fioanaa @ 26.02.2024 14:18Man gan patīk Leldes jaunais deguns! Glīts un piestāv.
Vienmēr smiekls par divkosēm, tad, kad sieviete ir dabiska, tad gan nesmādē ar kritiku un replikām no sērijas "deguns kā raganai, škībi vai milzīgi zobi, šķība mute, krūtis kā peļu actiņas, plati gurni un plats ķermenis, utt.", saka, ja tik daudz naudas, var jau izlabot.
Bet tad, kad tā pati sieviete iedzīta kompleksos un reāli izlabo kaut ko, tad sākas atkal sedziņas mešana uz otru pusi, ka nemaz jau tik slikti nebija, vecais viss skaists utt.
Man prieks par Leldi! Izskatās starojoša!
Atkal @ 26.02.2024 15:04Man jau šķiet, ka viss operāciju un filleru kults aizgājis maksimālismā, bet ar gadiem atskatoties liksies muļķīgs. Par ko sievietes sevi pataisa īslaicīga trenda vārdā? Jā, jāsaka taisnība un jābrīdina, ka tikai tāpēc, ka ir nauda, nav jātaisa operācijas un jāsalaiž visu filleri. Katrai sievietei ir savs skaistums un tādas operācijas biežāk nesanāk, kā sanāk. Žēl, ka ir kāds, kas atļaujas kritizēt dabīgas meitenes un kompleksos viņas sevi izķēza.
aauuu @ 25.02.2024 18:50
Sprogas kursi vēl ir īstenībā ļoti pat noderīgi un cena nav kosmoss, salīdzinot ar pliku solījumu tirgošanu, kur cenas kosomā. Tā pati Uresina.
Arahne @ 24.02.2024 22:42Ko reāli darītu šitās visas slimiķes Dzenes, Beitikas, Danenbergsones, Didriķes darītu, ja pēkšņi atslēgtu internetu? Nu reāli, kāda ir viņu izglītība, pieredze, pievienotā vērtība? Neviena no viņām nespēj uztvert kritiku, nemāk strādāt algotu darbu ārpus Instagrama un onlyfans.
Ariete @ 26.02.2024 14:02Jeļa ir max boring. Visus gadus vienādi ceļojumi. Storiji, posti.
Diez vai. ASV vidusskolnieces degunus operēja jau 80to beigās un silikonus lika , un joprojām operējas. Vienkārši ir tāda daļa, kas pavelkas uz ārējo, gan mātes, gan meitas... Esmu droša, ka tai industrijai klientu netrūks.Atkal @ 26.02.2024 15:04Man jau šķiet, ka viss operāciju un filleru kults aizgājis maksimālismā, bet ar gadiem atskatoties liksies muļķīgs. Par ko sievietes sevi pataisa īslaicīga trenda vārdā? Jā, jāsaka taisnība un jābrīdina, ka tikai tāpēc, ka ir nauda, nav jātaisa operācijas un jāsalaiž visu filleri. Katrai sievietei ir savs skaistums un tādas operācijas biežāk nesanāk, kā sanāk. Žēl, ka ir kāds, kas atļaujas kritizēt dabīgas meitenes un kompleksos viņas sevi izķēza.
Jā, tas tiešām interesanti, kurš ir Ceriņas deguna autors.mokabezpiena @ 26.02.2024 14:41Iespējams nepopulārs viedoklis, bet man patīk Olgas Kambalas nose job. Labi, viņai visas bildes ar filtriem trakiem, bet no kaut kādiem video un atsevišķām bildēm var redzēt, ka ir ļoti labi uztaisīts. Nedaudz samazināts, nav vairs tik apaļš, izveidots taisnāks. Lūk, tādu rezultātu es sev gribētu, nevis kā Leldei. Nezinu, kur Lelde taisīja, bet labprāt uzzinātu, lai saprastu, pie kura ķirurga neiet. Un galīgi neko nepārmetu Leldei, tas ir hit or miss dabūt labu ķirurgu deguna operācijai. Nekad nevar zināt, kā sanāks. Es laikam pati lidotu uz Turciju, tur tie ķirurgi specializējas tieši rinoplastikā.
Viņai ir vienkārši drausmīga uzpūsta seja... Es nezinu kāpēc sievietes to sev nodara 😳Vārdotāja @ 26.02.2024 17:20Ļenka Ušakova uz basīti afigenna bija uzcirtusies, bet acīs certās tie briesmīgie nagi..
Smieklīgākais ka atkal salikusi savus epastus 🤣🤣🤣🤣JekaterinaKaterina @ 26.02.2024 17:27
A ko viņai darīt, ja papucis visu laiku ved slēpot uz vienu un to pašu miestu.
Pilgrim @ 26.02.2024 17:54Diez vai. ASV vidusskolnieces degunus operēja jau 80to beigās un silikonus lika , un joprojām operējas. Vienkārši ir tāda daļa, kas pavelkas uz ārējo, gan mātes, gan meitas... Esmu droša, ka tai industrijai klientu netrūks.
Drīzāk interesanti, kas būs nākošā fīča. Uzacis, skropstas, pieliktie mati, filleri, ķirurģija jau ir, kam jāgatavojas tagad?
uztaisiet screenshot ar vēlamo kleitu un iemetiet to google meklētājā, kur krāsainais “fotoaparātiņš”. Google Jums parādīs, ka kleita no House of CB, Dresses, Bodycon dress un cena ap 200€pavasarazieds @ 26.02.2024 15:24
Pec kapec par to jamaksa nauda? Visi arzemju blogeri sava profila liek visas jaunakas drebes ar kodiem un bezmaksas? Signe dara to pasu timai slegta grupa. Nesaprotu kapec cilveki maksa naudu par to kas brivi pieejams interneta?
Pilgrim @ 26.02.2024 17:54Diez vai. ASV vidusskolnieces degunus operēja jau 80to beigās un silikonus lika , un joprojām operējas. Vienkārši ir tāda daļa, kas pavelkas uz ārējo, gan mātes, gan meitas... Esmu droša, ka tai industrijai klientu netrūks.
Drīzāk interesanti, kas būs nākošā fīča. Uzacis, skropstas, pieliktie mati, filleri, ķirurģija jau ir, kam jāgatavojas tagad?
Viņa tā uzskata,ka jo vairāk uzlabojumu jo labāk,ka bez tā sieviete nav sieviete,ja sevi neuzlabos līdz perfektumam(šo kāda no raidījumiem teica,līdzīgā stilā,neatceros kura viņa piedalās)Ariete @ 26.02.2024 18:10Viņai ir vienkārši drausmīga uzpūsta seja... Es nezinu kāpēc sievietes to sev nodara ?