Nu tad te daži mani stāstiņi!
Nu manā stāvā kanalizācija vienu dienu aizdambējās, ūdens negāja prom. Šī mani 2 dienas no panckām lamāja ārā, ka es tur esmu vainīga, cik tas dārgi sanāk,ka lieli zaudējumi ar mani. Vienā dienā viņa kko izteicās par kafijas biezumiem izlietnē un aprāvās, zina,ka kafiju nedzeru un pie biezumiem klāt netieku. Tad vairs neko neteica par to kanalizāciju. :-D
Viņa visu laiku stāstīja,cik viņas vīrs un mani ir dusmīgs, lai gan satieku vīru-šis tik draudzīgs, pajautā kā pa dienu gājis. Tāda dirsēja. :-D
Bet vēl ir desmitiem sīkumi par ko viņa tāpat vien piekasījās.
Ak šausmas kā mani bez maz izlamāja par to, ka nezināju ar kuru salveti galdu noslaucīt.
Vēl vienā dienā, atnācām no veikala un pie manis bija 3 tītara gaļas iepakojumi, atvēru ledusskapi,lai ieliktu. Šī jau: tajā plauktā tas nestāv!!! Nu,bļin, es tur esmu 2.dienu, kā es varu zināt, kas viņai kurā plauktā stāv ledusskapī, jo tā jau tur bardaks. :-D
Ejot pāri ielai man deguns esot gaisā un es neskatos pāri ceļam. Viņa iestāstīs to tev tā, it kā tā patiešām ir.
Vēl kas- šī pusdienās ēd tikai salātus.Visam jābūt organic. Tas ir okay. Salāti sastāv no-lapām, tomātiem, un avokado gabaliņiem. Pāri kkāda eļļas+etiķa mērce. Tās ir pusdienas katru dienu. Es gan teicu, ka mums salāti parasti ir kā piedeva, ka man tās neskaitās normālas pusdienas. Nēeee, šī man saka,ka man noteikti kāda draudzene ēd tikai salātus. (t) Atbildēju, ka varbūt diētas nolūkā vai tikai karstā laikā ēd salātus,bet ne visu cauru gadu. Nēee, tik un tā man ir kādas draudzenes, kas tā ēd. Man liekas,ka tā mātīte man iestāstīs,ka zils ir rozā un otrādi. Vīram arī dod salātus, esot šo pieradinājusi.
Varbūt tas,ko te rakstu liekas smieklīgi, bet es šitādu izturēt nevaru. Bail pat iedomāties par ko viņa vēlāk piekasīsies.
Kristīne, es jau aizietu, bet neesmu Rīgā. :-/