Kate9 @ 25.06.2024 14:53Cerams arī šis drīz piebeigsies?
Cāl slēdz ? SuperDžinga @ 25.06.2024 12:57
Labi vien ir, trakās mamzeles beigs viena otrai taisīt depresiju :D
Dzenītes pirmā reakcija ir uzreiz dirst virsū un tad izlikties, ka neko nezin, viņa nav vainīga. Viņas “lielā māja” arī bija vienkārši pipec 🤣Palmumāja2 @ 25.06.2024 10:41
Izlasīju, bet tā arī nesapratu, par ko kašķis. Sazonova ņēma kredītu ceļojumam? Bet no abām toksiskākā noteikti ir Dzenīte.
Zilais Valis @ 25.06.2024 12:36Cāļa forums tiks slēgts ?
es atveinojos, bet kāpēc man maksāt par kūku 80eur, ja tādai didra dod par velti! Jā, esmu sūtījusi vairākas reizes, bet tagad mani tiešām baida, ka kvalitāte būs kā ar didras poļu lupatām.*Dārta @ 26.06.2024 00:36Kūku karalienei laikam nepatīk patiesība. Ielikusi gaudojošu video,kur lūdz lai kūku mīļi sūta kūkas. Pa dienu zem video bija komentārs,ka tas viss dēļ Didriksones kursika, ka bija gaidāms šis..nepatika,izdzēsusi komentāru..
Man Amanda sāka šķist dīvaina,kad sāka filmēt savus dienas video,kur atrāda kā saģērbjas, vienkārši kas notiek ? ?
Rumblerx @ 26.06.2024 10:20Ko viņa tur lūdz? Naudu? Vai lai kūkas pērk? Vina taču bija uz Didras bombīgo seminàru biznesmeńiem! Pèc seminàra viss dirsà??
Tieši tāFargerike @ 25.06.2024 22:30
Paši admini lēni un mērķtiecīgi to portālu nogalināja. Tā ņēmās ar banošanu, tēmu slēgšanu un pārvietošanu, ka tas bija tikai laika jautājums.
*Dārta @ 26.06.2024 00:36Kūku karalienei laikam nepatīk patiesība. Ielikusi gaudojošu video,kur lūdz lai kūku mīļi sūta kūkas. Pa dienu zem video bija komentārs,ka tas viss dēļ Didriksones kursika, ka bija gaidāms šis..nepatika,izdzēsusi komentāru..
Man Amanda sāka šķist dīvaina,kad sāka filmēt savus dienas video,kur atrāda kā saģērbjas, vienkārši kas notiek ? ?
Tā Nobody... moderatore bija Kino? Tad es nebrīnos, ka katrs savādāks viedoklis tika banots.Fargerike @ 25.06.2024 22:30
Paši admini lēni un mērķtiecīgi to portālu nogalināja. Tā ņēmās ar banošanu, tēmu slēgšanu un pārvietošanu, ka tas bija tikai laika jautājums.
Ingamai @ 26.06.2024 11:31Neatceros kā sauca to sievieti (man liekas, ka instagramā bija kaut kas ar Džozefe), kura bija precēta ar to bagāto norvēģi, vizinājās ar visādiem sporta auto un beigās izšķirās, jo esot viņu sitis - instagramā sadursmes lapā var redzēt, ka avarējis Bentiljs, šofere pālī un bijušais vīrs iekomentējis, ka tā ir bijusi viņa + bērns bijis auto.. ?
Mc.Queen @ 26.06.2024 11:41Kam tos 5000eur vajag kūku karalienei?
Tur teikts, ka pati tā apgalvojusi. Tā jau saka vairums, kas ir alko reibumā un brauc 😅Līga151 @ 26.06.2024 11:41
https://www.tvnet.lv/8047777/noskaties-sigulda-iereibis-vaditajs-sadauza-glaunu-bentley-spekratu
te rakstīts, ka pati nav bijusi pie stūres