pepija @ 02.06.2024 15:27man liekas,ka Atkal forma Anete bija pirma,kas aizgaja no ta Golin pasakuma taja vakara un pateica,ka nav ok tur kautkas
Jā, bija bilde no dušas🤨yay @ 02.06.2024 12:34
jopcik, viņas tur reklamēja kaut kādu intīmo vietiņu mazgāšas līdzekli!! Vai tā arī bija cita reize.. es nez, bet nu slimi, jo tiem pedofīliem to tik vien vajag
Adele4 @ 02.06.2024 20:04Njaa..Duļevskai tur kkas nav ok ar vīru.
Pat ja attiecību krīze, drāma, šķirsanās, whatever...dīvaini, ka tēvs neierodas lidostā dēlu sagaidīt!
vispār- arī dievietē nav pieļaujama visatļautība, ir jāsaprot, ka par saviem vārdiem nāksies atbildēt un ja vajadzēs arī tiesas priekšā. Paguglē, viens onka jau maksā ar visatļautību un ticu, ka ne pirmais un ne pēdējais gadījums, kad atpazīstami cilvēki, principa pēc, sāks arvien vairāk šādas tiesvedības. Viņas juristus varēs atļauties, kamēr 90% šeit mītošo nelaimīgo un dzīves neapmierināto sieviešu nevarēs. Mācēji dirst netā, māki arī atbildēt likuma priekšā. Elementāri. Salceviča tak arī tiesāsies.Vārdotāja @ 02.06.2024 12:45Nu kas tad iedirsis Gluzunovai dvēselītē? Vakar raudāja, šodien aicina vākt parakstus pret anonīmajiem komentāriem, izceļot šo portālu..
Nesaprotu, ja nepatīk Dieviete, neej un lūdz, lai neviena nesūta screenus
Šodien viņa īpaši izceļ forumietes, kas ir lielākais ļaunums.Palmumāja2 @ 01.06.2024 23:15Ko tā Dzene tur atkal ņemās? Kas atkal par drāmu tredos? Kurš viņu ir publiski nodirsis un pazemojis?
man šitā ir ar agnesereels un Egitu no nl. Atlika retu reizi ieiet storijos paskatīties vienu vai otru,bez piesekošanas,un esmu nobloķēta🙈 bērnudārzs🙈Tamāra69 @ 02.06.2024 09:59Kā lai es apskatos Kristīnes Dzenītes profilu , ja esmu bloķēta? Nesaprotu vispār kādā sakarā, nekad neesmu neko šai rakstijusi vainkomentējusi, kaza kas kaza.
man Salceviča nerādās ig.Nekad neesmu viņai ne sekojusi ,ne komentejusi.Bet atrast nevar.Eliba @ 02.06.2024 23:28man šitā ir ar agnesereels un Egitu no nl. Atlika retu reizi ieiet storijos paskatīties vienu vai otru,bez piesekošanas,un esmu nobloķēta? bērnudārzs?
chihiro @ 02.06.2024 00:30
Viņi dzīvo LV? Likās, ka pārcēlās.
Veiksme @ 02.06.2024 22:24vispār- arī dievietē nav pieļaujama visatļautība, ir jāsaprot, ka par saviem vārdiem nāksies atbildēt un ja vajadzēs arī tiesas priekšā. Paguglē, viens onka jau maksā ar visatļautību un ticu, ka ne pirmais un ne pēdējais gadījums, kad atpazīstami cilvēki, principa pēc, sāks arvien vairāk šādas tiesvedības. Viņas juristus varēs atļauties, kamēr 90% šeit mītošo nelaimīgo un dzīves neapmierināto sieviešu nevarēs. Mācēji dirst netā, māki arī atbildēt likuma priekšā. Elementāri. Salceviča tak arī tiesāsies.
Daži labi šeit ir sajaukuši ,ko nozīmē,viedoklis,un vārda briviba ar rupju nekontrolētu vārdu birumu.Mrs.True @ 03.06.2024 12:35
Ir vārda brīvība. Ir subjektīvais viedoklis. Par to nav jāatbild likuma priekšā, jo tas ir tikai subjektīvais viedoklis.
