Recepšu tēma :D Tas nekas,ka tādu ir daudz, tas ir tikai normāli,ka sievietes daudz runā par gatavošanu.
Esmu nolēmusi ieviest virtuvē kaut ko jaunu. Parasti visādos veidos gatavoju vistu, cūk.malto gaļu, karbonādes cūkgaļas, cūkgaļas gulašus utt. Bet liellops? Liellopu steiks? Nemāku! Jāpamēģina!
Sāku ar veikala plauktu izpēti, paņēmu liellopu gaļas steikus. Kā pagatavot ? Lai iznāktu skaists un sulīgs.. Man ir rievotā panna, tas der? Kā marinēt?
Kā pagatavot garšīgas piedevas, lai varētu pilnībā atteikties no kartupeļiem, rīsiem, griķiem, makaroniem uc? Gardus salātus, dažādus! Tādus,ko ēdīs arī vīrietis un ieraugot kārtējās veselīgās vakariņas, nebūs smaga nopūta un lēnā solī ,velkot čības pa grīdu, neslēpos pie galda, bet gan laimīgs ,berzēdams rokas ,sprinģos pa virtuvi.
Nesen savā virtuvē ienesu arī sparģeļus, zaļās pupiņas pākstīs,balzamiko etiķi, sezama sēkliņas. Labs sākums!
Bet arī no garšvielām neko īsti nesaprotu. Gatavojot nelietoju sāli, to labāk aizstāju ar pipariem.
Un mērcītes, ko pasniegt kopā ar gaļu? Kā tādas gatavot?
Jā,jā..es jau briestu iet mācīties par pavāru! :D
Lūdzu, ir kādi ieteikumi ? :)