Knabsab @ 05.05.2023 12:05Un nez kā Miai paiet šîs dienas? Sēž noteikti telefonā visu laiku.
Ļenka aizej apskaties Karadžanas profilu - vot tur māte darbojas ar bērnu! Man nepatīk tā salīdzināt, bet Mia salīdzinot at Stefaniju ir kā mazs merkaķēns savā attīstībā un uzvedībā.
Berry5 @ 05.05.2023 12:11
Pilnīgi gribētu apskatīt. Bet Karadžana nez kapēc mani nobloķējusi. ? Neesmu pat nekad neko viņai rakstījusi vai ko tādu.
paskatījies ne tā 😁😁Berry5 @ 05.05.2023 12:11
Pilnīgi gribētu apskatīt. Bet Karadžana nez kapēc mani nobloķējusi. ? Neesmu pat nekad neko viņai rakstījusi vai ko tādu.
Man šķiet,viņa beidzot izlasīja tās ņirgas par apenēm un savu kolosāli fantastisko ceļojumu un tad nu arī sašļuka.Knabsab @ 05.05.2023 12:03Taaaa, bungot arī mūsu pagājušās tūkstošgades skaistule nav bijusi. Tāpēc laikam ir tik skābs ģīmis, ka nesatiek vairs smuko un slaido bundzinieku.
Sarma1986 @ 05.05.2023 10:36
Ja muldi, tad ar mēru. 18 gados sāki strādāt par vadītāju? Tad jau noteikti tāda brīnummeitene ir intervēta daudz un dikti, iemet kādu linku ???
P.S. helikoptera nolaišanās laukums arī ir pie tās divstāvu mājas? ???
Knabsab @ 05.05.2023 12:03Taaaa, bungot arī mūsu pagājušās tūkstošgades skaistule nav bijusi. Tāpēc laikam ir tik skābs ģīmis, ka nesatiek vairs smuko un slaido bundzinieku.
Minelūše @ 05.05.2023 13:15Par Karadžanu var teikt, ko grib, bet mammas pienākumus viņa pilda uz visiem 100. Un tas ir tikai viņas pirmais bērns. Bet Ļenka, 4 bērnu māte, bērnkopībā kā tāda tizlene.
Knabsab @ 05.05.2023 12:02Reizēm man liekas, ka nu nav jēga mums te izklāstīt info par sevi, jo nu forums par alkāniem Kirpičiem. Tāpat arī te neviens nevar pārbaudīt faktus, vai sakām patiesību vai nē.
Bet ja godīgi, man iespaids ir, ka vairums šī foruma dalībnieču ir labi situētas, nobriedušas sievietes.
Vairums arī raksta pareizi, atšķirībā no pašu Kirpiči sawļēm.
Tad nu man šķiet, ka šis Ļenkai varētu but vislielākais šoks - rozā lezbes nav nekādas bomzenes, kas dzīvo zem tilta un visu laiku ir nelaimīgas, jo nekas viņām dzīvè nenotiek.
Reālā nelaimīgā sieviete ir pati Liene Liepiņa, kurai pat jāizmanto stulbs filtrs lai uztaisītu savai apaļajai sejai iekritušus vaigu kaulus - halloooo, tavai sejai fizioloģiski nav iespējami tādi vaibsti, kam tu tos dumjos boomerangus ar filtriem taisi?
Tieši gribēju rakstīt, ka Kivīši pilnīgi palikuši otrajā plānā, jo te katrai otrajai obligāti jāatskaitās par savu algu, mājām, izglītības līmeni un par cik var atļauties pirkt sadzīves tehniku 😂 prieks jau par jums, ne mirkli nešaubos, ka te tiešām ir sakarīgas, veiksmīgas sievietes, kurām dzīvē viss izdodas, bet nesaprotu, kāpēc jūs izjūtat tik lielu vajadzību anonīmā forumā mērīties ar to, kurai veiksmīgāka dzīve. Pašpietiekamam cilvēkam tas nav nepieciešams. Mazliet sajūtas kā atgriezties skolas solā starp tīnēm, kuras savu pašpārliecinātības trūkumu slēpj aiz "krutām" drēbēm, telefoniem utt.Phenelopsis @ 05.05.2023 14:05
Man gan šķiet, ka brīžiem te tāda "mērīšanās ar krāniņiem". Lētais ceļojums uz Vīni, dzīvo hruščovkā, lētā veļasmašīna utt. Trešdaļa Latvijas dzīvo hruščovkās un tas nav sliktais gals. Darba sakarā zinu kā dzīvo ļoooooti daudzi,kas pat sapņot par hruščovku nevar ( bet ne par to stāsts). Labi ,ka visi te var atļauties Maldivas un veļasmašīnu par 700. Pieļauju un ceru ,ka tāpēc, ka tie ir Kiviči,kas lec augstāk par savu dirsu,tiek viss nolikts,savādāk sāk mākt mazvērtības komplekss.? Māja kredītā, mašīnai jau 10 gadi, ceļojam pārāk reti, veļasmašīna pa 350 un džollijas profila arī nav.?
Bjork @ 05.05.2023 12:31paskatījies ne tā ??
Noteikti blakus diskusijā par to gaļas cepšanu kkur runā, nu par estetisko pusi, bet lai vai kà Karadźana kopā gatavo, kopā spēlēja, lai arī viņa iespējams pietēlo #richlife, bet tam bèrnam nekā netrūkst. Dzimšanas dienā liela dāvana, noformēta siena, pasūtīta torte un viss dēļ Stefānijas. Lai ir kaut vai dēļ instagrama, bet ir un būtu arī bez instagrama. Miai uz zemes nomesti trīs baloni un ieķerta kūciņa 22.00 vakarā, kas gan tikai dēļ foruma.