Bet kur ir tā smalkā robeža? Ja es izsaku viedokli, ka persona A ir resna, personai B ir liels deguns, bet personai C ir milzu silikoni.Kenty @ 03.06.2024 14:01Daži labi šeit ir sajaukuši ,ko nozīmē,viedoklis,un vārda briviba ar rupju nekontrolētu vārdu birumu.
Ja pasaki,ka persona C pec tavām domām ir apaļa ,tas ir viens,bet ja pasaki,ka persona C ir resna cūka,kurai nekāps virsū neviens,tikai apdolbijies nariks labākajā gadijumā,un vispār viņa visdrīzākais arī smird kā jau veca resna cūka.(Tas bija piemērs),tad man personigi liekas,ka ar pašu komentētāju nav kaurkas kārtība,un viedoklus pārvēties personiskā apvainošanā ne viedoklīLuckyStrike @ 03.06.2024 14:10Bet kur ir tā smalkā robeža? Ja es izsaku viedokli, ka persona A ir resna, personai B ir liels deguns, bet personai C ir milzu silikoni.
Tā ir vārda brīvība vai naida runa? Es taču tikai izsaku savas domas, pie tam objektīvas ??♀️
precīzi, jāspēj atšķirt, kur ir viedoklis un kur sākas citas personas apsaukāšana.Kenty @ 03.06.2024 14:17Ja pasaki,ka persona C pec tavām domām ir apaļa ,tas ir viens,bet ja pasaki,ka persona C ir resna cūka,kurai nekāps virsū neviens,tikai apdolbijies nariks labākajā gadijumā,un vispār viņa visdrīzākais arī smird kā jau veca resna cūka.(Tas bija piemērs),tad man personigi liekas,ka ar pašu komentētāju nav kaurkas kārtība,un viedoklus pārvēties personiskā apvainošanā ne viedoklī
ja jūs neatšķiras viedokli no apsaukàšanās, tad vienreiz tas jums var beigties ar tiesu darbiem.Mrs.True @ 03.06.2024 12:35
Ir vārda brīvība. Ir subjektīvais viedoklis. Par to nav jāatbild likuma priekšā, jo tas ir tikai subjektīvais viedoklis.
Palasot forumu, tā vien šķiet, ka dažiem nav robežu. Īpaši Kivju un Didru tēmās, kas tik nav bijis...smirdīgā petene un stulbā mauka, kuņa un kas tik vēl ne 🙄Veiksme @ 03.06.2024 16:10ja jūs neatšķiras viedokli no apsaukàšanās, tad vienreiz tas jums var beigties ar tiesu darbiem.
tu esi garlaicīgaVeiksme @ 02.06.2024 22:24vispār- arī dievietē nav pieļaujama visatļautība, ir jāsaprot, ka par saviem vārdiem nāksies atbildēt un ja vajadzēs arī tiesas priekšā. Paguglē, viens onka jau maksā ar visatļautību un ticu, ka ne pirmais un ne pēdējais gadījums, kad atpazīstami cilvēki, principa pēc, sāks arvien vairāk šādas tiesvedības. Viņas juristus varēs atļauties, kamēr 90% šeit mītošo nelaimīgo un dzīves neapmierināto sieviešu nevarēs. Mācēji dirst netā, māki arī atbildēt likuma priekšā. Elementāri. Salceviča tak arī tiesāsies.
man Anete sāk tomēr iepatikties. Ja sākumā šķita, ka baigā kakiņa, aktrise, tad tagad jau tīri nekopepija @ 02.06.2024 15:27man liekas,ka Atkal forma Anete bija pirma,kas aizgaja no ta Golin pasakuma taja vakara un pateica,ka nav ok tur kautkas
Vārdotāja @ 03.06.2024 20:33man Anete sāk tomēr iepatikties. Ja sākumā šķita, ka baigā kakiņa, aktrise, tad tagad jau tīri neko