Lupinlups @ 07.08.2024 18:56Beitikai nav ne vainas, labs cilvēks. Bet paceļ roku, kura no mums grib izlikt savas perfekti- neperfektas miesas interneta? Visi šitie inflienceri ir kaut kādas personas ar putniem, es labāk eju strādāt normālu algotu darbu, nevis pelņu naudu ar tauku izrādīšanu Online.
Villanelle @ 08.08.2024 10:24Te kāda rakstīja, vai tiešàm tik viegli kļūt par influenceri, domàjot par Beitiku... Jā, ir :D Vismaz laikā tad, kad viņa kļuva "populāra". Ļooooti labi atceros kā viņa bija viens no tiem cilvèkiem, kas man visu laiku piesekoja un atsekoja, un tà tiešām bieži. Gaidīja, kad piesekošu. Bet man jau toreiz šāda sekotāju diedelēšNa likās bēdīga.
Influencers pirmsākumos tā daudzi vāca sekotājus. Tāpēc vienmēr liekas rēcīgi, kad Beitika māca kàdam kā kļūt par influenceri.
Mrs.True @ 08.08.2024 14:08
Un, kad influenceres būs pensijas vecumā, iespējams, jutīsies neērti savu mazbērnu priekšā par internetā klejojošiem trekno miesu video. Vai arī leposies ar tiem :D
komentēt pilnīgi visas citu influenceru bildes ar cukurainiem tekstiem, lai tikai viņu kāds pamana
vo, vo. Ir viena, kas citiem stāsta, ka biznesā baigi slikti iet un lūdzās, lai pareklamē viņas produkciju. Daļa to arī izdara. Sūta bezmaksas dāvaniņas apmaiņā pret reklāmu. Tago viskkur iekšā, šēro, baigos pateicības vārdus raksta, piekrīt kkādiem atsevišķiem postiem😁garsigs_persiks @ 08.08.2024 16:02
Es arī atceros tos laikus ? No malas tā izmisīgā sekotāju vākšana un sevis pozicionēšana kā influencerei tiešām liekas smieklīga un pat nožēlojama. Visiem pēc kārtas piesekot un tad atkal atsekot, komentēt pilnīgi visas citu influenceru bildes ar cukurainiem tekstiem, lai tikai viņu kāds pamana, un visu iespējamo zīmolu tagošana ar mērķi kādu bezmaksas paciņu izlūgties. Te tiešām nākotnes influenceriem ir, ko mācīties ?
garsigs_persiks @ 08.08.2024 16:02
Es arī atceros tos laikus ? No malas tā izmisīgā sekotāju vākšana un sevis pozicionēšana kā influencerei tiešām liekas smieklīga un pat nožēlojama. Visiem pēc kārtas piesekot un tad atkal atsekot, komentēt pilnīgi visas citu influenceru bildes ar cukurainiem tekstiem, lai tikai viņu kāds pamana, un visu iespējamo zīmolu tagošana ar mērķi kādu bezmaksas paciņu izlūgties. Te tiešām nākotnes influenceriem ir, ko mācīties ?
Hermiine89 @ 08.08.2024 17:06Kā jums Gluzunovas skūtā galva? Manuprāt, ļoti piestāv cietumnieka sievai.
Vārdotāja @ 08.08.2024 16:48vo, vo. Ir viena, kas citiem stāsta, ka biznesā baigi slikti iet un lūdzās, lai pareklamē viņas produkciju. Daļa to arī izdara. Sūta bezmaksas dāvaniņas apmaiņā pret reklāmu. Tago viskkur iekšā, šēro, baigos pateicības vārdus raksta, piekrīt kkādiem atsevišķiem postiem?
Visa Latvija jau skaitās VIŅAS cilvēki vai tādi, ar kuriem ir uz viena viļņa????
Jēziņ, ja vien varētu nopublicēt kāda viņa patiesībā…
Kirbis32 @ 08.08.2024 16:20Ko mācīsies Saulietes meita ASV?
baismīgi.Hermiine89 @ 08.08.2024 17:06Kā jums Gluzunovas skūtā galva? Manuprāt, ļoti piestāv cietumnieka sievai.
Stulba viņa ir. Diez kā viņas vīrietis jūtas ka šitā tā izrādās.Aizkraukles Pārdevēja @ 08.08.2024 16:45Man vienīgajai šķiet,ka tie storiji, kur Jelinska saka,ka uzvilkusi skaistu kleitu priekš Jurija, ir pārspīlēti ,bet patiesība? Kur viņi abi brauc mašīnā un koķetē, nu uzreiz var redzēt… Diezgan dīvaini,ka publicē tādus storijus. Viņa pālī?
Biksheliite @ 08.08.2024 18:51
Dīvains tas viņas vīrietis, ka ko tādu pacieš. Joks vai nejoks, bet tādu sievišķi normāls vecis jau būtu nolicis pie vietas.Ariete @ 08.08.2024 18:18Stulba viņa ir. Diez kā viņas vīrietis jūtas ka šitā tā izrādās.
Hermiine89 @ 08.08.2024 17:06Kā jums Gluzunovas skūtā galva? Manuprāt, ļoti piestāv cietumnieka sievai.
Aizkraukles Pārdevēja @ 08.08.2024 16:45Man vienīgajai šķiet,ka tie storiji, kur Jelinska saka,ka uzvilkusi skaistu kleitu priekš Jurija, ir pārspīlēti ,bet patiesība? Kur viņi abi brauc mašīnā un koķetē, nu uzreiz var redzēt… Diezgan dīvaini,ka publicē tādus storijus. Viņa pālī?