Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 63576
Reģ: 12.10.2022
Augļu serviss laikam vairs nedod par brīvu pārtiku, ja jau Elīnai jābrauc uz Rimi iepirkties.
Atrāda savu mazkaloriju iepirkumus. Ļoti labi, ka ir svaigā pārtika - augļi un dārzeņi, arī piena produkti un olas, bet cik daudz no tā Elīna apēd? Kur rīsi, griķi, lēcas? Ogļhidrāti un tauki izpaliek vēl joprojām.
Veselīgi nav mazkaloriju produkti. Veselīgi ēst ir sabalansēti - ar visām nepieciešamajām uzturvielām.
13.05.2026 14:48 |

Reitings 42
Reģ: 25.04.2026
CallMeAnnika @ 13.05.2026 14:48
Augļu serviss laikam vairs nedod par brīvu pārtiku, ja jau Elīnai jābrauc uz Rimi iepirkties.
Atrāda savu mazkaloriju iepirkumus. Ļoti labi, ka ir svaigā pārtika - augļi un dārzeņi, arī piena produkti un olas, bet cik daudz no tā Elīna apēd? Kur rīsi, griķi, lēcas? Ogļhidrāti un tauki izpaliek vēl joprojām.
Veselīgi nav mazkaloriju produkti. Veselīgi ēst ir sabalansēti - ar visām nepieciešamajām uzturvielām.

Kārtējais pierādījums, ka viņa neparko nepieņemsies svarā un turpinās dzīvo savā mazkaloriju uzburtajā pasaulē. Pārsvarā zaļumi, no gaļas tur baigi nekā nebija (viens iepakojums vistas), bet ķiploku mērci, kurā ir nenormāli daudz kaloriju, gan paņēma. Vēl pupiņas, turku zirņus varēja paņemt. Kur labie tauki par kuriem te ilgi mala?
13.05.2026 15:14 |

Reitings 331
Reģ: 23.04.2025
Ņuris taja jaunaja mēteli un balinatiem matiem, viņš izskatas pec vecas lesbietes.
13.05.2026 15:44 |

Reitings 951
Reģ: 31.07.2023
Luna Com 2000 @ 13.05.2026 12:44
Dzērienu neizpērk, tā ir mākslīgi uzpūsta drāma par “tukšajiem plauktiem” 😂
Elīna visur stāsta: OMG, saražotas 40 tonnas, un praktiski viss ir izpirkts! Bet, vienkārši parēķinot, tās ir tikai apmēram 80 tūkstoši 500 ml pudeļu.
Viņai ir 111 tūkstoši sekotāju. Ja katrs nopirktu kaut vai vienu pudeli, viss jau sen būtu sold out. Bet tā nav 😂 Plaukti ir pilni, un viss stāv uz atlaidēm.
Kādi 90% video ar atsauksmēm, ko redzu, ir apmēram - Man negaršo, bet Didri malači.
Viņi būtu malači, ja tiešām paši savā dzīvē kaut ko radītu. Būt par mārketinga sejām Cēsu Alus vēl nenozīmē pašiem kaut ko saražot.

Kaut kur lasīju, ka uz katru Maximas veikalu varbūt bija max 2-3 iepakojumi (12? pudelītes katrā) izsūtīti. Kas ir 30 pudelītes uz veikalu? Mākslīgi radīta ilūzija, ka ātri izpērk. Un vēl pirmajā nedēļā uz atlaidi uzliek. Uz Latvijas piesātināto cukurūdeņu daudzumu vēl viens cukurūdens nebija vajadzīgs. Tad jau tiešām varēja parastu gāzētu/negāzētu ūdeni pildīt. Tur lielāka atdeve būtu. Paies pusgads, apjomi kritīsies un pārtrauks ražošanu, jo ražot dzērienu 1000-5000 pudeles nebūs rentabli. Tas tev nav 200 gatavus bodijus no Ķīnas pasūtīt. Tagad ir haips, jo visi grib pagaršot, bet biznesa likums nr1 ir, ka tavus 80% no ienākumiem rada tie 20% klientu, kuri nāk atkārtoti. No tām atsauksmēm ko es esmu redzējusi, 90% saka, ka nav dzerams. Un tie nebūs atkārtoti pircēji.
13.05.2026 15:47 |

Reitings 16440
Reģ: 27.02.2022
Luna Com 2000 @ 13.05.2026 12:44
Dzērienu neizpērk, tā ir mākslīgi uzpūsta drāma par “tukšajiem plauktiem” 😂
Elīna visur stāsta: OMG, saražotas 40 tonnas, un praktiski viss ir izpirkts! Bet, vienkārši parēķinot, tās ir tikai apmēram 80 tūkstoši 500 ml pudeļu.
Viņai ir 111 tūkstoši sekotāju. Ja katrs nopirktu kaut vai vienu pudeli, viss jau sen būtu sold out. Bet tā nav 😂 Plaukti ir pilni, un viss stāv uz atlaidēm.
Kādi 90% video ar atsauksmēm, ko redzu, ir apmēram - Man negaršo, bet Didri malači.
Viņi būtu malači, ja tiešām paši savā dzīvē kaut ko radītu. Būt par mārketinga sejām Cēsu Alus vēl nenozīmē pašiem kaut ko saražot.
es viņai nesekoju, nezinu ko pati muld, zinu ka pirmajās dienās paziņas meklēja un nebija nekur. Arī threads pilns bija...
13.05.2026 17:04 |

Reitings 29
Reģ: 22.01.2025

https://failiem.lv/u/3g2zkph8xm
Tiešām gribētos dzirdēt kāda laba plastiskā ķirurga domas par šo. 😅 Vēl ar tādu lepnumu visu laiku izkarināt, kā var neredzēt.. 😅😅
13.05.2026 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits