Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

klusēšana

Reitings 2
Reģ: 25.06.2026
Sveikas, meitenes!
Vēlējos izkratīt sirdi, šodien tā ir ļoti pilna.
Esmu attiecībās un arvien vairāk saprotu - nespēju vēl aiziet, bet arī palikt tajās man ir grūti. Laikam jāsāk ar to, ka pirmo reizi esmu attiecībās ar cilvēku, ar kuru nevaru runāties. Izstāstīt, kā pagāja diena, uzdot jautājumus, kas mani interesē… Vārdu sakot - izrunāties no sirds par jebko un neko. Ja cilvēks negrib atbildēt, viņš var vienkārši pagriezties un aiziet. Demonstratīvi ignorēt. Ir pat bijušas situācijas, kad ieliek austiņas vai aizcērt man deguna priekšā durvis. Runāt var tikai par viņam ērtām tēmām, bet, ja ir kas tāds, par ko nevēlas runāt, notiek šādi (jā, arī par brīvdienu plāniem, darba lietām).
Nevaru saprast, kāpēc tā ir, jo esmu bijusi arī citās attiecībās, bet runāšana, pat pļāpāšana ar vīrieti kā ar draudzeni, sirsniņas izkratīšana ir bijusi pašsaprotama.
Varbūt kādai tā ir bijis?
25.06.2026 14:42 |

Patīk
Reitings 3688
Reģ: 03.11.2023
Ir bijis, bet laikam ne tik traki kā tev.
Tas ir traki grūti, izmainīt kaut ko vari tikai darot to, kas viņam vis vairāk nepatīk - runājot.
Domāju, ka kaut ko mainīt viņš būs gatavs tikai ja stipri mīl un grib saglabāt attiecības. Vari pateikt, ka tev ir ļoti grūti tā dzīvot, ka tev ir sāpīgi būt nesaprastai un ja nekas nemainīsies, būs neiespējami turpināt. Tad tālāk arī skaties kāda būs atbildes reakcija. Manā gadījumā gan negribēja runāt par grūtām, nopietnām tēmām. Ikdienišķas lietas varbūt kkad laida gar ausīm un neklausījās, bet nebija tā, ka durvis aizcērt sejā.
Visticāmak, arī ja viņš būs gatavs mainīties, tas prasīs ilgu laiku.
Bet, tā kā tu saki, ka viņš nav gatavs runāt arī par ikdienišķām, darba, brīvdienu tēmām, tad tas izklausaš vienkārši pēc lielas necieņas.
25.06.2026 15:17 |

Patīk
Reitings 2804
Reģ: 08.09.2025
Pamet.
25.06.2026 15:25 |

Reitings 8219
Reģ: 10.01.2023
Fiksi bēdz. Vasara priekšā- varbūt kādu citu paspēsi dabūt. Laika izšķiešana
25.06.2026 15:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits