Sveikas! Iesakiet filmas un seriālus, kas jums patika. Žanrs nav svarīgs, lai šī vieta kalpo kā apkopojums visam.📽🎞 Varam arī apspriest kopīgi redzētās.
Pēdējo ko redzēju bija "Ielūgums", likās nedaudz savdabīga, bet ļoti laba, filmas notikumi ātri attīstījās, nebija garlaicīgu brīžu. Kino zālē prakstiski bez apstājas smējās. Mani uzrunāja filmēšanas leņķi, krāsu kombinācijas, tas ka ir tikai 4 aktieri un viss notiek vienā dzīvoklī. Savā ziņā varētu būt arī pamācoša pāriem, daži varētu redzēt sevi no malas. The Invite. Komēdija, Drāma. 2026.gada.
Vakar uzgāju seriālu, ko biju palaidusi garām, ar foršo Džesiku Langi no American Horror story, saucas THE FEUD. Ļoti laba, dzīva aktierspēle. Pagaidām esmu 5.sērijā. Skaisti kadri, tērpi, daži labi domugraudi, tāds iz dzīves, par sieviešu konkurenci un novecošanu, sevis atrašanu un vērtību.
Nesen skatījos “Vivarium”, nekad nav bijis tā, kad noskatos filmu un ir tik pretīga sajūta iekšā, nevaru pat paskaidrot. Īsti nav šausmu filma, drīzāk spriedze, bet nu to iekšējo sajūtu nevaru aprakstīt. Pēc tam jāskatās kkas max smieklīgs un labāk skatīties dienas pirmajā daļā🤣
Skatos The Break-up katru reizi, kad sastrīdos ar savējo. Omulīga filma ar Anistoni. Tipisks mūsdienu attiecību problēmstāsts - kas notiek, kad sieviete vairs nesēž mājās ar bērniem, bet gan strādā un uz viņas pleciem tik un tā uzlikti (gan arī pati sev uzlikusi) visi ķipa tradicionālie sievietes mājsaimniecības pienākumi. Tātad sistēma ir mainījusies, bet psiholoģija netiek līdzi, sevišķi jau nu vīrietim, jo viņam tā ērtāk. Ai, nu jūs visi jau tāpat esat šo filmu redzējuši. Un visas deviņdesmito rom com ir mans guilty pleasure.
Starp citu - kur jūs - pirāti - skataties latviešu filmas?
Cenšos nenokavēt, kad iznāk kino, jo uzskatu, ka ir ļoti daudz labu latviešu filmu. Diemžēl nokavēju tumšzilo evanģēliju. Ceru, ka kaut kur parādīsies Tet televizijā ir bijušas vairākas, arī Go3, bet tur parādās ne tik labās. Ja uz TV vari ielādēt programmas, tad ir tāds NUM un LAMPA, tur arī daudz ko var atrast. Tur noskatījos TTT.
Iesaku zinātniskās fantastikas seriālu "Paradise", 2 sezonas. IMDb 7,9 novērtējums. Tikko noskatījos un man kaut kas ļoti piesaistīja, ieviešs intrigu, vairāki interesanti pavērsieni, liek skatītājam domāt. Vispār seriāla doma ir diezgan reālistiska. Ja no sākuma domāju nebūs mans, tad tagad nevaru sagaidīt 3.sezonu.😀
Šausmu seriāls "From", 4 sezonas, ar novērtējumu IMDb 7,8. Pirmā sezona man patika, vispār pati seriāla doma interesanta. Bet kaut kā liekas izstiepti notikumi un dažās vietās atkal pārāk ātri atrisinās. Lai vai kā seriāla sākums diezgan ievelk. Nepatīk ka sezonas mainās kā sadalīta sērija.