Godīgums

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011

No vakardienas sapratu, ka laikak tomēr esmu neparedzama...

Laikam atliek tikai satikt vēlreiz vienu un to pašu cilvēku, un tagad sēdēt un iztēloties, kā būtu, ja man nebutu draugs pie sāniem....

Vakar biju pie māsas drauga, satiku vēlreiz māsas drauga it kā radinieku, draugs bija blakus man, bet nespēju neskatīties viņa tumšajās acīs, viņa smaidā utt. Sanāca pāris acu skatieni, smaidi, un vakar braucot prom no pasakuma, aizdomājos, par to, cik ļoti savādāk vuss varētu būt, ja māsa būtu mus iepazīstinājusi pirms iepazinos ar savu draugu.

Ehh, un vel pirms pāris nedelam moralizēju, ka nekad nevaretu iepatikties kāds cits vīrietis... Jo mīlu taču savējo (s)

Ehh, varbut attiecību rutina mani ir pievarējusi, vai arī pa biežu jau sāku satikt to cilvēku... :-) Jūtu, ka no viņa puses arī ir simpātijas...

ehh, padomus nevajag, vnk nav kam citam izstāstīt situāciju :-) Citi nesaprastu :-)

Vai Jums daudzām tā ir gadījies?

Es domāju par vakardienu un man skudrinas metas no domām par viņu...

05.07.2011 15:08 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Un varu piekrist Nicco. Man ar tas vārdiņš "nekad" ir diezgan bieži atspēlējies. Jāsaka, ka arī labā ziņā. Bet tik un tā cenšos no šī vārda izvairīties :-D
05.07.2011 16:20 |

Reitings 912
Ehh, meitenes, laikam esmu tāda sapņotāja, un tālāk par sapņiem nemaz netikšu.. :-)
Iespejams tā pat labak, mazak problēmas visiem :)
Bet nu vienalga patikams brīdis, ka dēļ vēl kāda, ir tādas skudrinas :)
Visam jau vienmer nevajag turpinājumu :-/
nevaretu darit pāri savam puisim :-)
05.07.2011 16:22 |

Reitings 912
.. un kas to var zināt, kas var gadities turpmākajā dzīvē :-D
05.07.2011 16:23 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
ak, kad man tā bija, es šķīros. kaut kā nespēju dzīvot ar alkām pēc brīvības vai citiem variantiem. vai nu man ir blakus vīrietis, bez kura neko citu nevajag, vai arī mokos, šķiros utt.
05.07.2011 17:46 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Ir man tā arī bijis. Bet tas viss palika tikai pie manis! Pat tas, kurš man iepatikās, to neuzzināja. Es tās izjūtas apsiedu, jo zināju, ka tas ir tikai mirkļa vājums. Nebija tā vērts, lai izpostītu savas ilgi lolotās attiecības.
Bet tas viss bija tik dīvaini, jo iepatikās cilvēks, kuru zināju jau ilgus gadus un nekad nebiju iedomājusies, ka viņš var iepatikties! Bet labi, ka satieku viņu ļoti reti!
05.07.2011 17:51 |

Reitings 912
flake, nu alkas nav tik briesmigas pret to vīrieti, lai šķirots, vnk tādas sajūtas bija pirmoreiz :)
Es jau parasti biju tā, kas nevareja iedomaties citu vīrieti starp sevi un Mīļoto :)bet redz kā, dzīve izspēlēja joku ;-)
05.07.2011 17:55 |

Reitings 912
kate, tad Tev situācija bija divtik sarezgitaka, jo es vinu tikaiesmu redzējusi pāris ģimenes saietos, bet man jau pirmajā reizē bija maza iepatikšanās, ar katru reizi arvien trakāk moška būs :-/ |-)
Vienīgais, ka ģimenes saieti tik drīz vairs nebūs.. (t)
05.07.2011 17:57 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
rutiina paariet. Nekad nebuus taa, ka vienmer buus balta striipa attieciibaas, taapat kaa dziivee vispaar. Man ar draugu arii bija periods, kad bija totaala rutiina, bet mums taa paargaaja, jo daudz runaajaam un darijaam lietas labaa. Tagad mums ir atkal forshaas izjuutas, bet es stabili zinu, ka vinju miilu, taapeec kaut kaada rutiina vai kaads cits dzeks nespeetu to visu tik vnk izjaukt.
05.07.2011 18:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits