Grūtnieču izskats

Reitings 27
Reģ: 23.02.2009

Sveiciens visiem! Jau kādu laiku ar interesi vēroju grūtnieces un to izskatu. Diemžēl esmu redzējusi ļoti maz skaistu un koptu sieviešu, kas ir mātes cerībās Līdz ar to rodas jautājums-kas notiek sievietes galvā šajā periodā, kas liek aizmirst par dekoratīvo kosmētiku un smukām drēbēm un taml. lietām, lai patiktu gan sev, gan vīram un apkārtējiem.?! Daudzas no manām paziņām šajā īpašajā laikā pat skropstas vairs nekrāso. Nepārprotiet mani, es saprotu, ka grūtniecība var noritēt dažādi un negribu nevienu aizvainot, bet tas ko redzu, ir diezgan nomācoši.

09.08.2011 18:08 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Sesilla
Tad tas nozīmē,ka Tev vēl jāaug ilgi, ja Tu domā,ka tikai dēļ tiem 15kg Tu būsi uzreiz resna un nepievilcīga. Ja sevi sakopj, uzkrāsojas, forši apģērbjas viss ir forši un cilvēki pat atskatās un ne jau tāpēc,ka resna un nesmuka...
10.08.2011 15:19 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
kd1332, manupraat ja pienemsos svaraa par 15kg, buusu resna :-) taa nu tas buus, protams , ka var uzkraasoties un sakopties, bet nu fakts ka buusu resna nemazinaasies
10.08.2011 15:22 |

Reitings 536
Ljika, atkal aplams viedoklis. Jo sieviet vairāk sver,jo mazākas liekais svars nāk lāt, jo sieviete sver mazāk, jo vairāk var nakt liekais svars klāt. Un turklāt nekur nav noteikt,ka tas arī tieši tā būs. Ķolēge pirms grūtniecības svēra 50kg uz savu 172cm un nāca klāt +30kg. Tā kā visās lietās, kas saistītas ar grūtniecību ir viss ļoti individuāli ungalvenais, ka neko tur nevar paredzēt- nelīdz ne iedzimstība, ne gēni....katra grūtniecība ir unikāla un neprognozējama.
10.08.2011 15:22 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
kd1332 - es neapgalvoju, protams, ka tas ir individuaali, es uzrakstiju, ka tas ir tikai mans noveerojums no man apkaart esoshaam drauzdeneem un pazinjaam ;)
10.08.2011 15:27 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Pēc pieredzes saku - esmu pēc dabas slaida un kad biju stāvoklī, tad pieņēmos svarā par kaut kādiem 20 kg. Pati esmu gara auguma, takā man to tā nevarēja manīt tik ļoti. Tad kad mazais piedzima, atbraucot no slimnīcas nosvēros un visi tie 20 kg, pat vairāk bija nost! Un pārējais jau ir pašas ziņā ko dara tālāk ar savu ķermeni! Man par laimi nevajadzēja traki kačāties vai vel nez ko, jo figūra atgriezās savās normās un neesmu ne resna, ne arī galīgi izkāmējusi! :-)
10.08.2011 15:29 |

Reitings 215
Reģ: 19.01.2011
Esmu 6 mēnesī, un dažreiz varu saprast kādu grūtnieci kāpēc viņa nav sakopusies.Matu saknes gan piekrāsoju pati, sliktas dūšas sākumā man nebija, bet tā vietā man nāk nogurumi virsū, tādi ka liekās no rīta jau pieceļoties ka būtu visus Siguldas kalnus izstaigājusi :( Tad nav spēks neko darīt, un tas svars kas nācis klāt iedzen bez maz vai mani depresijā, jo vilkt nav ko, skats šausmīgs. Nopirk tik vienkārši uz sevi neko nevaru atrast, jo grūtnieču apģērbi ir ļoti dārgi, bet tas vēl nekas, jo manu izmēru tur nav, viss jau ir izpirkts :( Svēru sākumā pie 70kg, izskatījos normāli, ne resna, tagad tuvu 100kg esmu, tad nebrīnos ka kāda staigā nesakopusies, man vismaz gribās, lai tā grūtniecība ātrāk beigtos un es varētu būt tāda kā agrāk, tad es justos labāk, hormoni nostabilizētos un nebūtu stulbas raudāmās lēkmes ko nevaru kontrolēt.
10.08.2011 15:30 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man jau patīk, tad kad iet runa par kādu citu sieviešu izskatu, tad visām ir ko teikt, cik neglītas, nekoptas. Bet vai pašas meitenes uz sevi ir paraudzījušās nu tā mazliet kritiski?
Cik no visām šeit esošajām sievietēm kas "smuki" komentē ir pašas bijušas stāvoklī?
Es pat reizēm nesaprotu kāpēc sievietes tik ļauni noskaņotas, ka pat veido diskusijas par neglītajām grūtniecēm.
Priecājieties par savu skaistumu un grāciju! :-D
10.08.2011 15:52 |

