušies?
Sabiedrība 🤣🤣🤣 Aplausi nebeidz sākties 😅Blocked @ 07.05.2023 10:09
Nevajag bloķēt ,lai šmara lasa un zin ko sabiedrība domā
Aizkraukles Pārdevēja @ 07.05.2023 14:19Arī nevar saprast to story. Sākumā likās, moš stāvoklī? ??
karandža savu meitu bija aizvedusi uz tiem karuseliem un atradusi piemērots izlaides, bet nu ne jau šitā kuņa ies par bērnu domāt, lai sēž ratos un sūc pudelivivii @ 07.05.2023 13:19
Cik foršs viedoklis tev par sevi---šmara,dura,stulba zoss,toties cik precīzs!👍Ili @ 07.05.2023 14:19Sabiedrība ??? Aplausi nebeidz sākties ?
Dažas duras ar savu verbālo caureju noteikti nav sabiedrība.
sakuraszarins @ 07.05.2023 01:05Liene, tai karuseli izskatās pēc beigta gulbja.
Plus vēl taukmens, ka idiots kliedz pa visu parku un pēc tam elso, tā it kā veselu maratonu būtu noskrējis.
Anīle līne @ 07.05.2023 15:03
Dažas dienas atpakaļ Reinikam bija storijs, kur kopā ar māsas dēlu brauc tāda tipa karuselī, kādā brauca Liene. Tādā mierīgi varēja braukt arī Mia, tikai vienā gulbī kopā ar pieaugušo.
Vispār sen Mia nevienos storijos nav manīta. Karuseļos nebija.
LabaDabaDa @ 07.05.2023 14:56
Es uzreiz iedomājos, ka Lupatlase ar šo komentāru skrien uz policiju - lai fiksi nosaka IP un notiesā, vēlams, uz 20 gadiem katorgā!
Un man žēl teikt, bet policijai nav laika - jo viņi joprojām meklē Kivi izdomāto spiczodi, ja kāds te vēl ko tādu atceras :D
Vienu brīdi,pašā sākumā man liekas ka skraidīja abi iesniegumus rakstīdami,varbūt pat tagad.Jo kā zināms viņi to prot vislabāk,rakstīt iesniegumus un ņaudēt cik visi un viss slikti.Jo nesen šī storijā bija ierakstījusi ka policijā neko nedarot šajā sakarā.Tikai es nevaru iedomāties skriet uz policiju,ka kāds nosauc tevi,par poda birsti! Varu iedomāties,kā šie tur zviedz par viņu.Ieiet policijas iecirknī veca pārkŗāsojusies bārbija,apkrāvusies bruļikiem un karalienes lentu un khe,khe,khe cik skaisti,es gribu rakstīt iesniegumu,khe,khe,khe cik te kolosāli,mani internetā nosauca par poda birsti un švabru hi,hi,hī pieprasu rīkoties nekavējoties.😂😂😂Un sodu visbargāko,nošaut pie aizturēšanas hi,hi,hi.LabaDabaDa @ 07.05.2023 14:56
Es uzreiz iedomājos, ka Lupatlase ar šo komentāru skrien uz policiju - lai fiksi nosaka IP un notiesā, vēlams, uz 20 gadiem katorgā!
Un man žēl teikt, bet policijai nav laika - jo viņi joprojām meklē Kivi izdomāto spiczodi, ja kāds te vēl ko tādu atceras :D
Pārvācās uz jumtu.Linus @ 07.05.2023 15:26Lienei pompozi skaists sākums jeb mainies uz AUGŠU, tikmēr storijā tās pašas mikrorajona daudzstāvenes pagalms. Mainīties uz augšu būtu pārvākties uz jauno projektu vai savu māju. Varbūt pārvācās uz augstāku stāvu ?