protams, bet tas jau atkal nav par viņa orientāciju, bet par viņu pašu kā cilvēku. Bet to ka homo pietiekami bieži aizsedzas ar savu orientāciju, lai diskreditētu otru cilvēka viedokli par viņu rīcību arī ir fakts.akul12 @ 05.11.2025 20:41
Nodiršana paliek nodiršana!
Pietiekoši daudz stulbu homo, viens šogad lauku sētā bija, tas it kā nebūtu attaisnojums nodiršanai arī!
Lulo9 @ 05.11.2025 22:31Kura Jolanta un kas notika? ?
angelis @ 05.11.2025 20:15nodirš hetero par viņu pašu, ne par to kā viņš kādu priekšā ņem un kādās pozās, es protams atvainojos ? rekur tepat, Sindiju ar endziņu nodirš, jo abi viņi ir vnk stulbi, bet nenodirš, ka pretīgi viņi skūpstās vai cik viņi nedabiski un, lai dara šo visu mājās. Un nē, Spānijā nav labāk kā Latvijā, vismaz man, bet mums ir ļoti liela stigma sabiedrībā par daudzām tēmām kur citur šķiet norma.
Mathilde @ 05.11.2025 22:54
Es runāju kautkur par pozām??? Tu esi delīrijā?
Es gribēju uzzināt vai tai influancerei ceļojumos līdzi brauc dzīvesbiedre, vai te ir kāda info?
Ko te pati aprunā visādas Mašas, Katrīnas, un citas ar viņu vīriem, iespējamiem mīļākiem?
Ja sāk kustināt viendzimuma attiecības ( iespējamās pat), tā daudzām uguns pakaļā un tas ir izrādās no tabu tēmas.
Un kāpēc par sexu nevarētu runāt, ja instagramščiki izrāda apenes, guļamistabas un vannas??
Džinga @ 05.11.2025 22:56
Izklausās, ka tev tikai uguns pakaļā :D