Reitings 136
Reģ: 22.05.2011
Kā var nesaprast to, ka ir sievietes, kuras izskatas tik slikti, ka NEVAR atļauties NELIETOT kosmētiku? :-D Priecājieties, ja pašas izskatieties ok bez kosmētikas, bet ļoti daudzas neuzkrāsotas izskatas slimas un atbaidošas :-D
Un atvainojiet - ''nav laika'' :-D Vairums lieto tikai tušu, dažas arī pūderi, nu max 5 min pavadot krāsojoties, tā ka nav nekāda attaisnojuma, nelietot make up sievietei, kura no dabas nevar atļauties bez tā iet cilvēkos :-D :-D Piekrītu ka ir daudz nekopto, jo daudzām sievietēm ir attieksme - paliku stāvoklī, vecis zem tupeles, misija izpildīta, diemžēl :-D
10.08.2011 16:02 |

Reitings 536
Nus sākās. Ikdienā nu galīgi nav jākrāmē uz sejas pūderu kārta un turklāt ir grūtnieces,ka ir alerģija no kosmētikas, kaut arī agrāk nekad nav tāda bijusi. Tā kā kādu apvainot nezinot iemeslus ir dikti viegli. Man gan palaim;ejies ar formonie,ka nav ne pigmentācijas pleķu, ne pumpu, bet daudzām grūtniecēm tā ir ikdiena un tad vēl krāmēt kaut ko pa visru sejai,lai paliek vēl lielāks bruģis būtu stulbi.

Paaugaties un tad spriediet kā ir un kā nav grūtniecēm
10.08.2011 16:27 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
+++++ Gurri
Priecājieties pašas par savu skaistumu. Būs jums mazāka konkurence! :-D
10.08.2011 16:40 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
arparac, jau palasot vien komentarus no personigas pieredzes, man vel vairak bernus negribas :-D
10.08.2011 16:48 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
kd1332 - kā jums ar mazo veicas?! :D Vēl tagad atceros, kā Tu gaidīji pozitīvo rezultātu un priecājies! :) Vai izbaudi gaidīšanas laiku? Kā jaunais tētis jūtas? Droši vien pārlaimīgs ne? :D

P.S. Es nezinu, laikam dzīvoju uz Marsa, bet nudien neesmu saskārusies ar to, ka grutnieces izmantotu savu stāvokli un skrietu visur bez rindas! Reiz pat gribēju pilnā sabiedriskajā transportā iedot vietu grūtniecei (visi vīrieši, protams, skatījās pa logu un izlikās, ka jauno sievieti neredz), bet viņa pasmaidīja un teica - ko jūs, man nemaz nav grūti! :D Es gan beigās piespiedu viņai apsēsties, jo tantuki ar savām somām viņu gandrīz vai no kājām notrieca! :D
10.08.2011 16:52 |

Reitings 536
Sunce, nu jau tuvojas dzemdību datums- vēl 9 nedēļas tikai palikušas. Jūtos ļoti labi, šodien bijām apskatīt meitiņu USG, matiņi plīvoja pa augļūdeni. Mazā spārdās un darbojās, tā kā viss ir forši. Un par saviem +15kg man uztraukums nav, jo zinu, ka pēc dzmedībām iešu uz sporta zāli un jau nakamajā pavasarī izskatīšos uz tip top. Nu nekāda vieglā jau tā grūtniecība nav- pašam grūti gan nogulēt, gan nostaigāt ilgi, gan problēmas ar nagu griešanu, tāpēc pedikīru taisa vīrs :-P Bet to visu var paciest,jo pirmkārt, tas nav uz visu mūžu un otrkārt- rezultāts ir tā vērts.
10.08.2011 17:03 |

Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Par to grūtnieču palaišanu transportā....ja es redzu,ka grūtniece man blakus stāv es protams,ka palaižu,bet dažreiz ir tā,ka stāv sieviete,nedaudz apaļīga un es lāgā nevaru saprast vai viņa ir stāvoklī vai viņai vnk liekais svars,īpaši ja vèl plandošs krekliņš uzvilkts. Nu un tad es tā stulbi jūtos,ja piecelšos un viņa izrādās nav stāvoklī,apvainosies vēl!:D
10.08.2011 17:05 |