Iedomājaties, kas būtu ar Miu, ja lezbu un cāleņu dvaša neelpotu pakausī katru dienu? Tad vispār nekā Miai nebūtu. Iztiktu ar tukšu pudeli un pulti.
Phenelopsis @ 05.05.2023 14:05
Man gan šķiet, ka brīžiem te tāda "mērīšanās ar krāniņiem". Lētais ceļojums uz Vīni, dzīvo hruščovkā, lētā veļasmašīna utt. Trešdaļa Latvijas dzīvo hruščovkās un tas nav sliktais gals. Darba sakarā zinu kā dzīvo ļoooooti daudzi,kas pat sapņot par hruščovku nevar ( bet ne par to stāsts). Labi ,ka visi te var atļauties Maldivas un veļasmašīnu par 700. Pieļauju un ceru ,ka tāpēc, ka tie ir Kiviči,kas lec augstāk par savu dirsu,tiek viss nolikts,savādāk sāk mākt mazvērtības komplekss.? Māja kredītā, mašīnai jau 10 gadi, ceļojam pārāk reti, veļasmašīna pa 350 un džollijas profila arī nav.?
Berry5 @ 05.05.2023 12:04
Šis ir totāls bulling pret mazu bērnu. "Smieklīgās foto" autorei: Fui, tu esi pretīga.
Viena lieta ir parunāt kapēc tas vai šis. Bet naturāli ieņirgt par mazu jauku meitenīti-nav okei.
esmu sava dzive sapratusi, jo veiksmigaks cilveks, jo mazaku spiedienu vins izdara uz citiem.vivii @ 05.05.2023 15:04
Ne tikai Kiviču diskusijā, arī Didriķu diskusijā mēdz mērīties un, piemēram, šokēties, kāpēc Didriķi nepērk māju. Lai gan Elīna ir vairākas x teikusi, ka negribētu dzīvot mājā.
Es nezinu vai tā ir latviešu īpatnība, bet katru reizi kā satieku kādu paziņu, kad esmu Latvijā, arī man tiek jautāts, vai mēs jau māju nopirkām un kad saku, ka es negribu dzīvot mājā , tad vienmēr nobola acis un jautā nu kā tad tā var dzīvot ?
Protams, Kiviči grib tēlot baigos bagātniekus un turīgo pārīti, bet savā ziņā, tas viss nāk komplektā ar kaut kādu sabiedrības spiedienu, ka visiem ir jābūt tam un šitam, un tikai tad tu skaities veiksmīgs cilvēks.
pilnībā piekrītu. Liene sev saliek filtrus, kamēr Mia blakām ar netīru muti. Būtu vismaz nomazgājusi muti, ja zināja, ka liks publiskā apskatē. Lai ar vienmēr uzrodas kāda, kas aizstāv šo dzērājpārīti, ka bērni nošmulējas bla, bla, bla, Mia nekad nav bijusi sakopta bijusi uz kādu fotogrāfēšanu arī pēdējā bildē.Agnessse @ 05.05.2023 16:06Neesmu baaaigā Madaras fane, diendienā pat nesekoju, šad tas iemetu aci viņas profilā - tai skaitā šodien. Ļoti patīkami, ka visi posti, kuros figurē meitas, ir ļoti gaumīgi, pārdomāti - it īpaši pēdējais par Keitijas klavierspēli! Nu tik forši, pilnīgi smaidīju lasot.
...
Un tad atausa Mias bildes - kur miglaina seja, kur izvēlēta bilde, kurā Mia izskatās "kaut kā", viss uzsvars uz Ļenu, mati mūždien izspūruši, pat ar to šiko kleitu fotosesijā - skats nekāds. Ehh, žēl.
Lienīt, ja lasi - nešpiko Madaras seksīgās bildes, tāpat nebūs. Labāk pašpiko kā savu bērnu pacelt saulītē. ♥
Bjork @ 05.05.2023 16:19pilnībā piekrītu. Liene sev saliek filtrus, kamēr Mia blakām ar netīru muti. Būtu vismaz nomazgājusi muti, ja zināja, ka liks publiskā apskatē. Lai ar vienmēr uzrodas kāda, kas aizstāv šo dzērājpārīti, ka bērni nošmulējas bla, bla, bla, Mia nekad nav bijusi sakopta bijusi uz kādu fotogrāfēšanu arī pēdējā bildē.
Agnessse @ 05.05.2023 16:25
Tieši tā. JA būtu bildes, kur ir gan šmulis, gan smukā princese - viss būtu ok un neviens nepiesietos. Var uztaisīt smuku bildi arī ar saldējumu vai, nezinu, spageti pa visu seju - smuka gaisma, pārdomāta bilde, mīļš apraksts - tas taču neprasa daudz...
Bjork @ 05.05.2023 16:19pilnībā piekrītu. Liene sev saliek filtrus, kamēr Mia blakām ar netīru muti. Būtu vismaz nomazgājusi muti, ja zināja, ka liks publiskā apskatē. Lai ar vienmēr uzrodas kāda, kas aizstāv šo dzērājpārīti, ka bērni nošmulējas bla, bla, bla, Mia nekad nav bijusi sakopta bijusi uz kādu fotogrāfēšanu arī pēdējā bildē.