Vispār jau resursus var nešķērdēt, aprēķinot porcijas lielumu. Jums tiešām nav slinkums to pārtiku pakot, saldēt, pēc tam atcerēties, atkausēt, ja tā vietā var sarēķināt porciju? Viena lieta ir saldēt svaigu gaļu, pavisam cita lieta - ceptas kotletes. Un turēt zupu nedēļu ledusskapī manā skatījumā ir pilnīgs kosmoss. Mans princips ir - labāk sagatavot mazāku porciju un nepārēsties, nevis kaut ko atlikt uz nākošo dienu. Ja kādam pēc vakariņām vēl ir bads pārākais, var apēst mandarīnu. Nav jau jāpārēd jēga.
Mani arī pārsteidz, ka tik daudz met ārā kosmētiku, jo neiepatikās, tepat lasīju, ka kāda gāja sev pirkt rudens zābakus, jo negrib vilkt iepriekšējā sezonā pirktos, jo tie tak ir "veci", vai katru sezonu pērk jaunu mēteli, bet nē, aizvakardienas karbonāde ir pilnīgi OK. "Garšo saldētas ēdiens". (t) Jūs vēl pasakiet, ka speciāli saldējat, lai garšīgāk.
Paralēli vēl ir diskusija par neēšanu ārpus mājas, jo daudz kas negaršo. Sīpoli fui, paprika pē, sēnes neēd, to neēd, šo arī nē, bet nedēļu veca zupa - gardumu gardums! Vienīgā lieta, ko es neēdu, ir vecs ēdiens.