Reitings 536
forestkid
ir ir tā bijis arī man, kad vēl nebiju stāvoklī, ka gadās apjukums, ko darīt.
10.08.2011 18:05 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
queen
es nezinu,ko viņas ir sadomājušās,bet visas kā viena laikam domā,ka ir izdarījušas kaut kādu pasaules brīnumu piedzemdējot

Piedod atvaino, veiksmīgi iznēsāt bērnu nav tas pats, kas - aiziet uz veikalu nopirkt baltmaizi. Vai tad tu neuzskati savu māti par varoni, jo viņa tevi ir iznēsājusi + laidusi pasaulē?!? Otrkārt, ne jau katram ir lemts radīt bērnus un tas bieži vien ir laikietilpīgs process, lai pie viena tiktu. Un pēc ilgiem pūliņiem, es domāju, ka sieviete ir pelnījusi būt lepna par to, ka viņai tas ir izdevies. Nav ko tukši muti virināt un ņaudēt, ja pašai nav nācies ko tādu piedzīvot.
11.08.2011 14:17 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Puansetija,

Ne es ņaudu,ne tukšu muti virinu.

Atbildot uz jautājumu, nē,es savu mammu neuzskatu par varoni,jo es neuzskatu,ka 'māte' ir sinonīms 'varonim'. Savu mammu mīlu, bet vārdam 'varonis' ir pilnīgi cita nozīme.

Tik ļoti bieži jaunās mātes iedomājas,ka visi ir vienlīdzīgi, bet viņas tomēr vairāk, nerespektē citus,kā normu pieņem to,ka viņām visur ir priekšroka un visā krāšņumā sirgst ar šo te 'pašpasludinātās varones sindromu'. Ja Tev ar tādā nav nācies sastapties, prieks par Tevi.
11.08.2011 14:29 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Ar lepnumu viņu uzvedībai nav nekāda sakara.
11.08.2011 14:31 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Neizlasīju visus komentārus. Bet pa lielam runājot- tā koptuma/nekoptuma problēma lielākoties liekas aktuāla tīņiem vai diezgan aprobežotiem cilvēkiem. Dzīvē ir arī svarīgākas lietas par krāsotām skropstām, lakotiem nagiem. Pieaugušiem cilvēkiem ne vienmēr ir tik daudz brīva laika, lai varētu kā tīnes 4 stundas pucēties, lai aizietu uz skolu. Protams, ir jārūpējas par savu izskatu, bet ne jau visām obligāti jālieto dekoratīvā kosmētika, jāpieaudzē mati, nagi, pupi. Ja cilvēks no dabas skaists, pietiek vien veikt nelielas kosmētiskas procedūras, rūpēties par veselību. Un jā, man labāk patīk sievietes bez kosmētikas ar dabisku matu krāsu nekā pārbalinātas blondīnes ar noķēpātām melnām acīm un neveselu sejas ādu.
Par grūtniecēm runājot. Nu principā, ja jūs par grūtniecību zinātu mazliet vairāk nekā tikai to, ka vēders paliek liels, tad saprastu, ka tas ir ne tikai emocionāli grūts laiks, bet arī fiziski- visas tās aizdusas, kuņģa dedzināšanas, problēmas ar vēdera izeju, biežu nepieciešamību iet uz tualeti, nelabumi, muguras sāpes utml. Un tāpēc- kaut arī grūtniecība nav slimība, grūtnieces tā var justies.
Par mātēm ar bērniem. Jā, piekrītu, man arī derdzas, kad sievietes ar bērniem iedomājas, ka viņas ir pasaules nabas. Nekad sievietes ar maziem bērniem nekur pa priekšu nelaižu. Vienīgi grūtnieces ar lielu vēderu laižu apsēsties, ja ir tāda iespēja.
11.08.2011 14:36 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Esmu redzējusi dažādas grūtnieces - gan koptas un skaistas, gan galīgi nolaistas. Jāpiebilst gan, ka arī bez grūtniecības šīs nolaistās sievietes bija tādas pašas.

Runājot par jauno māmiņu bezkaunīgo uzvedību, tur varu piekrist. Ir sastapti eksemplāri, kas ar sīci ratos/pie rokas izdomā, piemēram, ka rindā viņām stāvēt nevajag.
11.08.2011 14:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits