Nu nezinu, man jau liekaa, ka tā Liene ar Andri ir galīgi ķīselī sagājuši.. izklausās, ka viņš bija pieradis, ka viss ir pēc viņa noteikumiem. Kad krāpt un skriet ar jauno mīlu pierīties kameru priekšā , stiklus dauzīt un dzīvoties pa presi, tā bērnus nevajag.. Madara sāk uzstādīt noteikumus… bērnus vajag. Viņš tik ļoti ņemas, par to Madaras jauno čali, ka pat liekas, ka viņam fakts , ka tāds vispār ir nepatīk.. kur tad Lienes bērni? Suns ko paņēma? Visdīvainākais, ka Liene šajā visā tik ļoti ir iekšā, lai ne būt nav paraugmāte.. Kā Buļa bijušo izvazāja , tā Madaru tagad.. Es kaut kādā ziņā esmu Madaras pusē, jo vientuļā māte ar diviem bērniem ir tiesīga pieprasīt no tēva nedaudz vairāk atbildības un pienākumu kā 3€ ( pēc viņas teiktā) , alimentu naudu kontā. Un vispār Kivičs tik ļoti ņemas, par to Jāni , ka viņš tur atmazgā naudu un nez ko, bet kad ieradās pierijies uz manu pasākumu, nospēlēja 45 min stundas vietā un par to paprasija 250€, čeku vai kvīti atpakaļ nesaņēmu. Un cik dzirdēju , neviens nav saņēmis.. tā kā pašam diez ko godīgi ar to naudiņu ar neiet.