Nevienu nevar pataisīt par muļķi, ja viņš tāds nav.kasandra72 @ 14.05.2026 21:33es esmu pàrsteigta cik tukšs cilveks ir Ronalds..un ta ziimeesanas cik kas maksaa, cik izterejis..tik parspileti. Dzekam laikam tiesaam kautkadi baigie mazvertibas kompleksi sez ieksaa , taa izraadisanas izskatas ka censas kadam pieradit cik vins kruts un svarigs..
Par martu tur vispar nav komentaru..tada sajuta ka shova vaditaji vinus ir uzaicinajusi,lai butu kaads par ko pasmieties un par mulkiem tv ekraanaa pataisiit.
kasandra72 @ 14.05.2026 22:50redz ka arí ar visu naudu ronalds neko jèdzígi nevar atrast😆 un pec shii shova skiet ka vel vairak sabojas savu reputaciju ko ar martu jau ta bus nolaidis podā…
Malikya @ 14.05.2026 12:53
Viņš ir staigājošs red flag.
Grurata @ 15.05.2026 02:27
No kurienes info par 7 operācijām krūšu?
Malikya @ 13.05.2026 23:54
Goba ir baisa sektante, 2.sērija ir OMG. Visnormālākā šovā ir Svetlana. Marta ir muļķīte, bet kaut kas jauks tur arī ir, atšķirībā no Gobas sektantisma un falšuma. Lelde.. viņas vecumā būt tādai muļķei vairs neizskatās jauki.
Mashka Kakashka @ 14.05.2026 23:53
Autoskolu pārstāvju vidū viņš jau sen zaudējis cieņu un visi par viņu smejas. Tāds “biznesmenis”, kurš savas autoskolas auto tur Depo stāvlaukumā un nevar atļauties maksāt par stāvvietu. 🤡
Džinga @ 15.05.2026 10:11
Nu kaut kāds piķis jau viņam nāk no tā biznesa, to nevar noliegt
par viņu smejas arī citas autoskolas? :D es gan bavu nevienam neieteiktu pēc ne pārāk labas pieredzes, bet cik viņš tur atspēries posto, bavai ķipa esot top csdd rezultāti :DMashka Kakashka @ 14.05.2026 23:53
Autoskolu pārstāvju vidū viņš jau sen zaudējis cieņu un visi par viņu smejas. Tāds “biznesmenis”, kurš savas autoskolas auto tur Depo stāvlaukumā un nevar atļauties maksāt par stāvvietu. 🤡
man vispàr ir radies iespaids ka Rolands ir diezgan fake personiba..nopirka Martai pušķi pa 700 eur bet tajaa pat laikà viņa staigà ar guess somu kas maksà mazak nekà puķes???😀maijpukjiite @ 15.05.2026 11:27par viņu smejas arī citas autoskolas? :D es gan bavu nevienam neieteiktu pēc ne pārāk labas pieredzes, bet cik viņš tur atspēries posto, bavai ķipa esot top csdd rezultāti :D