Mao @ 22.09.2022 18:08
Es nesaprotu, ko tu mēģini pierādīt - ka bildēs viss bija saprotami, bet tu vnk tāda īpaša un nesaproti tik un tā (kā šeit piemērā), vai arī bildēs tomēr nebija viss normālam pircējam saprotami? :D Es domāju, ka tu pati arī vairs nesaproti, tikai drukā komentārus drukāšanas pēc :D
Lorra @ 22.09.2022 17:40
Tu lasi tikai starp rindām vai kas par vainu? ?
Es vēl ar lieliem burtiem uzrakstiju. ??♀️ Atkārtošos, ja ir grūtāk ar lasīšanu…bildes ir kā PIEMĒRS kādas pozas tiek izmantotas.
skatijos izmeru sim modelim.XL.krutis 99-105 viduklis 81-86cm. Vai nu tomer izmeri ir lielaki kā liekas savi.vai nu kļūda pasūtījumā.Elina fotografeja kad bija stavokli L izmēru.krutis jus paši zinat cik lielas ir.L izmers uzlien uz Elinas krūtīm,bet uz klienti XL neuzlien?amoreamore @ 22.09.2022 16:17
naktskrekls ir uzvilkts bērnam, bet sūtīts bija priekš mammas. pasūtīja XL, bet uzvilkt var tikai bērnam, nu acīmredzot tas nav XL, ne? cilvēks, laikam skatījās ko sūta. bet anyway, izņemot šo faktu - tās atirušās vīles ir ok?
Mao @ 22.09.2022 17:22
Nu sorry, bet ja tu no šādām bildēm pat nevari saprast, kā kleita izskatās no priekšpuses, tad ko tur teikt... :D Klientam tomēr ne vienmēr ir taisnība.
Lorra @ 22.09.2022 14:59
Tak normālam cilvēkam tas viss ir skaidri un gaiši redzams saņemot preci un salīdzinot to kā viņš ir atrādīts i-veikalā . ??♀️ Ir atšķirība starp Photoshop un pozām. Blin vai tiešām jāliek PIEMĒRS lai vispār te daža laba saprastu par ko es runāju?? Ja, piemēram, es iegādājos kleitu kur ir tikai šādas bildes, vai tiešām es likšu atsauksmi par to, ka PATI iegādājos apģērbu kur ir tikai šādu pozu bildes un beigās man nepatīk kā tā izskatās no priekšpuses ? Nē, jo es pati izvēlējos un pati pasūtīju.
noteikti, gan jau labi ari sapiķoja , ja pati Elīna būtu ierunājusi viņai atkal redz visi bruktu virsū un Apollo butu virsraksts - Elīna atbalsta Šlesera partiju utt ;Dgan jau tpc vieglak naurim bija iedot so visu :DJaunsprofils @ 22.09.2022 15:28Tagad šķiet, ka mīlas pārītis speciāli samainijās ar profiliem, lai Nauris varētu noreklamēt politisko partiju Elīnas profilā ar 108k ??
Olly30 @ 22.09.2022 15:29ja tas ir berns.tad veljovairak naktskrekls ir stipri pa lielu..tas nozimē,ka sieviete nezin savu izmēru.ja man ir XL piemeram ,ka es varu iestampaties
M izmērā piemēram? Lai kā jums nepatik mērities.vajag izmērit savus apkārtmerus pirms pirkt i-neta apgerbu
Izmeri daudzos veikalos atskiras pat ja rakstits S ,xS vai 52 vai 36 izmers.vienmer jazin savi apkarmēri.panemsi dargu naktskreklu pa 70 eiro piemēram un netiksi iekša viņā ari veikalu vainosi,ka nav tavs izmērs?vai tomēr piedomāsi kādu vajag? Pēc saviem cm? Pie izmēriem ir izmēru tabula.ar cm.
ja tas ir berns.tad veljovairak naktskrekls ir stipri pa lielu..tas nozimē,ka sieviete nezin savu izmēru.ja man ir XL piemeram ,ka es varu iestampatiesPelnrukšķīte @ 22.09.2022 14:45
A tu pamanīji aprakstu pie tās bildes, ka naktskreklu sev pasūtīja sieviete, bet derēja tikai meitai?! Tas naktskrekls ir uzvilkts bērnam!
amoreamore @ 22.09.2022 14:58moš parunāsim par to, ka nauris didras ig profilā atkal reklamē to ķēmu šleseru? jēziņ, tāda antireklāma šlesertusiņam, nu tiešām, nauris īstais cilvēks, kas aģitēs. sava veikala adresi nejēdz pareizi uzrakstīt, bet nodarbojas ar politisko aģitāciju :D
amoreamore @ 22.09.2022 15:02
džīzas, visiem tak vienalga par tevi un tavu kleitu un atsauksmi :D
šajā gadījumā tas bija XL izmērs, kas uzvilkts samērā smalkam bērnam, sabuzīts un acīmredzami apšaubāmas kvalitātes ar izirušām vīlēm. nu ko vajadzēja darīt? sist plaukstiņās par lielisko pirkumu un gaidīt, kad dzīve kļūs tik pat instagramīga kā didrai?
Mao @ 22.09.2022 14:51
A tu zināji, ka Didrai visi izmēri lielāki par XS skaitās ''lielizmēra drēbes''? :D Viņa S izmēra tusnēm, piemēram, savu veikalu nav paredzējusi, sooooo... :D